Hideung Jumaah iPad

IPadOS 15 widget

Upami dina bulan Séptémber anjeun teu tiasa nga-renew iPad lami anjeun, sabab anjeun kaluar tina anggaran salami liburan, Hideung Jumaah mangrupikeun waktos anu pangsaéna dina taun pikeun nganyahokeunana, utamana kiwari yén rentang leuwih lega ti kantos.

Taun ieu teh Hideung Jumaah dimimitian 25 Nopémber, sanajan ti Senén 21nd nepi ka Senén salajengna 28 Nopémber, urang bakal manggihan sagala rupa tawaran, teu ngan pikeun renew iPad anjeun, tapi ogé renew iPhone anjeun, Mac, Apple Watch, AirPods ...

Naon model iPad diobral on Hideung Jumaah

iPad Air 2022 64GB

nawaran TOP Apple 2022 iPad Air...

Taun anu sami ieu, Apple nganyarankeun jajaran iPad Air, kalayan langkung seueur fitur sareng sababaraha fitur anyar dina tingkat parangkat lunak sareng hardware, kalebet pamakéan chip M1 kawas nu MacBooks. Tablet hebat ieu mangrupikeun salah sahiji modél anu anjeun bakal mendakan diskon, sanaos henteu seueur teuing, sabab éta mangrupikeun modél anu paling ayeuna.

iPad Air 2022 256GB

Apple 2022 iPad Air...

Salaku alternatip ka saméméhna, anjeun ogé boga model sarua tapi kalawan kapasitas memori internal gede pikeun nyimpen sadaya aplikasi sareng file anu anjeun peryogikeun. Modél séjén ieu ogé boga diskon pikeun Hideung Jumaah yén anjeun kudu ngamangpaatkeun.

iPad 2022

nawaran TOP Apple 2022 iPad...

Di sisi séjén, Apple ogé ngaluncurkeun generasi anyarna tina 10.9 inci iPad 10th Generation. Tablet anu saé anu tiasa janten pilihan anu pangsaéna pikeun kalolobaan anu henteu kapikiran sareng anu ogé bakal gaduh diskon dinten ayeuna.

iPad 2021

nawaran TOP Apple 2021 iPad (tina...

Pikeun meunang eta malah leuwih handap, Anjeun ogé boga edisi panungtungan tina iPad, éta 2021, nyaéta, generasi kasalapan. Bédana pangbadagna nyaéta dina chip, nyaéta A13 tinimbang A14 sareng dina layar, anu henteu 10.9 inci nyaéta 10.2 ″.

Apple Pencil 2nd Gen

Tungtungna, babaturan pangalusna hiji iPad urang teh Pensil Apple generasi kadua. Produk anu anjeun ogé tiasa mendakan langkung mirah dinten ayeuna ku ngamangpaatkeun tawaran lampu kilat anu diluncurkeun. Cocog sareng generasi panganyarna tina iPad Pro sareng iPad Air.

Logo Amazon

Coba Audible 30 dinten gratis

3 bulan Amazon Music gratis

Coba Pidéo Perdana 30 dinten gratis

produk Apple séjén diobral pikeun Hideung Jumaah

Naha éta patut meuli iPad on Hideung Jumaah?

iPad mini iPad 9 generasi

Éta mana tanpa nyebutkeun yen Hideung Jumaah mangrupikeun waktos anu pangsaéna dina sataun mun teu ukur balanja Natal, tapi ogé pikeun renew sagala alat éléktronik nu urang boga di imah.

Sadaya pausahaan meunang lolobana pendapatan jualan dina kuartal panungtungan taunKalayan Hideung Jumaah mangrupikeun salah sahiji dinten anu paling penting, sareng Natal, sanaos ieu waktos anu paling awon kanggo mésér kusabab paningkatan harga anu dialaman ku sadaya produk.

Sabaraha iPads biasana turun dina Jumaah Hideung?

Simpenan iPad mini

Boh 2022 inci iPad Pro 10,9 sareng model 10,9 ″ Air tiasa dipendakan di sababaraha toko kalayan a diskon maksimum 10%, sanajan kadang ngan tetep dina 5%. Mertimbangkeun naon hargana, éta mangrupakeun tabungan signifikan.

Model 2021 iPad Pro, 10.2″, upami urang terang kumaha milarian anu saé, urang tiasa mendakan dugi ka sababaraha diskon 15-17%, jadi pilihan metot mertimbangkeun.

Sabaraha lami Hideung Jumaah on iPads?

Dina Jumaah Hideung 2022, sapertos unggal taun, ieu sohor poé sanggeus sukur sohor di Amérika Serikat. Poé ieu tumiba dina 24 Nopémber.

Hiji poé sanggeusna, nu 25 de noviembre, nyaéta nalika Hideung Jumaah bakal resmi dimimitian, ti 0:01 ka 23:59.

Nanging, supados anu paling bingung henteu sono kana diskon anu pikaresepeun dina dinten ieu, ti Senén, 21 Nopémber nepi ka Senén di handap, 28 Nopémber (Cyber ​​​​Senén), urang badé mendakan nawaran sagala rupa.

Dimana manggihan poéna on iPad salila Hideung Jumaah

Apple Store Hongkong

Apple parantos aya sababaraha taun maén gélo jeung hideung Jumaah, Jadi ulah ngaharepkeun nganjang ka toko maranéhanana atawa ramatloka online maranéhanana pikeun manggihan sababaraha jenis tawaran.

Upami anjeun hoyong ngamangpaatkeun dinten ieu sareng ngahémat artos anu sok aya gunana pikeun nyéépkeun hal-hal sanés, anjeun kedah percanten Amazon, Mahkamah Inggris, mediamarkt, K Tuin, Megah...

Amazon

Apple nyayogikeun ka sadaya pangguna Amazon, masing-masing sareng unggal produk anu disebarkeun ngaliwatan toko fisik sareng online, tapi dina harga anu langkung handap dina kalolobaan kasus.

Kusabab Apple aya di tukangeun sadaya katalog produk Apple anu sayogi di Amazon, urang bakal resep jaminan sarua yen urang bisa boga lamun meuli langsung ti Apple.

mediamarkt

Dina taun anyar, Mediamarkt nyaeta tohan beurat dina produk Apple, utamana dina mangsa Hideung Jumaah, ku kituna urang teu bisa eureun nyokot katingal dina sagala nawaran yén maranéhna nyebarkeun.

Mahkamah Inggris

Boh ngaliwatan situs wéb na atanapi ku nganjang ka salah sahiji pusat anu béda-béda di Spanyol, El Corte Inglés ogé bakal nyiapkeun diskon metot salila Hideung Jumaah.

K Tuin

Toko K-Tuin nyaéta specializes ukur dina produk Apple, Toko anu aya di kota dimana Apple henteu gaduh ayana fisik.

Kalawan Hideung Jumaah aranjeunna nawiskeun diskon signifikan dina sakabéh produk maranéhanana, jadi eta pernah hurts nganjang aranjeunna salila poé ieu.

Masinis

Magnificos parantos janten K-Tuin internét dina taun-taun ayeuna, khususna khususna produk jeung asesoris pikeun alat Apple.

Unggal taun kalawan Hideung Jumaah, aranjeunna nawiskeun diskon metot jeung nawaran promosi yén urang moal bisa ngantep kabur.

nyatet: Terus di pikiran nu harga atawa kasadiaan nawaran ieu bisa rupa-rupa sapopoe. Kami bakal ngamutahirkeun pos unggal dinten kalayan kasempetan anyar anu aya.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.