Hideung Jumaah iPad

IPadOS 15 widget

Upami dina bulan Séptémber anjeun teu tiasa nga-renew iPad lami anjeun, sabab anjeun kaluar tina anggaran salami liburan, Hideung Jumaah mangrupikeun waktos anu pangsaéna dina taun pikeun nganyahokeunana, utamana kiwari yén rentang leuwih lega ti kantos.

Taun ieu teh Hideung Jumaah dimimitian 26 Nopémber, sanajan ti Senén 22nd nepi ka Senén salajengna 29 Nopémber, urang bakal manggihan sagala rupa tawaran, teu ngan pikeun renew iPad anjeun, tapi ogé renew iPhone anjeun, Mac, Apple Watch, AirPods ...

Naon model iPad diobral on Hideung Jumaah

iPad Pro 2021

TOP Hideung Jumaah tawaran 2021 Apple iPad Pro (ti ...
TOP Hideung Jumaah tawaran 2021 Apple iPad Pro (ti ...

Dina Méi taun anu sarua ieu, Apple renewed rentang iPad Pro, Apple iPad kalawan leuwih fitur dina pasaran jeung nu dikelola ku processor sarua yen urang bisa manggihan dina MacBook Air, M1.

6 bulan geus kaliwat saprak presentasi na keur sababaraha bulan, urang geus bisa manggihan nawaran metot duanana model 12,9 inci sarta 11 inci.

Pasti dina mangsa Hideung Jumaah teu aya dua model iPad Pro bakal sono pihak diskon.

iPad Pro 2020

Kalayan langkung ti sataun satengah di pasar, iPad Pro 2020 masih pilihan alus teuing pikeun pamaké nu teu mampuh, atawa teu daék, mayar generasi anyar taun ieu.

Di Amazon urang masih tiasa mendakan model iPad Pro ti 2020, khususna model 11 inci dina harga pisan metot.

Sanaos iPad Pro 2020 12,9 inci henteu gaduh seueur ayana, padagang pasti bakal ngamangpaatkeun Black Friday pikeun nyingkirkeun saham anu sayogi.

iPad Air

Kalayan langkung ti sataun di pasar sareng kalayan desain anu dilacak kana iPad Pro 11 inci, kami gaduh iPad Air, tablet anu ditampi sapanjang taun ieu. diskon pikaresepeun, jadi pasti anjeun moal sono Hideung Jumaah.

iPad 2021

IPad generasi kasalapan parantos aya di pasar langkung ti sabulan, janten ulah ngaharepkeun pikeun manggihan tawaran nanaon input iPad. Urang kedah ngantosan sababaraha bulan ka hareup pikeun modél ieu ngirangan hargana.

iPad mini 2021

Kalayan mini iPad 2021 anjeun parantos nampi update desain yén seueur pangguna anu ngantosan sareng paningkatan harga akibatna.

Modél ieu, kawas iPad generasi kasalapan, geus di pasar pikeun ngan leuwih sabulan, jadi anjeun bisa poho ngeunaan diri pikeun manggihan diskon salila Hideung Jumaah.

Logo Amazon

Coba Audible 30 dinten gratis

3 bulan Amazon Music gratis

Coba Pidéo Perdana 30 dinten gratis

Naha éta patut meuli iPad on Hideung Jumaah?

iPad mini iPad 9 generasi

Éta mana tanpa nyebutkeun yen Hideung Jumaah mangrupikeun waktos anu pangsaéna dina sataun mun teu ukur balanja Natal, tapi ogé pikeun renew sagala alat éléktronik nu urang boga di imah.

Sadaya pausahaan meunang lolobana pendapatan jualan dina kuartal panungtungan taunKalayan Hideung Jumaah mangrupikeun salah sahiji dinten anu paling penting, sareng Natal, sanaos ieu waktos anu paling awon kanggo mésér kusabab paningkatan harga anu dialaman ku sadaya produk.

Sabaraha iPads biasana turun dina Jumaah Hideung?

Simpenan iPad mini

Boh 2021 inci iPad Pro 12,9, sareng model 11 inci, urang tiasa mendakan di sababaraha toko kalayan a diskon maksimum 10%, sanajan kadang ngan tetep dina 5%. Mertimbangkeun naon hargana, éta mangrupakeun tabungan signifikan.

Model 2020 iPad Pro, dina dua vérsi na, upami urang terang kumaha milarian anu saé, urang tiasa mendakan dugi ka sababaraha diskon 15-17%, jadi pilihan metot mertimbangkeun.

Ngeunaan iPad generasi kasalapan sareng iPad mini, duanana ngan ukur sabulan di pasar, ulah ngaharepkeun pikeun manggihan diskon badag atawa leutik. iPad generasi kadalapan kamungkinan bakal diskon antara 10-15%.

The iPad Air, pencét pasar di 2020, sarta pikeun sababaraha bulan, kami geus kapanggih dina Amazon kalawan diskon ngeunaan 100 euro pikeun versi input. Kalawan saeutik tuah, pikeun Hideung Jumaah anjeun kamungkinan manggihan eta kalawan diskon gede.

Sabaraha lami Hideung Jumaah on iPads?

Dina Jumaah Hideung 2021, sapertos unggal taun, ieu sohor poé sanggeus sukur sohor di Amérika Serikat. Poé ieu tumiba dina 25 Nopémber.

Hiji poé sanggeusna, nu 26 de noviembre, nyaéta nalika Hideung Jumaah bakal resmi dimimitian, ti 0:01 ka 23:59.

Nanging, supados anu paling bingung henteu sono kana diskon anu pikaresepeun dina dinten ieu, ti Senén, 22 Nopémber nepi ka Senén di handap, 29 Nopémber (Cyber ​​​​Senén), urang badé mendakan nawaran sagala rupa.

Dimana manggihan poéna on iPad salila Hideung Jumaah

Apple Store Hongkong

Apple parantos aya sababaraha taun maén gélo jeung hideung Jumaah, Jadi ulah ngaharepkeun nganjang ka toko maranéhanana atawa ramatloka online maranéhanana pikeun manggihan sababaraha jenis tawaran.

Upami anjeun hoyong ngamangpaatkeun dinten ieu sareng ngahémat artos anu sok aya gunana pikeun nyéépkeun hal-hal sanés, anjeun kedah percanten Amazon, Mahkamah Inggris, mediamarkt, K Tuin, Megah...

Amazon

Apple nyayogikeun ka sadaya pangguna Amazon, masing-masing sareng unggal produk anu disebarkeun ngaliwatan toko fisik sareng online, tapi dina harga anu langkung handap dina kalolobaan kasus.

Kusabab Apple aya di tukangeun sadaya katalog produk Apple anu sayogi di Amazon, urang bakal resep jaminan sarua yen urang bisa boga lamun meuli langsung ti Apple.

mediamarkt

Dina taun anyar, Mediamarkt nyaeta tohan beurat dina produk Apple, utamana dina mangsa Hideung Jumaah, ku kituna urang teu bisa eureun nyokot katingal dina sagala nawaran yén maranéhna nyebarkeun.

Mahkamah Inggris

Boh ngaliwatan situs wéb na atanapi ku nganjang ka salah sahiji pusat anu béda-béda di Spanyol, El Corte Inglés ogé bakal nyiapkeun diskon metot salila Hideung Jumaah.

K Tuin

Toko K-Tuin nyaéta specializes ukur dina produk Apple, Toko anu aya di kota dimana Apple henteu gaduh ayana fisik.

Kalawan Hideung Jumaah aranjeunna nawiskeun diskon signifikan dina sakabéh produk maranéhanana, jadi eta pernah hurts nganjang aranjeunna salila poé ieu.

Masinis

Magnificos parantos janten K-Tuin internét dina taun-taun ayeuna, khususna khususna produk jeung asesoris pikeun alat Apple.

Unggal taun kalawan Hideung Jumaah, aranjeunna nawiskeun diskon metot jeung nawaran promosi yén urang moal bisa ngantep kabur.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.