Fantastical 2 pikeun iPhone sareng iPad nampi bewara anu hadé sareng stiker kanggo Pesen

Fantastical 2 parantos janten jasa nyalira salah sahiji aplikasi pangsaéna anu tiasa urang mendakan di App Store pikeun ngatur kalénder kami, sareng Kalénder 5. Upami anjeun pangguna aktip dina kalénder, sigana aya dina langkung ti hiji kasempetan anjeun parantos ningali kumaha Aplikasi ios asli kakurangan tina pilihan, aplikasi anu saé pisan anu parantos ningkat pisan dina taun-taun ayeuna, tapi éta tiasa langkung saé. Fantastical 2 nembé nampi pembaruan énggal boh dina vérsi na pikeun iPhone sareng dina vérsi na pikeun iPadÉta dijual nyalira dina harga anu béda, pembaruan anu tungtungna nawiskeun kami pangrojong pikeun bewara anu diperkaya salian nawiskeun kami paket stiker pikeun aplikasi Messages.

Fantastical 2 cocog sareng Apple Watch, janten urang bakal teras gaduh dina pigeulang urang sagala pasini dina kalénder urang, pasini anu tiasa urang tunda, ngarobih atanapi nunda tanpa aya masalah. Upami anjeun masih gaduh mamang ngeunaan kualitas anu ditawarkeun ku aplikasi ieu, anjeun kedah émut yén skor rata-rata Fantatical 2 di App Store nyaéta 4,5 bentang tina 5, dumasar kana 265 évaluasi, hal anu hésé pisan kahontal. seueur pendapat.

Naon anu énggal dina Fantastical 2.8 versi 2

  • Hatur nuhun kana fungsi anu ngan ukur aya di ios 10, aplikasi peryogi versi ios pangénggalna kanggo dipasang sareng fungsina dina alat.
  • Hatur nuhun ka stiker anyar aplikasi, kami bakal tiasa nganyatakeun diri ku cara anu béda.
  • Bewara anu ngeuyeuban anyar ngamungkinkeun urang pikeun gancang ningali langkung seueur rinci ngeunaan panginget sareng kajadian.
  • Ningkatkeun pangrojong pikeun Dynamic Type (hungkul iPad)
  • Eupan balik haptic anyar dina iPhone 7 sareng iPhone 7 Plus.
  • Réliabilitas sareng stabilitas aplikasi pikeun Apple Watch parantos ningkat.
  • Pamakéan lokalisasi parantos dirobih, janten dianggo hungkul nalika urang nganggo aplikasi, tibatan salawasna.
  • Ngalereskeun bug anu ngamungkinkeun urang nganggo kibor pihak katilu. +
Hebat - Kalénder & Tugas (Link AppStore)
Hebat - Kalénder & Tugasbebas
Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.