IPad Air salajengna tiasa ngabagéakeun palabuhan USB-C

Kalayan peluncuran iPad Pro di 2018, Apple mimiti ngenalkeun port USB-C dina alat anu dikelola ios. Hatur nuhun kana perkenalan port USB-C, kamungkinan iPad Pro parantos ningkat pisan ngarah ngarah nganggap modél iPad ieu salaku gaganti idéal pikeun laptop, salami anjeun nambihan keyboard Bluetooth sareng mouse.

Gosip ngeunaan iPhone ngarobih koneksi lampu ayeuna kana konéksi USB-C parantos teras-terasan kumargi Apple nerapkeunana dina 2018 iPad Pro, Nanging, sigana alat ios salajengna anu ngahijikeun konéksi ieu nyaéta iPad Air, numutkeun ka média Jepang Mac Otakara.

Mac Otakara nyatakeun yén, nyebatkeun sumber vendor Cina, iPad Air generasi salajengna, anu cicing di jalan antara iPad sareng iPad Pro, bakal nerapkeun palabuhan USB-C dina generasi salajengna anu dikaluarkeun Apple di pasar bakal nunjukkeun urang desain anu sami pisan anu ayeuna urang tiasa mendakan dina 11 inci iPad Pro.

Dina awal taun, sababaraha rumor nunjukkeun yén Apple damel dina iPad Air 11 inci anu tiasa pencét pasar dina paruh kadua taun 2020. Ming-Chi Kuo nembé nyatakeun yén Apple damel dina iPad 10,8 inci, teu kakantun yén éta mangrupikeun modél Air, janten inpormasi ieu ngan ukur negeskeun maksud Apple.

Seueur anu disebatkeun perkawis layar kalayan téknologi mini-LED, layar anu mimitina ngan aya dina iPad Pro 12,9 inci, sanaos sababaraha rumor parantos ngamimitian ngalegaan sababaraha alat anu bakal ngaraosan kualitas waktos layar énggal ieu dimana Apple dina sababaraha taun terakhir.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.