Harga band pikeun sadaya modél Apple Watch

apel-watch

Apple parantos ngungkabkeun harga Apple Watch dina modélna anu béda-béda, sareng ogé mamang anu sanés ngeunaan arloji na: tali tiasa dipésér sacara mandiri. Ku cara kieu anjeun tiasa kéngingkeun modél anu paling terjangkau teras ngaropea éta ku tali anu anjeun paling resep, atanapi mésér sababaraha tali pikeun ngarobihkeun jam tangan anjeun numutkeun kasempetan atanapi panggunaan anu badé masihan. Tali pikeun olahraga, anu sanés pikeun kaluar, sareng anu sanés pikeun touch anu langkung elegan. Kami nunjukkeun anjeun sadayana harga talina.

Tali- Olahraga

Urang mimitian ku anu paling terjangkau, anu ditujukeun pikeun modél olahraga Apple Watch. Éta hiji-hijina tali anu hadir sareng modél Apple Watch ieu, sanaos urang tiasa milih warna na. Éta ngagaduhan sababaraha diaméter, sareng dua ukuran (pikeun 38 sareng 42mm). Éta sadayana ngagaduhan harga anu sami: $ 49. Sayogi dina warna bodas, héjo, pink, biru sareng hideung.

Urang Milan

Salah sahiji tali Apple Watch anu paling héran ngagaduhan harga "terjangkau", utamina upami urang ngabandingkeun sareng model anu sanés. Tautan leutik anu dikerim pikeun nyiptakeun tali anu ditutup ku magnet. Bakal aya anu henteu resep tapi kuring resep. Rupa-rupa diaméterna sareng sababaraha ukuran kalayan harga anu sami: $ 149.

Pilét-magnét

Mirip pisan sareng urang Milan, tapi didamel tina kulit, sareng sayogi dina sababaraha warna. Éta ogé ngagaduhan desain modéren sareng sistem panutupan magnét anu asli pisan.. Sadaya ukuran sareng diaméter ogé sadayana warna hargana $ 149. Sayogi dina keusik, coklat, hideung biru.

Palasik-kulit

Upami anjeun resep kulit tapi hoyong panutupan anu langkung klasik, anjeun tiasa milih tali ieu pikeun harga anu sami sareng di luhur: $ 149, henteu paduli ukuran atanapi diaméterna. Éta bakal dipilih ku seueur, tapi enya, ngan ukur aya dina warna hideung.

Kulit modéren

Modél kulit anu sanésna, kalayan panutupanana magnét anu masihan tampilan anu langkung modéren. Salaku imbalanna, anjeun kedah mayar langkung ti anu sateuacanna: $ 249. Sayogi dina sababaraha warna: pink, coklat, biru sareng hideung.

Tali-waja

Permata makuta Numutkeun kana harga éta tali baja klasik. $ 449 anu ngajantenkeun raoseun, sanaos kedah diaku yén éta mangrupikeun anu ngajantenkeun Apple Watch langkung berkesan. Upami éta anu paling anjeun pikahoyong, anjeun ayeuna tiasa ngahémat. Model hideung henteu didaptarkeun pikeun dipésér salaku aksésori.

Naon kombinasi karesep anjeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   James cenahna

    Jalma-jalma Apple ngaroko cerutu anu seuri, urang Cina badé ngasilkeun artos ku ngajual tali waja kanggo € 10, kalayan tali anu pantes kuring mésér jam tangan anu sanés sanés palang sabun kalayan tampilan.