IPad Air Anyar cocog sareng kaseueuran aksesoris iPad Pro 11 inci

Éta mangrupikeun salah sahiji anu diarepkeun dina presentasi Keynote terakhir ngeunaan alat, iPad Air anu énggal aya di dieu. Urang kedah ngantosan sababaraha dinten kanggo ngagaleuhna sareng kintunan munggaran diperkirakeun dilakukeun dina Oktober. A IPad Air Revolusioner anu caket janten iPad Pro kalayan béda ngaran kulawarga. Sareng anu pangsaéna sadayana, Sadaya aksesoris anu aya kanggo iPad Pro 11 inci cocog sareng iPad Air 2020 anu énggal.

Sareng éta anu énggal Ukuran iPad Air 246.6mm ku 178.5mm sareng kandel 6.1mméta 11-inci iPad Pro ukuranana sami tapi rada ipis tibatan iPad Air, 5.9mm kandel anu bieu diperhatoskeun dibandingkeun iPad anyar ieu. Naon ieu hartosna? Nya, kaseueuran aksesoris anu urang gaduh dina pasaran ayeuna cocog sareng iPad Air anyar ieu, nyaéta, anjeun tiasa nganggo Magic Keyboard tina iPad Pro, sareng Logitech Folio Touch.

Salaku tambahan, éta ogé penting pikeun dicatet yén iPad Air anyar ieu ngagaduhan Smart Connector sareng port USB-C sapertos iPad Pro, sareng anu pangsaéna, anjeun gaduh dina tempat anu sami, janten aksésoris anu nganggo konéksi ieu sareng anu kedah di tempat khusus ogé bakal cocog sareng iPad Air anu énggal. Maksad abdi darmaga, keyboard pihak katilu, hub, palindung alat, diantara seueur asesoris sanés. Tangtosna, urang kedah émut yén dina hal ieu Touch ID aya dina tombol kakuatan alat, janten kuduna Pariksa yén aksésori anu kami anggo henteu ngahalangan aksés kana tombol ieu nganggo Touch ID. Cenah mah, salah sahiji pilihan anu pangsaéna urang ayeuna upami urang mikir mésér iPad.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.