Powerbeats Pro mangrupikeun alternatif pikeun AirPods anu anjeun tiasa ngantosan

Anu henteu ningali dina AirPods headset cocog pikeun olahraga aranjeunna parantos gaduh alternatip sareng otonomi sareng karakteristik anu langkung hébat anu ngajantenkeun aranjeunna sampurna pikeun jenis kagiatan ieu kusabab tahan ka kesang sareng cai. Sareng ieu tanpa kaleungitan kasaluyuan sareng "Hei Siri" atanapi chip H1 énggal.

Kalayan tanggal rilis anu dugi ka bulan Méi, headphone ieu ngagaduhan sababaraha fitur anu seueur diklaim pangguna dina AirPods, csapertos kadali volume fisik atanapi klip ceuli, Tanpa kaleungitan hakekat anu parantos ngajantenkeun AirPods laris. Meureun éta ngan ukur anu anjeun pilari.

Upami anjeun ngira yén otonomi AirPods jarang, anjeun lungsur éta saatos ngalakukeun gerakan sakedik, anjeun henteu percanten yén aranjeunna nolak ogé kana kesang atanapi hujan leutik, atanapi anjeun sono tiasa ngendalikeun volume tina earpiece nyalira tanpa kedah nyungkeun Siri, Powerbeats Pro anu énggal diumumkeun Apple mangrupikeun jalan kaluar tina sadaya masalah anjeun. Masing-masing headset ngagaduhan salapan jam otonomi, kalayan kotak ngecas anu masihan aranjeunna dugi ka 24 jam otonomi, Kalayan fungsi ngecas gancang anu ngamungkinkeun ngan ukur 5 menit batré ngecas dugi ka 1,5 jam. Hei Siri pikeun nyungkeun asisten Apple tanpa nganggo panangan anjeun sareng sinkronisasi sareng sadaya alat anjeun anu aya hubungan sareng akun anjeun mangrupikeun fungsi anu ogé berkat chip H1.

 

Harga headphone na nyaéta $ 249, rada langkung awis tibatan AirPods nganggo carjer nirkabel, hal anu teu disebatkeun dina spésifikasi tina Powerbeats Pro énggal ieu, janten janten dianggap teu aya pilihan sapertos kitu. Aranjeunna moal sumping dugi ka bulan Mei ka Amérika Serikat sareng 20 nagara sanésna, diantarana aya Spanyol, tapi teu aya anu disebatkeun perkawis Mexico atanapi nagara-nagara anu nyarios Spanyol, anu kedah ngantosan sakedap dugi kadatanganana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.