Henteu disarankeun nganggo Smart Cover dina iPad Air 2 sareng iPad Pro 9,7 inci

smart-case-ipad-pro-9,7-inci-1

Nalika nampilkeun iPad Pro 9,7 inci anyar, kami tiasa mastikeun saatos maca spésifikasi, yén iPad Air 2 sareng iPad Pro 9,7 inci, aranjeunna nawiskeun kami dimensi anu sami sareng kandel anu sami (6,1 milimeter) anu panginten nunjukkeun yén aksésoris iPad Air 2 sapertos Smart Cover tiasa janten cocog. Henteu aya anu tiasa janten jauh tina bebeneran. Sapertos Smart Cover henteu cocog sareng iPad Pro 9.7 inci anyar, Smart Case éta ogé henteu cocog sareng modél iPad énggal

pinter-panutup-ipad-pro-9,7 inci

Kalayan peluncuran iPad Pro 9,7 inci, Apple nembé ngaluncurkeun jajaran Smart Covers anu khusus pikeun alat anyar ieu anu tiasa dipésér sasarengan sareng modél ieu. Dina spésifikasi Smart Covers urang tiasa ningali kumaha waé Apple henteu nyebut yén kasus-kasus anyar ieu cocog sareng iPad Air sareng iPad Air 2. Di sisi sanésna, kasus-kasus anu Apple parantos diluncurkeun pikeun iPhone SE, upami aranjeunna cocog sareng model 5 sareng 5s, sabab urang tiasa maca dina kasaluyuan ieu sampul énggal.

Masalah kasaluyuan datang ku sambungan magnét anu ngamungkinkeun nutup otomatis sareng pangaturan tutupna kana panutup iPad. Konéksi magnét ieu dina posisi anu sanés tibatan biasa, janten upami anjeun hoyong anjeun tiasa nganggo Smart Cover tina iPad Air sareng iPad Air 2 dina iPad Pro 9,7 inci anyar anjeun, tapi anjeun moal kéngingkeun sampéan pikeun nyocogkeun layar sareng henteu kabuka nalika angkutan salian ti henteu otomatis mareuman layar anu sami nalika urang nutupkeun.

Ku Smart Cover, éta kurang leuwih sarua. Smart Covers énggal disiapkeun sareng kaluaran pikeun opat speaker perenahna di juru alat, sedengkeun model Air, aranjeunna ngan ukur nawiskeun outlet di handapeun. Tilu perempat tina kajadian anu sami sareng posisi liang pikeun kaméra, anu henteu nawiskeun rohangan pikeun lampu kilat anu dipasang iPad Pro 9,7 inci anyar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.