HomePod anyar kalayan prosésor S8 sareng sora anu langkung saé pikeun 2023

Apple henteu ngantunkeun ideu spiker premium dina katalog na HomePod énggal kalayan prosésor anu langkung saé sareng audio anu langkung saé bakal siap dijual di 2023.

Gurman parantos nyarios, sareng nalika anjeunna nyarioskeun hal anjeun kedah ngadangukeun anjeunna. HomePod anyar bakal sumping di 2023, sareng éta bakal dilakukeun kalayan penampilan anu sami sareng anu ayeuna, kalayan prosesor S8, anu sami anu bakal nyangking Apple Watch Series 8 énggal anu bakal urang tingali engké taun ieu. Prosesor S8 ieu bakal mirip pisan sareng S6, sapertos anu parantos aya dina prosésor S7 tina Apple Watch Series 7 ayeuna. Pikeun kéngingkeun ide, processor HomePod mini nyaeta S5, sarta S6 nyaeta 20% leuwih kuat, ku kituna S8 najan sigana bakal mawa pamutahiran considerable ka HomePod generasi kadua.

HomePod anyar, anu disebat sacara internal B620, bakal gaduh prosésor S8 anu sami sareng Apple Watch s8 Series anu bakal datang, sareng bakal leuwih kawas HomePod aslina dina ukuran jeung kualitas sora ti HomePod mini. Éta ogé bakal ngagaduhan layar énggal di luhur anu tiasa gaduh fungsionalitas multi-touch.

Ngan kusabab éta langkung caket kana HomePod asli tibatan mini HomePod dina kualitas sora sanés hartosna éta gaduh kualitas sora anu sami sareng HomePod asli. Prosesor S8 énggal, langkung kuat tibatan A8 tina HomePod asli, tiasa masihan kabisat anu saé dina kualitas. kana sora tina spéker. Apple ngamungkinkeun spiker leutik sapertos HomePod mini pikeun nyorong wates hardwarena dina hal kualitas sora berkat prosesor S6 anu diwangun, janten naha henteu ngalakukeun anu sami sareng HomePod énggal? Bakal aya warna béda sadia? Naha bakal hargana sami sareng anu asli? Urang kedah ngantosan dugi ka 2023 pikeun ningali éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.