IPhone anu rusak Face ID bakal dilereskeun pas

Warta anu saé pikeun sadaya pangguna anu gaduh iPhone sareng ID raray rusak. Apple tungtungna tiasa ngadamel kit perbaikan kaméra TrueDepth, sahingga tiasa ngagentos éta dina terminal anu parantos ruksak.

Nepi ka ayeuna, teu mungkin pikeun ngalereskeunana. Kapaksa ngarobah sakabeh layar. Upami fungsi Face ID rusak sareng iPhone anjeun aya dina garansi, sampurna, Apple bakal tukeur éta ka terminal anu sanés sareng masalahna direngsekeun, tapi upami jaman garansi parantos kadaluwarsa, hiji-hijina solusi nyaéta ngarobah sakabeh layar. Sigana nu ieu bakal robah dina sababaraha poé.

Numutkeun hiji mémo Apple internal, Toko Eceran Apple sarta Service Perbaikan otorisasi baris geura-giru bisa ngalereskeun a iPhone XS atanapi engké nu boga Face ID rusak. Nepi ka ayeuna, ieu teu meujeuhna, sarta sakabeh layar kudu diganti.

Ieu kusabab bakal aya bagian perbaikan anyar dina katalog suku cadang resmi Apple teu lila. Ieu bakal a TrueDeph modul kaméra hareup nu ngandung sakabéh bagian kaméra jeung sensor Face ID, sahingga bisa disilihtukeurkeun pikeun modul ruksak.

Catetan ogé ngécéskeun yén modul ieu ngan bakal cocog sareng iPhone XS sareng engké, janten iPhone munggaran anu sumping ka pasar nganggo Face ID, iPhone X.

Dina momen éta ngan hiji catetan informasi internal ti parusahaan, ku kituna ulah buka toko Apple besok Anjeun nungtut perbaikan misalna sabab ngan maca dieu. Urang kudu ngadagoan sababaraha poé mun aranjeunna gaduh cukup stock bagian ceuk, sarta pikeun operasi di katalog suku cadang Apple.

Upami anjeun parantos lami nganggo Face ID anjeun rusak, tahan sababaraha dinten deui, sareng engké anjeun bakal tiasa angkat ka Apple Store atanapi bengkel resmi sareng ngalereskeun iPhone anjeun. Tapi tong hilap heula menta anggaran, lest kerah hargana anjeun leuwih ti anjing….


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.