Harga iPhone 14 anyar bakal naék dumasar kana gosip énggal

Saeutik langkung ti saminggu saatos nyarioskeun yén sababaraha gosip nganggap yén harga iPhone 14 énggal, anu kedah disayogikeun dina bulan Séptémber, badé ngajaga harga modél sateuacana, urang gaduh gosip anu sabalikna. Patarosan saha anu kuring percanten? Éta hal, gosip panganyarna ngaklaim éta harga bakal naek sarta nyebutkeun nanaon deui jeung euweuh kirang ti Kuo. Janten éta kedah diperhatoskeun.

Gosip pang anyarna ngeunaan iPhone 14 henteu ngarujuk kana fitur atanapi desain énggal, éta ngarujuk kana harga terminal nalika dileupaskeun. Numutkeun ka Kuo, urang kudu ngeruk kantong, sabab Apple bakal naekeun harga model anyar. Éta henteu heran sabab nalika urang ningali harga sadaya anu aya di sabudeureun urang, ampir normal pikeun harga gadget anyar naék. Ayeuna, aranjeunna henteu acan ngantepkeun urang nyéépkeun saminggu, leres-leres, sakedik deui, sabab urang diajar yén éta kamungkinan yén hargana bakal tetep sami, sapertos anu kajantenan dina modél saméméhna.

Kuo henteu ngungkabkeun harga pasti model iPhone 14 Pro. Nanging, dina pesen diluncurkeun dina jaringan sosial Twitter, diperkirakeun harga jual rata-rata lineup iPhone 14 sacara gembleng bakal ningkat ku kira 15% dibandingkeun garis iPhone 13. A harga nu geus mimiti wates on prohibitive, lamun éta teu acan, tapi pasti moal eureun sakabeh jalma anu hayang meunang salah sahijina.

Alesan kunaon aranjeunna nyababkeun naékna ieu ogé teu dipikanyaho, tapi kusabab kakurangan sumber, COVID-19, masalah vendor, henteu sesah ningali naha. Kanyataan yén urang kudu nyimpen leuwih ti ekspektasi. Kusabab hiji hal anu jelas pikeun kuring, kuring langkung milih tetep sareng modél lami tibatan ngarobih merek, sahenteuna pikeun kuring.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.