Teu aya tanggal jual anu resmi pikeun Apple Watch Series 7

Ieu mangrupikeun warta atanapi rumor anu sanés parantos ngoméntaran sababaraha minggu sateuacan paméré Apple dinten Salasa kamari. Perusahaan Cupertino sigana ngagaduhan masalah sareng produksi jam tangan pinter pangénggalna sareng sanaos leres yén aranjeunna parantos ditingalikeun ka umum, Aranjeunna henteu ngagaduhan tanggal jual resmi sareng aranjeunna henteu ngagaduhan tanggal reservasi.

Mark Gurman nyalira ngingetkeun sababaraha dinten sateuacan kajadian yén Apple tiasa tunda pangiriman jam tangan atanapi bahkan nawiskeun saham anu murah. Nya, ramalan Gurman janten leres sareng ayeuna Mustahil pikeun terang iraha urang bakal nawiskeun Apple Watch Series 7 énggal ieu.

Halaman wéb Apple nandaan gugur salaku awal penjualan

Dina halaman wéb Apple anjeun tiasa ningali yén teu aya tanggal khusus pikeun modél Seri 7 sareng aranjeunna nyarios yén penjualan bakal dimimitian dina usum gugur. Bisa jadi méméh akhir Séptémber atanapi akhir ieu aranjeunna tiasa disayogikeun tapi bakal diperyogikeun pikeun mariksa stok produk anu dipibanda. Upami aranjeunna telat dina produksi, mungkin moal aya seueur teuing model anu dijual nalika aranjeunna ngamimitian.

Pikeun ayeuna waktuna ngantosan sareng jalma anu daék ngarobih Apple Watch lami na kedah gaduh kasabaran sakedik deui dugi ka modél énggal dijual. Émut yén éta bakal sayogi dina lima warna sareng éta harga jual na tiasa sami sareng anu ayeuna urang gaduh kanggo Seri 6, tina 429 euro upami urang merhatoskeun harga anu dituduhkeun dina acara éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.