IPad Air ngaduruk di toko Vodafone di Australia

iPad diduruk di toko

Una toko vodafone di Canberra, Australia, kapaksa diungsikeun saatos modél anu énggal iPad Air Apple bakal kahuruan sareng meryogikeun intervensi ti departemén pemadam kebakaran lokal, sakumaha dilaporkeun news.com.au. Kasus masalah sanés seuneu tina alat tina perusahaan Cupertino anu pastina bakal ngurilingan dunya sareng perlu ditingali upami aya kajadian anu sami sareng modél ieu diulang.

Ieu teh carita sasari ti lembaga berita Australia:

"Ledakan seuneu" némbongan di port muatan modél démo iPad, negeskeun juru bicara toko Vodafone. Departemen pemadam kebakaran ditelepon saatos toko dieusi ku haseup sareng percikan terus-terusan anu muncul ti port muatan iPad.

Kacilakaan éta pisan spektakuler tapi teu aya anu cilaka. Salami mangtaun-taun ieu aya sababaraha kajadian anu sami sareng alat iPhone atanapi iPad, tapi sadayana sadayana aya hubunganana sareng panggunaan salinan loader atanapi sababaraha Apple henteu resmi. Perusahaan parantos ngaleupaskeun a program tukeur tina carjer ieu. Tapi dina acara ieu aya anu robih, jarang toko Vodafone resmi nganggo charger anu sanés atanapi tina mérek sanés sanés Apple, salian ti éta démo parangkat éta biasana disayogikeun ku perusahaan, janten bisi anéh pantes diajar. Kusabab ieu éta ogé parantos dilaporkeun ku toko Vodafone yén Apple ngirimkeun wawakil ka tempat éta pikeun ngumpulkeun iPad pikeun panilitian salajengna.

Apple kedah nalungtik sacara rinci naon anu janten panyabab kajadian ieu, upami éta diputuskeun ku a panas teuing palabuhan kakuatan kilat atanapi masalah hardware anu sanés pakait sareng a cacad tina alat ieu sareng upami masalah ieu tiasa mangaruhan sesa iPad Air anu parantos aya dina panangan pembeli anyarna. Ieu masalah serius, anu langkung saé janten kasus anu terasing, sabab upami éta henteu tiasa ngajantenkeun seueur jalma nolak mésér alat ieu salaku pancegahan. Upami salah sahiji pamiarsa urang ngagaduhan iPad Air tiasa mairan upami modél ieu panas pisan nalika ngecas.

Inpormasi lengkep - Program pertukaran carjer bakal diperpanjang ka nagara sanés

 

 

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

25 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ruben cenahna

    Éta kajadian ka kuring ku iphone 5

    1.    Joaquin Rodriguez cenahna

      Nalika éta kajantenan sareng anjeun kabeuleum, sigana mah éta ngalereskeun nyalira sareng ngaduruk deui, leres? 😉

    2.    Albertito cenahna

      Pikeun tb kuring, kuring gaduh sababaraha! Nalika kaduruk kuring nyandak anu sanés tina laci.
      Lulucon disisi ... Kuring henteu percanten kana warta ieu, ibarat vidéo mesin penghancur, SOKONG yén produk Apple anyar kaluar, éta bakal kabeuleum ....

  2.   Juanjo cenahna

    iFire xD

    1.    Coke Martin Martin cenahna

      iFAKE xD

      1.    Vaderiq cenahna

        istupid xD

        1.    Coke Martin Martin cenahna

          Kuring parantos terang yén anjeun jalma bodo, anjeun henteu kedah nyarios aaaaaaaaaajhajhjaa badut

  3.   Iñaki cenahna

    Kuring gaduh hawa iPad sareng éndah!
    Henteu janten panas pikeun kuring, di sisi sanésna leres yén iPhone 5 janten panas pisan
    Salam!

  4.   Alexanderxluis cenahna

    Anu kuring perhatoskeun yén aranjeunna sering nyarios, iPhone kabeuleum sareng ayeuna iPad hurung, anu sacara logika tiasa percanten yén iPad tiasa ngeusian rohangan ku haseup ngan ukur kantor 2 x 2

  5.   iFire cenahna

    Pasti, sabab sistem operasi nyababkeun éta seuneu.

    1.    lolo cenahna

      Upami aranjeunna henteu terang naon anu nyababkeun kahuruan, kuring ragu yén anjeun terang, panginten beban anu kaleuleuwih dina bagian tina prosésor, nyababkeun suhu anu luhur ...

      1.    iFire cenahna

        Éta sanés masalahna, éta kantos janten cacat hardware / assembling, buktina nyaéta upami éta parangkat lunak sadayana iPads antukna bakal ngabeledug ...

  6.   Ny cenahna

    Kuring henteu terang naha aranjeunna kabakar, naon anu kuring terang nyaéta kuring ngagaleuh iPad Air anu sakuduna gaduh 128 Gb sareng gantina ngagaduhan 114. Dupi anjeun ngajelaskeun ka kuring, yén anjeun hébat pisan sareng anjeun terang sadayana ngeunaan Apple; Naha Apple nipu konsuménna? Anjeun kedahna ningali hal-hal ieu, anu leres-leres penting sareng sanés acara sakali-kali tanpa aya rasa penting. Kuring ngajak anjeun ningali ieu, kuring henteu raos yén kuring méakkeun ampir € 900 kanggo tim anu ngaku gaduh sababaraha karakteristik teras gaduh ciri anu béda pisan. Lulus, anu dina posisi 128 éta ngagaduhan 120, anu nganggo naon, aranjeunna nyandak 8 kanggo parangkat lunak, sareng sajabana, éta ditampi tapi: …… 114 !!!!!, dimana 14 GB anu leungit ?? éta ampir kapasitas telepon !! IEU ROBBERY !!!. Kuring nambahan, nempatkeun klaim dina konsumsi.

    1.    mono cenahna

      Kusabab sistem operasi sareng aplikasi pabrik nyandak rohangan, henteu ngan ukur apel sareng alat naon waé

    2.    Alejandro cenahna

      Upami anjeun mésér hard drive 500 GB éta moal nandaan 500 GB gratis bahkan tanpa pormat éta bakal ngabéjaan yén éta kirang kapasitas, sadayana sabab ... ..
      1024 mb mangrupikeun GB NYATA sareng sanés 1000 anu buleud janten 1GB
      jauh nyandak naon tabel partisi anu dikurangan dikurangan parangkat lunak sareng anu sanés bakal masihan anjeun total panggunaan 114 GB tapi éta universal 8 GB USB
      henteu nandaan 8 GB GRATIS tanda 7.5 sareng dvd anu sami ... sareng CD… SAMA JEUNG DASAR TÉSÉKA hungkul éta henteu diperhatoskeun sabab ukuranana leutik….

      1.    Ny cenahna

        Halo, naon anu anjeun carioskeun kuring ngartos sareng éta masuk akal, tapi anjeun nyarios, USB 8-gigabyte ngagaduhan 7.5 hal anu normal pisan sareng ditarima. Anu henteu tiasa ditampi bade ti 128 dugi ka 114 GB langsung tina kotak kalayan parangkat lunak standar. Teu aya sistem operasi anu nyicingan rohangan sapertos kitu sareng kirang ios 7 (aktip sacara standar). Aranjeunna henteu ngagaduhan kapasitas pikeun ngajual anjeun, éta sadayana. Urang sadayana ngagaduhan disk éksternal, cd, jsb, sareng kami terang yén éta ngagaduhan anu kirang tina naon anu dicirian ku kami, tapi henteu béda-béda ieu, kuring sacara pribadi mikir yén éta mangrupikeun panyiksa.

        1.    Vaderiq cenahna

          Persis! Sareng seueur deui pikeun harga. Kuring satuju sareng anjeun, kanyataanna sami kajadian sareng Galaxy S4, seueur pangguna anu kasinggung ku masalah anu sami, panyadia nyarios 16 GB, padahal dina kanyataanana aranjeunna gaduh 9GB gratis. Ieu leres bangor, sacara pribadi kuring hoyong perusahaan janten jelas upami ngeunaan ngajual produk anjeun. Kusabab éta artos anjeun sareng anjeun kedah terang naon anu badé dicandak ka bumi.

          1.    Luis R cenahna

            Ieu kumaha kajadian sareng permukaan ogé, anu dipiceun sapertos 16 gbs

      2.    lolo cenahna

        Sigana mah aranjeunna rada salah dina teori .. sanés aranjeunna ngurilingan jumlah MB pikeun nyebatkeun yén éta ngagaduhan GB, ogé yén sistem na langkung ti 10 GB .. Anu kajadian nyaéta pikeun ngukur ieu aranjeunna nempatan sistem binér.

  7.   Antonio cenahna

    Sareng ayeuna aranjeunna bakal nyarios yén éta ti jailbreak?
    atanapi anjeun kedah nyandak cara séjén?
    atanapi anjeun kedah nyimpen sampéanna?
    Atanapi anu di toko parantos nempatkeun carjer ti urang Cina?
    supados anjeun ngabeledug anu dina raut anjeun henteu ningali rencana naon hahahahaha!

  8.   Vaderiq cenahna

    Meureun éta kajantenan ngalangkungan prosesor 64-bit na Ram 1GB na nalika hoyong ngajalankeun manuk Angry, éta teuing sareng janten haseup XD
    (Éta mangrupikeun hiji-hijina App anu langkung seueur grafik tibatan appstore anu ngagaduhan)

    1.    lolo cenahna

      Buka jalma anu anjeun pendakan ... upami anjeun hoyong masihan koméntar kana hal éta pangpayunna pastikeun anjeun gaduh élmu ngeunaan sistem komputer anu henteu sadayana aya di buruan: ')

    2.    Enzo cenahna

      Wah, kumaha wijaksana anjeun!
      Tingali kana balap nyata 3, shadowgun atanapi seueur deui, sateuacan nyarios yén manuk ambek mangrupikeun gim kalayan "grafik pangageungna" dina AppStore 😉
      Sareng sakumaha Lolo nyarios, henteu sadayana muter-muterkeun ngeunaan kaulinan

  9.   Sergio cenahna

    Nyetel deui ku ngaklik tombol Home-Sleep moal narik deui 🙂

  10.   Huitzi cenahna

    IPad Air kuring janten panas di beulah katuhu kalayan ngan ukur 4 jam panggunaan kontinyu, éta normal !!!