DeleteForever, ngahapus poto salamina langkung gancang

DeleteForever

Jailbreak, sabab kami resep ngarobih alat ios urang dugi ka kacapean, sareng sapertos biasa kami nyayogikeun tweak énggal sareng pikaresepeun anu bakal ngajantenkeun hirup anjeun langkung gampang, atanapi bakal disalametkeun, tapi anjeun resep. Nalika urang ngahapus poto tina rol ios, éta disimpen dina bagian "Nembe Dipupus" kanggo henteu langkung sareng henteu kirang ti 30 dinten sateuacan dihapus sacara lengkep. Nanging, matak pikaboseneun pikeun ngagulung ka folder éta pikeun mupus sadayana, éta sababna DeleteForever lahir, tweak ieu ngajantenkeun tugas ieu langkung gampang sareng gancang pikeun urang, masihan kami pilihan pikeun mupus poto sacara permanen sareng pertama kalina.

Sakali urang masang tweak, unggal-unggal urang nyobian mupus poto tina rol anjeun, éta ogé bakal masihan kamungkinan urang mupus poto atanapi gambar anu dipilih langsung sareng salamina, tibatan nyandak kana mimpi ngalamun folder anu disebut "nembé Dipupus". Pikeun éta urang ngan saukur kedah ngalakukeun tindakan ngahapus biasa, sareng pilihan anu urang tambihan bakal muncul di luhur kami.

Éta henteu nyandak langkung seueur pitunjuk atanapi pangaluyuan, plug-and-play, tweaks anu paling urang resep. Ayeuna henteu sayogi di gudang biasana, tah anjeun kedah nambihan font anu urang nunjukkeun dina katerangan tina nyabit-nyabit kéngingkeunana. Anjeun kedah ati-ati upami anjeun biasa ngagunakeun kamungkinan panyimpenan samentawis poto anu dipupus, kusabab poto atanapi gambar bakal dihapus salamina, anjeun moal tiasa kéngingkeun deui. Nanging, upami anjeun ogé bencong kana fusi éta, waktosna pikeun masang tweak ieu.

Upami anjeun terang ngeunaan tweak anu sami anjeun tiasa ngantepkeun kana bagian koméntar, ogé nyarankeun tweak anu anjeun hoyong kami bakikeun sacara gembleng ulasan. Kitu ogé anjeun tiasa nyaritakeun ngeunaan pangalaman anjeun salaku DeleteForever anu kuring henteu mendakan poin négatip.

Fitur tweak

  • ngaran: DeleteForever
  • Repository: http://repo.ioscreatix.com/
  • harga: Gratis
  • Kasaluyuan: ios 8+

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Scl cenahna

    Nya, kuring parantos dipasang ti BigBoss sareng éta henteu jalan ...

  2.   momo cenahna

    sumuhun anu dianggo hatur nuhun