Hitman Go, unduh kaulinan ieu gratis berkat promosi IGN

Hitman buka

IGN parantos ngamimitian promosi anyar pikeun tiasa unduh gratis kaulinan Hitman Go. Salami sababaraha waktos ayeuna, umum pikeun média ieu nawiskeun kode promosi sabulan-bulan, nawiskeun sababaraha kaulinan anu pangsaéna aya di App Store.

Harga biasa tina Hitman buka di App Store éta 4,49 euro Tapi upami anjeun ngalaksanakeun léngkah-léngkah ieu, anjeun tiasa kéngingkeun kode promosi pikeun diunduh sacara gratis:

  • Aksés ka halaman wéb promosi di IGN (link)
  • Pencét kana tombol beureum dimana urang tiasa maca "Candak permainan gratis kuring"
  • Jandéla bakal muncul dina wéb kalayan kode anu dicirian warna beureum anu urang kedah tebus ngalangkungan iTunes atanapi alat ios urang.

Upami anjeun teu émut kumaha tebus kode promo sakali anjeun ngagaduhan, kuring nyarankeun yén anjeun maca ieu tutorial anu kami nunjukkeun léngkah-léngkah pikeun nuturkeun.

Aya ogé pilihan anu langkung gancang nyaéta mencét kana kodeu promosi anu dipasihkeun ku halaman wéb IGN. Tab anyar bakal otomatis dibuka dina panyungsi kami anu bakal ngaluncurkeun iTunes sareng mimiti ngaunduh game.

Kamungkinan yén pikeun sababaraha jam ka hareup, promosi moal diaksés ku seueur anjeun kusabab paménta anu tinggi. Ogé kedah diperhatoskeun yén promosi ieu henteu sayogi di sadaya daérah sanaos sapertos biasa, anjeun tiasa nganggo sistem koméntar pikeun masihan kode ka pangguna sanés anu ngagaduhan masalah, teras ngahaturkeun nuhun kana padamelan anu dilakukeun ku komunitas iPhone Aktualitas anu gedé.

Sumber - nandatangan


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

18 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Iklan89 cenahna

    batur hoyong masihan kuring kode, ti nagara kuring aranjeunna moal ngantep kuring ngaunduh, aranjeunna tiasa ngirim kana email abdi, esteban_elpati@hotmail.com hatur nuhun anu teu aya watesna anu nawiskeun pitulung hébat ieu, kuring yakin kuring maén. Hahaha

    1.    singa jalu cenahna

      T3JEHFF44W44

      1.    Iklan89 cenahna

        Nuhun Singa Saur ieu moal jalan pikeun kuring kusabab kuring henteu tiasa nganggo kode kuring henteu ngagaduhan wifi ayeuna-ayeuna, kuring kedah ngaunduh nalika wengi, janten upami anjeun tiasa ngirimna sacara pribadi atanapi ku mail, upami tiasa mah kirimkeun hiji deui anu béda kana surat anu kuring bakal ngahargaan éta.

  2.   Iklan89 cenahna

    batur hoyong masihan kuring kode, ti nagara kuring aranjeunna moal ngantep kuring ngaunduh, aranjeunna tiasa ngirim kana email abdi, esteban_elpati@hotmail.com hatur nuhun anu teu aya watesna anu nawiskeun pitulung hébat ieu, kuring yakin kuring maén. Kuring bakal ngahargaan lamun ngirim ka email kuring sabab kuring ngan bisa ngaunduh nalika wengi nalika kuring pencét wifi.

  3.   Wilbert Moreira cenahna

    Punten, saha anu kaasih ka kuring sareng ngirim kuring kode kusabab promosi ieu henteu ngijinkeun kuring di nagara kuring! cyber.moreira@yahoo.com

    1.    Adrian cenahna

      Sanaos aranjeunna ngalirkeun kode ka anjeun .. anjeun moal tiasa tukeur ogé, kumargi éta katingalina sami sareng anu henteu sayogi di nagara anjeun .. ogé upami éta kajantenan, kuring ti Mexico

      1.    Iklan89 cenahna

        Abdi gaduh akun App Store di usa, kuring ngan ukur peryogi coligo kanggo ngaunduh.

  4.   luis cenahna

    Halo, Abdi hoyong kode promosi kana email abdi luis_nls@hotmail.com Hatur nuhun sateuacana

  5.   mémo cenahna

    Batur anu ngintunkeun kuring kode kana email abdi, kuring bakal ngahargaan salam memosgch@hormail.com

  6.   Alvaro Arias cenahna

    Batur anu saé pisan ngirimkeun kuring kode ka alvaroariasp@gmail.com di nagara kuring éta henteu ngijinkeun kuring pikeun aksés kana promosi anu hébat ieu, salam

  7.   iphonemac cenahna

    Di Spanyol terus dibayar ...
    Gracias!

    1.    iphonemac cenahna

      Ngagunakeun kode tina halaman IGN, kuring tiasa ngaunduh GRATIS tanpa repot.
      Gracias!

  8.   Izzaak cenahna

    Halo, saha anu masihan kuring kode kana email abdi izzaak @ icloud .com Abdi ageung pisan

  9.   mémo cenahna

    Sasaurang nempatkeun kode Abdi di Mexico tapi akun abdi ti Amérika Serikat

  10.   Victor cenahna

    Halo, kuring gaduh kode promosi anu kuring moal anggo, upami aya anu kersa, serat ka kuring liberaimeiweb@gmail.com sareng abdi kirimkeun ka anjeun.

    Wasalam

  11.   Omar cenahna

    Punten kirimkeun ka kuring kode panebusan Hatur nuhun pisan ...

  12.   Luis Lopez cenahna

    Upami aya anu ngagaduhan kode kuring bakal ngahargaan kana éta graficks1@hotmail.com

  13.   RastaKen cenahna

    Kodeu Gratis

    Ngan ukur sah di App Store USA
    99R3LYTXJH9W
    4X9FXJ444K3W
    W6RNH3H3E76H
    7NPJF3F3R7N4
    HLE7FE77XK7F

    Ngan ukur di App Store Jérman
    JF76J4NJE7T7
    E4PE4ATAJR7L
    MW3F3R96K66K
    RHNF9YYHAANX
    YPM7KTH6HFA3

    Ngan ukur sah di App Store Kanada
    RERNNFRL7797
    JRTF4T3WKW6A
    3AL3WH446FXA

    iunlockingvenezuela@icloud.com

    Wasalam