Warna anyar tina HomePod mini moal dugi ka Éropa dugi ka akhir Nopémber

Warna mini HomePod

Dina keynote peluncuran pikeun rentang MacBook Pro anyar, Apple ngenalkeun tilu warna anyar pikeun HomePod mini: oranyeu, biru jeung konéng, Warna nu teu keur diobral di momen jeung aya kénéh euweuh konfirmasi resmi ngeunaan peluncuran maranéhanana.

Numutkeun kana sababaraha gosip, tilu warna anyar ieu bakal dugi ka Amérika Serikat, Kanada, Australia, China, Hong Kong, Jepang, Mexico, Selandia Anyar sareng Taiwan. minggu hareup, husus ti dinten 1, nurutkeun Sam Kohl of Apple Track.

Nepi ka model munggaran mimiti ngahontal pamaké, urang moal nyaho lamun Apple geus nyieun parobahan nanaon Ngamangpaatkeun kanyataan yén éta geus dimekarkeun rentang kelir, hal saperti teu mirip saprak model nu sadia tina presentasi maranéhanana, hideung bodas, masih sadia di Apple Store online ogé di toko fisik.

Di Éropa, urang kedah ngantosan sakedik deui

Sumber anu sami nunjukkeun yén warna anyar ieu moal sumping di Éropa nepi ka ahir bulan. Upami tanggal éta dikonfirmasi, HomePod mini bakal janten kado Natal anu idéal, salami aranjeunna henteu gancang dijual.

Sanaos aranjeunna henteu nawiskeun kualitas anu sami sareng HomePod asli, pikeun 99 euro, Aranjeunna pilihan alus teuing pikeun mertimbangkeun pikeun sagala pamaké produk Apple, kaasup Apple TV ayeuna nu bisa dipaké salaku speaker tinimbang nu diselapkeun dina TV.

Salami presentasi warna anyar tina HomePod mini, Apple nyarios yén ieu bakal dugi ka pasar sapanjang bulan Nopémber, tanpa nangtukeun tanggal perkiraan.

Nyaho sajarah Apple ngeunaan reureuh ditambahkeun kana masalah suplai chipKami henteu tiasa ngaluarkeun yén Apple tiasa kapaksa ngalambatkeun peluncuran alat ieu di pasar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.