HomePod mini sareng AirPods Studio sigana langkung caket

Nalika urang ningali manuver Apple pikeun nambihan produk énggal dina katalog produk na, urang perhatoskeun sababaraha detil penting. Dina hal ieu teh ngaleupaskeun sadaya headphone mérek pihak katilu sareng spéker ti toko fisik sareng toko online nunjukkeun yén Apple bakal badé ngaluncurkeun mini HomePod énggal sareng kamungkinan headband AirPods Studio.

Jinis gerakan ieu dimana urang ningali produk "ngaleungit" ti toko umum di Apple nalika kadatangan produk sanés diharepkeun sareng dina hal ieu kusabab seueur rumor anu aya ngeunaan kamungkinan Apple bakal ngaluncurkeun modél anyar HomePod sareng headset anu disebut AirPods Studio, média sapertos Bloomberg aranjeunna narik kasimpulan.

Dina akhir bulan Séptémber ieu speaker sareng headphone firma Sonos, Logitech atanapi Bose ngaleungit tina rak sareng penjualan online, janten panginten Apple parantos nyiapkeun peluncuran alat énggal bulan Oktober ieu. Hal anu sami kajantenan anyar-anyar ieu sareng Apple Watch, sungut Cupertino dieureunkeun gaduh saham di toko fisik sareng online tina séri 5 sareng saatos sababaraha dinten modél anyar diluncurkeun, Naha bakal kajadian anu sami sareng AirPods Studio sareng HomePod mini anu énggal?

Detil sanés anu kedah diperhatoskeun nyaéta naha alat-alat énggal ieu modél iPhone 12 anyar bakal sumping babarengan anu caket diluncurkeun atanapi engké bakal dileupaskeun kalayan diluncurkeun sababaraha modél MacBook énggal sareng prosésor Apple Silicon énggal. Seueur produk énggal sareng sakedik waktos kanggo dipasihkeun sareng diluncurkeun taun ayeuna, urang bakal nuturkeun sacara dekat kajadianana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.