HomePod bakal ngadukung audio Apple Music lossless

Saeutik demi saeutik sababaraha seueur mamang anu ditinggali ku pengumuman Apple ngeunaan perbaikan Apple Music ayeuna diberesihan. Perusahaan parantos mastikeun yén HomePod sareng HomePod mini bakal cocog sareng audio lossless. saatos update salajengna.

Apple ngumumkeun paningkatan utama pikeun layanan musik streaming na, kalebet kamampuan ngupingkeun audio dina format kualitas anu langkung luhur, lossless pikeun komprési, sajaba ti nambihan pilihan Dolby Atmos. Sedengkeun fitur terakhir ieu bakal aya dina sadaya headphone sareng spéker mérek, kalebet sababaraha modél Beats, musik "rugi" (tanpa karugian) nyéépkeun kami langkung tiis kusabab mimitina kuring ngahargaan yén henteu aya spéker atanapi earphone anu sanggup pikeun baranahan éta. Tapi Apple parantos mastikeun yén duanana HomePod sareng HomePod mini bakal nampi pembaruan anu bakal datang anu bakal ngajantenkeun aranjeunna cocog..

Kaayaan sareng AirPods sareng AirPods Pro tetep sami, numutkeun perusahaan, sarengl Bluetooth henteu ngijinkeun audio lossless kusabab keterbatasan sambungan nirkabel éta nyalira, hal anu henteu leres-leres leres sabab aya kamungkinan ngahontal kualitas "CD" anu rugi ngalangkungan Bluetooth, anu henteu janten Resolusi Tinggi tapi ningkatkeun pembaruan komprési anu didukung ku codec AAC.

Upami urang nyarioskeun ngeunaan AirPods Max kami dina kaayaan anu sami ngeunaan Bluetooth. Hal éta rada robah sareng sambungan kabel, tapi henteu seueur teuing kusabab jinis kabel anu urang gaduh kanggo headphone ieu ayeuna. Upami urang hoyong sambungkeun aranjeunna ka iPhone kami kami bakal mendakan tilu konversi digital-analog dina tilu titik anu béda: hiji dina adaptor kilat pikeun jack pikeun iPhone; hiji deui dina kabel jack kilat pikeun AirPods Max; anu terakhir dina AirPods Max nyalira. Kalayan réa konversi éta kaleungitan kualitas jelas, sabab éta Apple keukeuh yén éta moal tiasa janten audio lossless anu nyata.

Ieu bakal dilereskeun, upami Apple hoyong, nganggo kabel Kilat ka Kilat anu ngamungkinkeun ngan ukur hiji konvérsi dilakukeun dina DAC tina AirPods Max sorangan, tapi éta mangrupikeun hal anu henteu dikonfirmasi ku perusahaan dina pikiranana, sanaos kami ngarepkeun. AirPods Max ngagaduhan kapasitas langkung ti cekap pikeun ngupingkeun jinis sora ieu, sanaos henteu bakal Resolusi Tinggi, kumargi DAC anu kalebetna ngan ukur ngahontal 48KHz.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Antonio Carmona cenahna

    Naon warta anu saé pikeun pamilik HomePod anu bahagia !!!