Di jero iPad Air hatur nuhun kana iFixit

1-ipad-air-fixit

Kamari, sanaos liburan, kamari Toko apel dibuka pikeun dijual iPad Air éta dipasihkeun 22 anu katukang Oktober di San Fransisco.

Sakumaha masih adat dina versi Apple, anu mana waé ogé iFixit ngagaduhan panangan dina alat pikeun ngabongkar éta lengkep sareng parios kumaha bagian-bagianna dirakit. Éta pikaresepeun pikeun terang unsur-unsur anu nyusunna pikeun ningali naha aya kamungkinan diropea atanapi henteu. Di iFixit aranjeunna didaptarkeun pikeun ieu.

2-ipad-air-fixit

Skor IFixit nyaéta 2 tina 10. Hiji-hijina hal anu saé pikeun iPad Air nalika dina ngalereskeun nyaéta Layar LCD sareng gelas anu ditutupan na mangrupikeun komponén anu misah, Janten perobihanna gampang upami alatna ngalaman kacilakaan dina layar sapertos istirahat atanapi retakan.

3-ipad-air-fixit

Kendang mangrupikeun komponén anu nurunkeun catetan. Henteu ngan kusabab las khas sadaya iDevies dina potongan ieu, tapi kusabab jumlah lem supados henteu ngalih tina tempatna. Hayu, éta lengkep ditancepkeun kana awak alat. Rapper iFixit nyatakeun yén éta mangrupikeun alat anu paling biaya pikeun ngaleupaskeun batréna. Seueur bagian anu ngawangun iPad Air mirip pisan sareng anu ngawangun iPhone 5s anyar.

Kalayan skor ieu handap pisan, tina iFixit aranjeunna mamatahan ka kami miceun alatna sareng mésér kami anu énggal upami urang ngalaman karuksakan sareng iPad parantos kaluar tina waktos cakupan. Anu jelas pikeun urang mangrupikeun hiji hal, Apple henteu hoyong urang bakti diri pikeun nyobian ngalereskeun alatna, éta pikeun tujuanana.

IPad Air ngagaduhan peunteun anu sami yén dina waktos ti iFixit aranjeunna masihan iPad Mini, dimana hiji-hijina unsur anu tiasa dirobih ogé layar LCD sareng gelas anu nutupanna.

Sumber: iFixit

Inpormasi lengkep - Anjeun ayeuna tiasa mesen iPad Air anjeun


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

30 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Maria cenahna

    Kuring bingung, aya anu nyebatkeun yén hawa iPad hébat, sareng anu sanés deui pikareueuseun ... Naon waé pendapat anu jujur? PDD: Kuring nyerat nalika kuring kaluar tina panon tengah.

    1.    Luis Padilla cenahna

      Hayu urang tingali ... dahsyat? Leres pisan leres. Hébat? pasti. Pangsaéna? Éta gumantung kana naon anu anjeun milari, pikeun kuring enya, pikeun sababaraha babaturan kuring ogé, pikeun babaturan kuring anu sanés, henteu. IPad Air ngagaduhan pangalaman iPad saumur hirup kalayan kakuatan anu langkung seueur. Dupi anjeun nyobian iPad? Nya, anu ieu langkung saé: langkung alit, langkung énténg, langkung kuat, otonomi anu sami.
      Naha pantes robihna? Éta gumantung. Kuring moal ngarobih iPad 3 sabab pamajikan sareng budak kuring nganggo éta sareng éta henteu pantes pikeun kuring ngarobahna, kusabab aranjeunna langkung ti resep. Nanging, kuring bakal ngarobih iPad Mini, pastina pikeun iPad Mini Retina, sanaos sabab Air ieu tiasa dijangkau ... kuring henteu terang.
      Kuring miharep kuring parantos ngabantosan anjeun XD

      1.    Maria cenahna

        Naha pantes mésér iPad mini 2 atanapi hawa iPad upami anjeun teu acan gaduh ipad?

        1.    Luis Padilla cenahna

          Naon anu bakal kami carioskeun dina halaman anu khusus pikeun iPad? XD Pasti enya !!!! HAHAHA. Mini atanapi ageung? Éta gumantung kana anggaran anjeun, upami anjeun tiasa anu ageung, kuring bakal tibalik, teu aya bédana beurat atanapi ukuranana, sareng layar na langkung ageung, langkung saé.

          1.    Maria cenahna

            & iraha iPads na sumping di tempat pendirian sapertos Carrefour atanapi Media Markt? Di dieu di Seville teu aya Toko Apple sareng kuring henteu tiasa ngetés langsung, sareng kuring angkat ti propinsi anu sanés ka toko Apple.

            1.    Luis Padilla cenahna

              Di El Corte Inglés anjeun parantos gaduh, janten anjeun tiasa nyobian tanpa masalah.

              1.    Maria cenahna

                Pengadilan Inggris langkung licik tibatan Carmen Lomana ngumumkeun Burger King, teu aya pendirian sanés?


              2.    Luis Padilla cenahna

                Upami anjeun hoyong nyobian, naha anjeun hoyong anu langkung? Janten di Seville pasti aya deui toko Informatica anu ngagaduhan.


              3.    Maria cenahna

                Naon bedana iPad ieu sareng mini iPad terakhir? anu ka 1 kuring nyarios ... sareng naon anu lumangsung upami éta 32 bit?


              4.    Luis Padilla cenahna

                Bédana nyaéta layar (anu sateuacana sanés rétina sareng anu ieu nyaéta) sareng kakuatan (prosésor A7 sakumaha kuatna tina iPad Air).


              5.    Maria cenahna

                Upami kuring mésér hawa iPad atanapi ipad mini 2, dimana anjeun nyarankeun pikeun mésérna? Maksad abdi, kuring nyebatkeun éta pikeun jaminan sareng éta ...


              6.    Luis Padilla cenahna

                Naséhat kuring nyaéta anjeun angkat ka "toko curte" anu anjeun carioskeun nyaéta El Corte Inglés, kumargi pikeun € 60 anjeun kéngingkeun asuransi 2 taun anu nutupan karusakan teu dihaja anjeun.


              7.    Maria cenahna

                & di toko Apple aranjeunna henteu ngalakukeun éta ka anjeun? Naha aya kacilakaan pikeun kuring?


              8.    Luis Padilla cenahna

                Henteu, henteu di App Store. Kacilakaan naon waé enya, salami éta kacilakaan.


        2.    mb cenahna

          Éta pantes kusabab alesan, naha anjeun ngadangu kritik anu goréng ngeunaan iPad? Jelas koméntar Luis, naon anu bakal aranjeunna carioskeun di dieu, tangtosna mésérna, upami tiasa, bahkan kéngingkeun iPhone ...
          Tapi naha anjeun peryogi pikeun buku harian anjeun? Upami jawaban anjeun leres, teraskeun sareng kéngingkeunana, sanés kusabab waleran kami, tapi kusabab kayakinan anjeun.

  2.   Maria cenahna

    Naha anjeun bakal marios iPad ieu? Abdi hoyong terang kumaha gancangna henteu sapertos ipad anu sanés

    1.    Luis Padilla cenahna

      Upami aya anu ka ditangan urang, pastikeun, tapi ogé tés anu parantos dilakukeun nyarioskeun 3 kali langkung tebus tibatan iPad 4.

      1.    Maria cenahna

        Naha anjeun salawasna ngajawab sadayana? xd Maksad abdi, henteu anjeun ngaleupaskeun diri tina layar?

        1.    Luis Padilla cenahna

          IPhone abdi hebat !! XD

          1.    Maria cenahna

            IPad mangrupikeun anu paling kuat / ampuh »tablet» ayeuna aya sabab ngagaduhan 64 bit? Naon hawa ipad tina "anyar"? Abdi nekad mésér, tapi peryogi langkung dorongan sareng langkung kahoyong ...

            1.    Luis Padilla cenahna

              Éta henteu tiasa diwaler ku koméntar. Abdi tiasa nyiapkeun tulisan ngeunaan kunaon kuring bakal mésér iPad sareng sanés tablet anu sanés. Tapi éta bakal janten pendapat kuring, dibagi ku batur tapi henteu ku batur.

              1.    Maria cenahna

                Langkung saé upami anjeun percanten, kuring henteu ningali tulisan ngeunaan éta sareng kuring lieur


              2.    Maria cenahna

                Kurang leuwih iraha anjeun tiasa nyiptakeunana?


              3.    Luis Padilla cenahna

                Abdi di dinya 😉


            2.    Talion cenahna

              Jigana hal anu paling anyar ngeunaan persaingan nyaéta prosesor 64-bit sareng beurat enteng na. Kuring henteu ragu yén dina persaingan éta aya tablet anu saé pisan, tapi kuring mikir yén dina kakuatan / portabilitas éta anu pangsaéna. Di sisi anu sanésna, ios 7.0.3 lumayan lumayan pikeun iPad generasi kaopat jadi kuring ogé anggap éta bakal lumaku sakumaha ogé atanapi langkung saé dina iPad Air, karugian anu kuring tingali nyaéta harga tinggi na, tapi hei kuring pikir éta upami anjeun Naha anjeun mésér atanapi henteu, éta kedah langkung gumantung kana naon anu anjeun hoyong laksanakeun, sabab upami tujuanana pikeun digawe sareng éta, saur kuring aya pilihan anu langkung saé dina persaingan, ayeuna salaku alat pikeun luang, kaulinan sareng «kasual» damel, sigana mah éta mangrupikeun alat anu saé.

              PS: Kuring henteu nyebatkeun yén iPad henteu tiasa dianggo pikeun padamelan, tapi upami pikeun damel "murni sareng saderhana" sigana mah tablet anu nganggo Windows 8 (sanés RT) ngahasilkeun langkung. (pendapat pribadi)

              1.    Luis Padilla cenahna

                Kuring nganggap éta kasalahan pikeun mésér Surface Pro kalayan iPad. Éta dua alat anu béda. Pro mangrupikeun komputer, iPad sanés, kalayan kaunggulan sareng karugian tina kadua alat.


              2.    Talion cenahna

                Tangtosna, kuring henteu ngabandingkeun éta, kuring ngan ukur nyarios yén aya jalma anu sakapeung naros ka kuring ngeunaan tablet sareng ngawartosan aranjeunna yén aranjeunna hoyong damel sareng éta sareng panginten éta tablet anu nganggo Windows 8 sapertos Surface langkung saé pikeun alesan anu sami sareng anjeun Anu anjeun nyebatkeun, éta ampir komputer. Salaku conto, kuring henteu hoyong tablet tiasa dianggo, kuring hoyong éta mariksa jaringan sosial, maén game, internetan internet, panginten parios atanapi nyerat sababaraha mail sareng pikeun hal-hal éta (sareng sababaraha deui) kuring ngaraos saé pisan (sajaba ti éta kuring resep pisan desainna sareng ios), kuring henteu bakal ngarobih iPad pikeun Permukaan, tapi éta ogé pikeun alesan anu sami, kuring resep kana éta dina lapangan luang sareng anu mimitina kedah nangtoskeun naon anu aranjeunna hoyong gunakeun pikeun


              3.    Luis Padilla cenahna

                Jigana ogé kitu


  3.   Jordi cenahna

    «Naon deui biaya» »

  4.   Alberto Gil Pichardo cenahna

    Hai, abdi gaduh ipad digitizer rusak tapi ieu henteu mangaruhan LCD. Kuring parantos mutuskeun pikeun ngalereskeun nyalira tapi kuring henteu ningali pidéo khusus ipad ieu, upami aya anu ngagaduhan pangalaman sareng ieu sareng tiasa ngabantosan kuring supados henteu dimuat éta bakal ngahargaan! email abdi «silversurfer21001@gmail.com»