IPad Air 3 bakal béak 3D Touch

ipad 3d touch

Gosip dimimitian ngeunaan iPad Air 3. Kami tiasa aman nyarios yén iPad anyar ieu bakal ngagaduhan prosesor anu langkung kuat sareng paningkatan anu penting pikeun kaméra na, tapi aspek téknologi anu aya hubunganana sareng layar na sigana henteu jelas sakumaha ayeuna. Numutkeun ka sumber anu caket kana Apple, éta iPad Air 3 moal ngahijikeun téknologi 3D Touch kami parantos ningali taun ayeuna dina iPhone 6s.

Dina intina panganyarna Apple, perusahaan ngenalkeun tablet anyar na, iPad Pro 12,9 inci sareng mini iPad kaopat generasi; tapi iPad Air béak panerusna. Dina 2016 iPad Air bakal diperbaharui, tapi layar na moal tiasa mendakan tekanan urang ka dinya, sapertos iPhone 6s saatos ayeuna.

Urang tiasa ngarepkeun Apple ngenalkeun iPad Air 3 ieu dina Oktober taun payun, tapi rumor panganyarna nunjuk kana mungkin sateuacanna dina peluncuranana. IPad anyar bakal ningali cahaya dina Maret 2016, rumor yén urang moal serius pisan mimitina, tapi sadayana nunjukkeun yén urang bakal ngagaduhan produk Apple anyar dina waktos éta. Henteu ngan kamungkinan iPad Air 3 dikabarkan pikeun Maret taun payun, tapi perusahaan ogé bakal gaduh generasi kadua Apple Watch na siap.

Dina tanggal anu sami ieu, Apple bakal nampilkeun iPhone 6c, pérsi ékonomis iPhone anu bakal ngagentos iPhone 5c warna. Léngkah anu rada anéh, nunjukkeun yén iPhone 5c henteu ngahontal hasil anu diarepkeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Gambar placeholder Alberto Carranza cenahna

    Hiji alesan deui pikeun henteu ngapdet iPad Air aslina kuring.