IPad Air 3 bakal ngagaduhan 4GB RAM sareng layar 4K, numutkeun ranté suplai

ipad-air-3

Inpormasi anyar datang ka kami tina ranté pasokan dimana iPad énggal didamel. Numutkeun ka pabrik panel touch Solusi Interface Umum y TPK, Anu bakal ngabagi produksi layar iPad 9,7 inci salajengna, éta iPad Air 3 Éta bakal diluncurkeun dina Maret sareng bakal sumping sareng layar 4K. Tapi, paling anjeun bakal mikir, Naha resolusi éta perlu dina tablet ukuranana? Patarosan ieu tiasa didebat, tapi anu henteu diragukeun nyaéta pikeun mindahkeun layar 4K anjeun peryogi hardware anu langkung kuat sareng, di sisi anu sanésna, batré anu nawiskeun otonomi anu langkung ageung.

ieu Tampilan 4K éta bakal masihan iPad Air 3 resolusi anu langkung luhur tibatan iPad Pro. Ieu tiasa atanapi henteu masuk akal gumantung kana anu mana anu paling penting pikeun Apple. Di hiji sisi, iPad Pro mangrupikeun alat anu tiasa nyandak langkung seueur kauntungan pikeun perusahaan kusabab bédana harga na. Di sisi anu sanésna, iPad Air mangrupikeun tablet anu dipikaresep ku langkung seueur palanggan, janten, sacara umum, iPad 9,7 inci ogé tiasa janten tablet pangluhurna tina tilu anu dijual ku Cupertino.

IPad Pro mangrupikeun alat layar sentuh munggaran Apple pikeun fitur 4GB RAM. Nganggap yén pikeun Tim Cook sareng perusahaan iPad 9,7 inci tiasa janten tablet anu paling penting, pernyataan anu dilakukeun ku sumber nalika aranjeunna nyarios yén iPad Air 3 bakal sumping sareng 4GB RAM. Seueur pameget Apple anu mastikeun yén seueur RAM henteu diperyogikeun, tapi éta mangrupikeun opini yén urang robih mangtaun-taun. Nyaéta leres pisan Henteu diperyogikeun nalika alat anu nganggo sistem operasi aslina diluncurkeun, tapi perlu ogé yén iPad 4 sareng ios 6 henteu sami sareng alat anu sami sareng ios 9 énkripsi ti sirah dugi ka jempol. Éta henteu tiasa dianggo sami sareng, sacara logis, éta bakal tiasa dianggo langkung saé upami di 2012 aranjeunna dipasang 2GB RAM.

ipad-air-2

Sumber ogé nyarios yén iPad Air 3 bakal ngagaduhan batré utama tibatan model samemehna. Masalah sareng pernyataan ieu nyaéta: Dimana aranjeunna nempatkeunana? Sapertos kaseueuran perusahaan, obsesi anu pikaseurieun nyaéta nyiptakeun alat anu ipis, henteu kandel. IPad Air 2 atanapi MacBook anyar ngabuktoskeunana. Teu mungkin yén aranjeunna badé ngaluncurkeun iPad Air langkung kentel tibatan modél sateuacana, tapi parantos seueur pangguna anu ngadu'a yén modél samemehna bergetar nalika volume na luhur pisan kumargi finesse anu kaleuleuwihi. Hiji kamungkinan, sanaos sigana jauh, nyaéta ngadamel modél anu kandelna iPad Air munggaran sareng ngamangpaatkeun ketebalan tambahan pikeun kalebet batré anu langkung ageung.

Tapi masih aya deui berita. Dua perusahaan anu disebatkeun di luhur ngaharepkeun kanaékan pesenan pikeun produk kalayan 3D Toel. Patanyaanna didieu: Naha pesenan ieu aya hubunganana sareng iPad Air 3 atanapi iPhone 5se? Sadaya rumor sateuacana nolak yén alat anyar anu layar sénsitip kana tekenan anu béda-béda bakal dugi ka Séptémber, anu hartosna henteu aya anu ngarepkeun yén iPad 9,7 inci salajengna atanapi iPhone 4 inci salajengna bakal sumping nganggo layar 3D. Toél. Naha urang bakal kaget dina hal ieu Maret payun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   ase cenahna

    sareng sumberna? kusabab seueur nyerat tapi sakedik masihan sumber aslina tina berita. Kacuali anjeun ngagaduhan kontak di pabrik sareng aranjeunna ngawartoskeun langsung ka anjeun

  2.   Jaranor cenahna

    Ku teu sangka éta langkung gajih tibatan iPad Air 2, naha dina iPad penting pikeun éta ipis sabab ageung sareng beurat pikeun dicekel dina panangan anjeun, dina suku anjeun dina sofa sareng tahan ku hiji panangan penting iPad ipis sareng hampang pikeun ukuranana, éta henteu sapertos iPhone sahingga henteu kedah beurat atanapi langkung kandel. Kumaha cara aranjeunna ngalakukeun éta? Nya, sapertos Apple teu akhir-akhir ieu, éta pasti bakal ngagaduhan otonomi anu sami sareng iPad Air 2 sanés langkung ogé kirang, sareng sabisa-bisa upami éta bakal ngagaduhan 4K sabab bakal ngalakukeun sakumaha anu dilakukeun ku Apple akhir-akhir ieu, perangkat kerasna bakal langkung dioptimalkeun, prosesor énggal kalayan kirang nano euro kirang nyéépkeun langkung épisién sareng ios langkung efisien sumberdaya capping anu parantos dilakukeun di ios 9 éta nurunkeun sumber daya sareng nganggo batré kirang tapi tangtosna éta lags.

    1.    Jaranor cenahna

      Nano euro - kuring hartosna nanométer.

  3.   Jaranor cenahna

    Kalayan 4gb éta bakal saé, urang henteu kedah langkung? Nya, éta sapertos tulisan nyatakeun yén henteu dipikaterang di pikahareupeun naon anu bakal dibawa ka urang sareng ogé kuring ningali logis jalma 4gb ram sareng ideu ios 10 anu kuring pikir bakal gaduh multi-pangguna pikeun iPad pikeun sadayana ( sanés ngan ukur sakola), iOS 10 atanapi saha waé Naha anjeun terang upami dibarengan ku presentasi iPad aranjeunna kaget kami nganggo ios 9.4 sareng seueur pangguna pikeun iPad Air 3, saur kuring aya sababaraha cara yén iPad gancang sareng seueur akun sareng seueur aplikasi dibuka diantawis sababaraha pangguna sareng éta nalika balik ka pangguna sanés gancang-gancang ngamuat sadaya konfigurasi éta.

  4.   Rafael cenahna

    Kusabab anjeun nyarioskeun perkawis multi-pangguna, éta moal goréng ogé éta ngagaduhan sahenteuna 32gb hard disk. Kalayan 16gb, upami urang gaduh contona 3 pangguna, urang badé nyandak 3 aplikasi per jalma sateuacan urang kehabisan hard drive xD

  5.   José cenahna

    Kuring henteu percanten yén dina layar 4K, nyaéta iPad pro anu gaduh 13 yén upami éta meryogikeunana sareng aranjeunna tiasa nempatkeun langkung seueur batré sareng sanésna sareng éta henteu .. Éta bakal janten hal, éta henteu raos ! Paling-paling éta bakal ngagaduhan ciri-ciri pro