IPad Air anyar nembongan kalayan desain iPad Pro

Bocorna siaran Apple anu bakal datang teras-terasan muncul sareng ayeuna urang tiasa ningali iPad Air énggal kalayan desain anu énggal pisan, sapertos iPad Pro, anu ngagaduhan Touch ID dina tombol kakuatan.

Ideu iPad Air anyar kalayan desain anu lengkep pisan, mirip pisan sareng iPad Pro, sanés énggal. Apple parantos ngaluncurkeun generasi kadua tablet Pro na kalayan desain anu tepi na rata sareng pigura anu ngirangan pisan. tanpa tombol bumi., sedengkeun iPad "sanés Pro" teraskeun sareng desain lami kalayan tombol Home di handap. Sigana waktuna parantos sumping na iPad Air bakal nampi desain iPad keur, sanaos henteu sesa ciri-cirina.

Salah sahiji alesan yén iPad Pro henteu ngagaduhan tombol bumi nyaéta pangakuan pangguna dilakukeun ku Face ID, sistem anu sami anu dianggo ku iPhone, dilebetkeun kana pigura na. Fitur ieu moal dilebetkeun kana iPad Air anu urang tingali, anu Kuring masih bakal nganggo Touch ID tapi henteu dina tombol bumi tapi dihijikeun kana tombol kakuatan. Ku cara kieu, Apple bakal tetep nyayogikeun pangakuan raray pikeun iPad Pro na, tapi sahenteuna iPad Air bakal ngagaduhan desain anu langkung modéren, ampir teu tiasa dibédakeun tina iPad Pro kecuali ukuran layar. Dipiharep bakal aya kamajuan dina prosésor, sareng pastina ogé dina kaméra tukang, anu tina gambar anu urang tingali bakal tetep ngagaduhan tujuan anu teu aya tilas scanner LiDAR. Naon éta bakal kalebet konektor USB-C, wartos hébat.

Gambar-gambarna kalebet kana buku petunjuk instruksi anu parantos dibocorkeun Twitter, sareng anjeunna ogé parantos ngutus kami pengikut kami @Hasekianx dina saluran Telegram of Actualidad iPhone (link). Éta tiasa janten Photoshop saderhana, tapi nyatana nyaéta aranjeunna lumayan kahontal sareng ogé pas sareng anu parantos dikabarkan parantos lami, janten urang kedah masihan aranjeunna sahenteuna kauntungan mamang éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.