Henteu, iPhone 13 henteu nunjukkeun persentase batréna dina palang status

 

Sababaraha jam sateuacan dimimiti waktu presentasi the model iPhone 13, iPad sareng Apple Watch anyar Gambar anu medar dina jaringan anu anjeun tiasa tingali iPhone kalayan perséntase batré pas di gigir, dina palang status.

Pamustunganana sadayana sigana kabocoran palsu, sahenteuna sacara standar dina alat. Sadayana Potret layar anu tiasa urang tingali tina iPhone 13 sareng iPhone 13 Pro anu anyar tetep henteu nunjukkeun persentase batréna sarengn belah katuhu luhur, nunjukkeun yén ieu moal jadi masalah.

Naha pangguna dina setélan konfigurasi tiasa nambihan inpormasi batré ieu kana palang status? Nya, kami henteu terang ieu ayeuna-ayeuna tapi anu sigana jelas nyaéta simulator Xcode 13 pikeun iPhone 13 Pro Max anu anyar ngagaduhan lega pikeun nunjukkeun inpormasi sinyalna sareng bar Wi-Fi. Kanggo ayeuna, jalma-jalma anu ngarepkeun inpormasi batré ieu kalayan perséntase anu henteu miceun anduk acan, tiasa janten pilihan ditambihan dina konfigurasi anu ngamungkinkeun ditampilkeun.

Kanggo ayeuna, anu urang jelaskeun nyaéta pilihan pikeun nambihan atanapi ngahapus inpormasi ieu (persentase batre) dina iPhone anu henteu ngagaduhan lekukan, éta sayogi, Janten anu hoyong ningali inpormasi ieu kedahna tong asa-asa. Dina sakedik kirang ti saminggu urang bakal ngaleungitkeun mamang nalika ulasan mimiti iPhone 13 anyar mimiti katingali, pastina dina sababaraha diantarana urang bakal ningali naha mungkin nambihan inpormasi ieu dina palang status.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.