IPad Air anyar tiasa sayogi dina 23 Oktober

Kami henteu terang naha éta mangrupikeun kalepatan departemén administrasi firma Best Buy atanapi éta leres-leres ngagaduhan sadayana hajat. Kanyataanna nyaéta dina halaman wéb buta Amérika anu anyar iPad Air salaku "sayogi" dina 23 Oktober.

Éta cocog sareng anu diprediksi dinten-dinten kamari Jon prosser, anu nyarios yén iPad Air énggal tiasa dipesen mimitian énjing, 16 Oktober. Éta mangrupikeun tanggal rilis anu sami tina iPhone 12 sareng iPhone 12 Pro. Sakumaha ceuk Fermín: éta kuadrat kuring, éta kuadrat kuring ...

IPhone Air anu anyar dipasihkeun sababaraha minggu ka pengker, sareng némbongan di Apple Store, tapi henteu tiasa mesen. Sanés tanggal peluncuran atanapi kasadiaan ku perusahaan. Sadayana nunjuk kanyataan yén ku ngagem prosésor anyar Bionic A14, Apple henteu hoyong ngaluncurkeun éta sateuacan iPhone 12, anu mawa prosesor anu sami.

Kanyataanna éta parantos bocor yén dagangan iklan iPad Air anyar parantos di tukangeun Apple Store sababaraha dinten, bahkan parantos bocor yén unit munggaran ogé parantos sumping di toko-toko sareng disimpen ngantosan dinten dituduhkeun ngamimitian ngajual aranjeunna. Tapi Apple henteu nyarios nanaon tentang éta, sareng sésa-sésa anu teu dikenal.

Pusat prosser, sareng bérés Toko Best

https://twitter.com/jon_prosser/status/1316624169279336449

Sababaraha dinten ka pengker si Jon Prosser ngingetkeun yén énjing Jumaah, 16 Oktober IPad Air anyar ayeuna tiasa disimpen. Tapi sumping ti Prosser, anjeunna teu acan merhatoskeun pisan. Akhir-akhir ieu lalaki éta henteu acan hasil pisan.

Sabalikna dinten ayeuna éta parantos ditingali dina halaman wéb buta ritel Best Toko Tab pikeun iPad Air anyar nembongan nyarios "sayogi" dina 23 Oktober. Pusat prosser, sareng bérés Toko Best. Urang bakal ningali naha éta bakal janten tujuan atanapi henteu.

Dua tanggal dipaku pikeun iPhone 12 sareng iPhone 12 Pro anyar. Boh 16 pikeun nampi pesenan, sareng 23 kanggo ngamimitian kiriman. Janten upami Apple ngagaduhan éta supaya teu antisipasi iPhone 12, aranjeunna tiasa ngajalankeun babarengan. Sakumaha karakter séri «anu bakal datang» bakal nyarios: éta kuadrat kuring, éta kuadrat kuring ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.