Hohem iSteady X, gimbal murah, kompak sareng praktis pisan

Kami nguji gimbal iSteady X hohem, penstabil kompak kalayan harga anu pikaresepeun sareng fungsi anu bakal masihan video anjeun sentuhan profésional tanpa ngabogaan leuwih ti iPhone anjeun dina leungeun anjeun.

Aksésori penting pikeun pidéo sélulér anjeun

Kaméra smartphone parantos ningkat sacara dramatis dina taun-taun ayeuna, kalayan pidéo sareng poto anu langkung saé dina kaayaan anu henteu nguntungkeun, sareng aranjeunna ogé parantos ningkat pisan dina stabilisasi, tapi gimbal bakal salawasna ningkatkeun pidéo anjeun, henteu ngan ukur nawiskeun stabilisasi. oge Aranjeunna nawiskeun kami fungsi anu sanés sapertos aksés kana pidéo sareng tombol kontrol poto tina gimbal sorangan, sareng épék "pro" pisan. hatur nuhun kana aplikasi smartphone.

Sadaya ieu tiasa dilakukeun ku penstabil Hohem alit ieu, kalayan ukuran anu kompak sareng hampang pisan, anu ngamungkinkeun urang nyandak dimana waé. hatur nuhun kana kantong leutik kaasup dina kotak. Ogé kaasup kabel ngecas, tali pigeulang anu bakal nyegah eta tina ragrag kaluar tina leungeun urang, sarta base tripod nu urang bisa nempatkeun dina thread handap ku kituna salian ti timpani bisa meta salaku rojongan sagemblengna stabil.

Ukuran kompak ieu dihontal berkat hinge leutik dina panangan dimana iPhone ditempatkeun, anu urang kedah bentang sateuacan nempatkeun telepon urang, sareng ngalereskeunana ku roda anu kedah urang ketatkeun. Kasulitan minor anu langkung ti diimbalan ku janten langkung kompak Pikeun angkutan. Lightness na kahontal berkat konstruksi plastik, nu nyiptakeun rasa "kurang kualitas" ti gimbals leuwih mahal lianna, nu ogé logis tina harga na. Sanajan kitu, plastik teu nyieun konstruksi goréng, éta ukur hal "visual". Éta gaduh batré anu diwangun kalayan otonomi dugi ka 8 jam sareng tiasa dicas deui liwat USB-C.

Gampang dianggo

Hal kahiji anu kedah urang laksanakeun nyaéta nempatkeun iPhone dina clamp iSteady X. Éta mangrupikeun clamp konvensional, sapertos anu mana waé selfie stick atanapi stabilizer, éta nyepeng telepon kalayan saé, bahkan iPhone 13 Pro Max anu ageung anu ku kuring. geus dipigawé review ieu. Urang kedah ati-ati pikeun nempatkeun iPhone saimbang, upami henteu gimbal moal kalibrasi saé sareng éta moal jalanna leres.. Anjeun teu kedah pinpoint, cukup jaga saeutik pikeun nempatkeun éta di tengah. Salaku tambahan, nalika anjeun nempatkeun stiker dina klip, kaméra kedah aya di kénca.

Ayeuna urang tiasa ngaktipkeun gimbal, anu bakal ngaluarkeun sora, hurungkeun sababaraha LED sareng nempatkeun iPhone dina posisi horizontal. Ayeuna waktuna pikeun sambungkeun iSteady X ka Bluetooth iPhone urang sareng buka aplikasi Hohem Pro (link) pikeun meunangkeun mangpaat pangseueurna ti penstabil ieu. Éta ogé sayogi pikeun alat Android. Aplikasi ieu mangrupikeun pengganti pikeun aplikasi Kaméra iOS, sareng éta kami tiasa nganggo kadali fisik Gimbal pikeun ngarobih Zoom, fokus, nerapkeun épék ...

Kadali fisik Gimbal kalebet joystick pikeun mindahkeun iPhone, Tombol pikeun moto poto atanapi pidéo, robih kaméra, robih zum sareng pokus, robih posisi iPhone tina horisontal ka vertikal, jsb. Langkung saé nonton pidéo pikeun ningali kumaha unggal tombol jalanna. Dina sababaraha tombol loba fungsi kahontal berkat kanyataan yén urang bisa mencet sakali, dua kali, jsb. Kadali pisan diaksés sareng gampang diajar.

Épék khusus

Salian sadaya kadali ieu sareng stabilisasi anu ditawarkeun gimbal ka kami, kami ngagaduhan sakeupeul fungsi tambahan anu ngatur ngagunakeun gerakan harmonik sareng lancar tina gimbal ka meunang épék bener panasaran jeung nu video Anjeun bakal naekeun tingkat maranéhanana. Panorama, Dolly Zoom, Time Lapses, giliran ... dina pidéo kuring nunjukkeun anjeun sababaraha conto naon anu tiasa dilakukeun sareng iSteady X sareng aplikasi iPhone. Épék ieu, ditambah kana stabilisasi, kadali zum, saringan, sareng sajabana, anu tiasa urang lakukeun ku hiji leungeun, ngahasilkeun pidéo anu bakal ngingetkeun réréncangan anjeun.

 

Pendapat editor

Hohem urang iSteady X gimbal Kéngingkeun pungsi canggih tina stabilisator anu langkung mahal dina alat anu langkung hampang, kompak sareng gampang pisan dianggo, Sadaya ieu dina harga anu murah pisan berkat konstruksi plastik. Stabilisasi, épék sareng saringan fungsina, ogé aplikasi sélulérna saé saé, sareng ngajantenkeun salinan anu pikaresepeun pisan pikeun anu hoyong ningkatkeun pidéo tanpa kedah ngaluarkeun artos pikeun alat anu langkung mahal sareng fungsi anu sami. Anjeun gaduh éta sayogi di Amazon pikeun € 75 (link).

iSteadyX
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
75
  • 80%

  • iSteadyX
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 80%
  • Awét
    Penerbit: 80%
  • Bérés
    Penerbit: 70%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%

Naros

  • Ukuran kompak sareng ringan
  • Kadali dina cecekelan
  • aplikasi mobile lengkep jeung basajan
  • Ngawengku tripod anu tiasa dicabut

Kontra

  • Pangwangunan palastik

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.