"Hei Sonos", produsén spiker nyiapkeun pikeun ngaluncurkeun asisten sorangan

Kami geus diomongkeun sababaraha kali ngeunaan Sonos, produsén kawentar speaker disambungkeun nu boga a lintasan kawas Apple. Maksad abdi yén desain sareng kualitas Sonos sok ngagaduhan reputasi anu sami sareng produk-produk lalaki ti Cupertino, kasaruaan anu saé pisan yén Sonos hoyong langkung jauh sareng produk salajengna: ngajalankeun asisten sora anjeun sorangan, asisten kawas Siri. Tetep maca nalika kami masihan anjeun sadaya detil ngeunaan peluncuran anu mungkin ieu.

Salaku urang nyebutkeun, Sonos hayang urang poho ngeunaan ngagunakeun Alexa atawa Google Asisten, sadaya ku kituna urang ngagunakeun asisten sora Sonos anyar, asisten nu urang tiasa nelepon (nurutkeun leaks) ku mentioning frase «hey sonos". Naon anu bakal urang kéngingkeun? satuluyna ngadalikeun musik tina platform anu kami geus ngonpigurasi di Sonos kami, Sareng urang henteu tiasa hilap yén Sonos ogé nyambungkeun spiker sareng urang tiasa ngonpigurasikeun jasa musik streaming favorit urang langsung dina spiker. Warta geus bocor di Verge The sarta sakumaha maranéhna ngomong teh Juni hareup pikeun pamaké Sonos di Amérika Serikat, engké bakal dileupaskeun ka leuwih nagara.

Kalayan asisten sora Sonos anyar urang tiasa ngontrol jasa sapertos Apple Music, Amazon Music, Pandora, Deezer, sareng Sonos Radio, engké bakal diperpanjang ka layanan sapertos Spotify sareng YouTube Music. Sareng anu paling penting, aranjeunna nyarios aranjeunna moal ngarekam paréntah sora nu urang kirimkeun, nyaeta, aranjeunna bakal bet dina privasi sarta ngolah sora bakal dilakukeun dina alat sorangan. Warta hébat anu bakal ningkatkeun kinerja Sonos urang sangkan aranjeunna bet hadé lamun datang ka speaker disambungkeun. Sareng anjeun, Naha anjeun pangguna Sonos? Naha anjeun badé nganggo asisten sora Sonos?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.