Jabra Elite 45h, headphone teu kaéléhkeun dina harga-kualitas

Gabungan Jabra Elite 45h konstruksi anu saé kalayan otonomi anu saé, aplikasi anu saé gunana sareng leres-leres dilakukeun, sareng kualitas sora anu héran pikeun headphone anu harga di handapeun € 100.

Spésifikasi sareng desain

Ieu headphone headband supra-aural, nyaéta, éta henteu lengkep nutupan Ceuli anjeun, tapi tetep pas di luhurna. Hal ieu ngajantenkeun aranjeunna langkung alit tibatan model anu sanés, anu dipikaresep pikeun portabilitas, kanyamanan sareng kaamanan aranjeunna. Henteu aya jinis pembatalan noise, aranjeunna ngamungkinkeun anjeun ngupingkeun naon anu lumangsung di sakuliling anjeun, hal anu penting upami anjeun hoyong nganggona di jalan. Tapi tong hariwang sabab Aranjeunna gaduh volume anu langkung ti cukup, anjeun moal kedah ngarobahna maksimal pikeun ngupingkeun musik di jalan. Sareng upami anjeun hoyong nganggona dina usum panas, Ceuli anjeun bakal ngesang langkung henteu tibatan kalayan anu lengkep nutupan Ceuli.

Éta tina plastik, tapi anjeun moal ngagaduhan raos konstruksi murah nalika anjeun nyandak éta ku panangan, jauh ti éta. Éta atos réngsé pisan, sareng éta ogé katingalina lumayan tahan. Bantalan ceuli sareng headband ditutupan ku kulit sintétik, masihan anjeun kanyamanan hébat, tiasa ngagem aranjeunna salami jam-jam tanpa aya masalah sakedik.

Aranjeunna nyambung ngalangkungan Bluetooth (5.0) kana smartphone, komputer atanapi tablet anjeun, ngamungkinkeun dugi ka dua alat dina mémori. Sambunganna mantep pisan, sareng kisaranana biasana, tiasa ngalangkungan kamar anu béda-béda di bumi tanpa kedah nyandak iPhone sareng anjeun. Tombol kontrol fisik na ngamungkinkeun anjeun ngendalikeun polumeu, putereun sareng ngajawab telepon, ogé tombol khusus pikeun Siri (atanapi Asisten Google). Éta henteu ngagaduhan sambungan Jack pikeun nempatkeun kabel, sareng sambungan pikeun ngeusian ulang éta tina jinis USB-C. Pikeun tiasa nelepon telepon atanapi nyungkeun Siri, aranjeunna gaduh dua mikropon, anu tiasa dianggo kalayan sopan.

Otonomi mangrupikeun poin anu dipikaresep pisan pikeun Jabra Elite 45h ieu, kalayan total otonom 50 jam numutkeun ka Jabra. Kuring henteu acan tiasa mariksa batré anjeun, tapi anjeun tiasa nyaritakeun éta Kuring parantos nganggona sakitar dua minggu ampir unggal dinten, sareng teu kedah ngeusian deui, anu mangrupakeun ledakan mutlak. Anjeun tiasa nyandak éta dina perjalanan naon waé sareng anjeun boro butuh kabel atanapi carjer. Upami ku teu leres anjeun béak batré, kalayan ngan ukur 15 menit ngecas deui anjeun tiasa ngaraosan otonomi dugi ka 10 jam.

Kualitas disada

Sadar kana pendapat anu saé pikeun Jabra ngeunaan headphone True Wireless na, kuring ngagaduhan ekspektasi anu saé sareng Elite 45h ieu, tapi nyatana nyaéta aranjeunna jauh ngalangkungan aranjeunna. Sorana saimbang pisan, tanpa bas anu menonjol di luhur sora-sora anu sanés. Musikna katarima dina seueur detil, volume na langkung saé tibatan saé sareng sanaos henteu aya jinis pembatalan pasip atanapi aktip, anjeun tiasa ngaraosan musik, podcast atanapi pilem bahkan di lingkungan anu rame. Pikeun kéngingkeun sora anu distorsi kuring kedah nganggo volume anu luhur pisan, henteu disarankeun.

Kualitas sora ieu nyumbang kana aplikasi na, Jabra Sound + (link), anu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngaropea sora headphone kana kamampuan nguping anjeun. Jang ngalampahkeun ieu, anjeun bakal kedah ngaluluskeun tés anu saderhana, saderhana saderhana headphone bakal tanggel waler pikeun ngaluarkeun sora pangsaéna anu tiasa didangukeun ku Ceuli. Anjeun tiasa ogé ngarobihna, nganggo ékualiser anu ngahijikeun, milih antara profil anu parantos ditangtoskeun atanapi ngadamel profil anjeun nyalira. Sora bodas atanapi rélaxasi, pembaruan formare, kamungkinan milari headphone anjeun ... aplikasi Jabra ngamungkinkeun anjeun seueur pilihan, janten salah sahiji anu pang lengkepna anu kuring nyobian.

Pendapat editor

Jabra Elite 45h nawiskeun kualitas sora langkung saé tibatan naon anu tiasa anjeun pénta ku headphone sahandapeun € 100. Upami ieu kami tambahkeun otonomi dugi ka 50 jam, kanyamanan anu hadé sareng aplikasi anu ngamungkinkeun anjeun ngaréka sora sesuai karesep anjeun, kami henteu mendakan headphone anu sanés anu tiasa bersaing sareng aranjeunna dina kisaran harga ieu. Anjeun tiasa mésér éta di Amazon pikeun € 99 (link) sareng sayogi dina warna hideung, biru sareng krem.

Élit 45h
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
99
  • 80%

  • Élit 45h
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 80%
  • Awét
    Penerbit: 90%
  • Bérés
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 100%

Naros

  • Kuat sareng nyaman
  • Otonomi 50 jam
  • Muatan gancang (15 menit = 10 jam)
  • Sora disaruakeun saé
  • Aplikasi lengkep pisan

Kontra

  • Teu aya sambungan kanggo panggunaan kabel

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.