Hartosna titik héjo sareng jeruk anu ayeuna némbongan dina iPhone sareng iPad

Titik jeruk

Upami anjeun parantos nga-update iPhone atanapi iPad ka ios 14 atanapi iPadOS 14, anjeun panginten atos perhatoskeun titik héjo atanapi jeruk némbongan di belah katuhu lekukan luhur dina layar alat anjeun.

Pangguna Mac anu parantos ningali titik héjo bakal langsung terang naon éta. Kayaning Macs, titik héjo ngandung hartos yén kaméra jalan, sareng yén sababaraha aplikasi néwak pidéo na. Hayu urang tingali naon hartosna titik jeruk.

Detil sakedik saatos ngamutahirkeun iPhones sareng iPads kami minggu ayeuna teu acan diperhatoskeun ku pangguna. Sakapeung titik héjo atanapi jeruk némbongan di luhur layar, nunjukkeun status anu khusus.

Mangrupikeun conto anyar tina obsesi perusahaan ngajagi privasi anjeun. Nalika éta muncul, éta ngandung hartos yén fungsi "bahaya" tinangtu tina alat anjeun dianggo, sareng penting pikeun ati-ati upami éta némbongan. Hayu urang tingali naon anu aranjeunna carioskeun ka urang.

Naon hartosna titik héjo atanapi jeruk

Sakumaha anu kuring sebatkeun dina bubuka, upami anjeun nganggo Mac nganggo Webcam internal, anjeun bakal wawuh sareng LED héjo sakedik anu hurung nalika Webcam aktip. Titik héjo dina iPhone sareng iPad jalanna sami.

Unggal ningali titik héjo, hartosna yén aplikasi nganggo salah sahiji kaméra alat anjeun, sareng panginten mikropon anjeun ogé. Anjeun bakal ningali éta nalika nganggo kaméra internal atanapi nalika nelepon video.

Gantina, upami titik na jeruk, éta ngandung hartos yén aplikasi nganggo mikropon iPhone atanapi iPad anjeun. Anjeun bakal ningali éta nalika anjeun nelepon telepon, nalika anjeun nganggo Siri atanapi nalika anjeun nganggo aplikasi pihak katilu anu kedah ngaktipkeun mic.

Hiji pitulung deui pikeun privasi pangguna

Sigana konyol, tapi henteu. Upami titikna katingali dina salah sahiji tina dua warna Sareng anjeun dina waktos éta henteu nganggo kaméra atanapi mikropon sacara sukarela. Éta hartosna yén sababaraha aplikasi ngalaksanakeunana di tukang, sareng éta henteu saé pikeun kaamanan anjeun.

Upami ieu kajantenan ka anjeun, buka pusat kontrol alat anjeun samentawis salah sahiji poin aktip, atanapi langsung saatos dipareuman, sareng anjeun tiasa ningali aplikasi mana anu nganggo kaméra atanapi mike.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Miguel cenahna

    tulisan anjeun fatal, (anjeun narjamahkeun sadayana tina halaman wéb kana basa anu sanés) kuring kedah maca 2 kali kanggo ngartos.

    1.    Paco jones cenahna

      Anjeun narjamahkeun, anjeun henteu "narjamahkeun." Anjeun resep nyeratna ...