HoveBar Duo ku Dua belas Kidul, nangtung pikeun panggunaan anu anjeun tiasa bayangkeun

Kami nyobian HoverBar Duo ti Dua belas Kidul, Stand anu diartikulasikeun anu ngamungkinkeun anjeun nempatkeun iPad dina jangkungna sareng posisi anu béda, kalayan kualitas bahan sareng bérés anu anjeun tiasa ngarepkeun tina produk Top.

Ku teu aya watesna pangrojong sareng panangan anu diartikulasikeun dina pasaran, sesah mikir yén bakal aya endog pikeun hiji deui, tapi Dua belas Kidul parantos berhasil nyiptakeun produk unik, kualitas pangluhurna sareng. hiji kagunaan hésé cocog. Panangan anu diartikulasikeun nganggo basa pikeun méja anjeun atanapi méja, anu anjeun tiasa ngarobih klip pikeun nempatkeun dina rak, palang dapur atanapi kait dina ranjang, anu anjeun tiasa nempatkeun dina ampir posisi anu tiasa dibayangkeun sareng anu ngajaga iPad anjeun aman pisan. Ku jalan kitu, éta cocog sareng modél iPad, bahkan iPhone upami anjeun hoyong.

Kualitas bahan

Sakumaha adat di Dua Wétan Kidul, kualitas bahan henteu diragukeun. Dina aksésori ieu, logam sareng plastik digabungkeun dina potongan anu béda-béda pikeun masihan kasaimbangan anu saé antara tahan, beurat sareng ngatur. Janten, panangan anu diartikulasikeunana logam, ku dua engsel anu ngamungkinkeun susunan tiasa disaluyukeun jangkungna sareng jarakna. Pananganna napel dina dasar sareng sambungan anu sanés anu ngamungkinkeun puteran 360º, sareng clamp anu bakal tanggel waler iPad anjeun ku sambungan bola sanés anu salian ti rotasi ngamungkinkeun kacenderungan iPad anjeun, janten éta teras-terasan ningali raray anjeun, bahkan upami anjeun nganggona dina posisi anu panghandapna , pikeun nulis contona.

Dasar sareng jepitan didamel tina plastik. Anu kahiji beurat, pikeun masihan stabilitas pikeun sadayana. Cukup beurat pikeun nahan iPad dina posisi mana wae tanpa muterna, tapi teu cukup beurat pikeun mindahkeun panangan anjeun ka posisi nu Anjeun hoyongkeun tanpa kedah nganggo panangan kanggo nahan kana méja. Éta ogé ngagaduhan ruang khusus pikeun ninggalkeun Apple Pencil, sabab anjeun moal tiasa gaduh dina iPad, sabab jepitan éta ngan ukur tempatna nalika ngecas Apple Pencil. Jepitan ngamungkinkeun bukaan ageung, cekap kanggo nangkeup iPad Pro 12,9 ″, alat anu parantos kuring anggo dina ulasan ieu. Sistem spring bakal ngajaga iPad anjeun aman napel, dina biaya kedah nganggo kadua leungeun deui pikeun muka jepitan nalika nempatkeun iPad atanapi ngaleupaskeun. Permukaan anu nyepeng iPad anjeun leres-leres dilapis supados henteu ngaruksak permukaan tablet.

Dina kotak, sakumaha anu parantos kami béjakeun ka anjeun, sistem ngalereskeun pangrojong sanésna disertakeun, ku cara jepitan, anu tiasa anjeun anggo pikeun ngalereskeunana di ujung méja anjeun, ka rak atanapi ka palang dapur. Pindah kana caliper ieu tina basa anu parantos dipasang nalika anjeun nyandak tina kotak bakal nyandak sababaraha menit. Éta henteu robahan anu rumit, jauh pisan, sapertos anu tiasa ditingali dina pidéo na, tapi sanés sistem gancang anu ngamungkinkeun anjeun ngarobih tina dasar kana clamp atanapi clamp kana base unggal waktos anjeun peryogi. Sabalikna, éta mangrupikeun sistem anu panginten "Kuring ngajaga dasarna atanapi kuring ngajaga jepitan". Jepitan éta ogé masihan stabilitas anu saé pikeun sadaya sistem, sareng éta dicekel kana permukaan ku sekrup anu tiasa diatur, sami sareng panangan mikropon.

Sababaraha posisi, seueur kamungkinan

Hal anu pangsaéna ngeunaan panangan nyaéta tanpa wates posisi anu engsel sareng sambungan bola na ngamungkinkeun anjeun nempatkeun iPad dina posisi anu anjeun pikahoyong. Langkung luhur, handap, langkung caket, salajengna ... upami urang nambihan sistem pangkalan-dasar kana ieu, kanyataanna nyaéta dukungan HoverBar Duo bakalan ngalayanan anjeun pikeun naon waé anu anjeun pikahoyong pikeun masihan. Saatos nyaluyukeun jangkungna sareng posisi panangan, anjeun tiasa nyaluyukeun rotasi sareng Dengdekkeun iPad. Anjeun tiasa nempatkeun sacara horisontal atanapi vertikal berkat sistem rotasi 360º tina jepitan, sareng anjeun ogé tiasa ngatur kacenderunganana. Anjeun bahkan tiasa nempatkeun iPad dina tingkat méja sareng ngadengdekkeunna supados anjeun tiasa ngetik dina keyboard layar na atanapi nganggo Apple Pencil.

Nanging sistem gabungan pananganna henteu sampurna. Sigana mah Dua belas Kidul kedah milih antara stabilitas sareng kasalametan sistem sareng gampang artikulasi, sareng ieu ngakibatkeun panangan janten hésé dikedalkeun. Anjeun peryogi duanana panangan, sareng ampir langkung saé nempatkeun panangan dina posisi anu dipikahoyong sateuacan nempatkeun iPad, sareng saatos ngalereskeun anu terakhir. Siku gaduh sekrup anu tiasa disaluyukeun pikeun masihan langkung atanapi kirang tahan, tapi sesah, teu aya diskusi anu dimungkinkeun. Sistem anu nganggo sumber internal pikeun ngajantenkeun gerakan panangan langkung lemes sapertos anu dipendakan dina sababaraha panangan mikropon pasti idéal, tapi éta bakal ngagaduhan pangaruh négatip dina dimensi nangtung, sareng seueur deui harga na.

Pendapat editor

HoverBar Duo ku Dua belas Kidul dinten ayeuna mangrupikeun produk anu paling saé dina katégori ieu anu anjeun tiasa mendakan kualitas konstruksi sareng kagunaan, nawiskeun solusi pikeun panggunaan anu anjeun maksudkeun pikeun masihan iPad. Éta ogé cocog sareng modél iPad naon, bahkan sareng iPhone sacara horisontal, cacad na, anu dipibanda, teu tiasa ngabantosan yén éta mangrupikeun produk anu saé kualitas sareng kagunaan, anu mana waé pangguna iPad bakal ngahargaan kana méja na. Harga na di Amazon nyaéta € 89,99 (link), langkung mahal tibatan pangrojong klasik sanésna tapi ku bédana ageung tina hal kamungkinan panggunaan.

HoverBar duo
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
89,99
  • 80%

  • HoverBar duo
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • Betah nanganan
    Penerbit: 70%
  • Bérés
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%

Naros

  • Ngawangun kualitas sareng bahan
  • Ditukeurkeun dasar bracket sareng clamp
  • Mantep sareng aman
  • Sababaraha posisi sareng jangkungna

Kontra

  • Panangan engsel hésé dikucapkeun
  • Tukeur basa sareng kaliper mangrupikeun padamel

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.