Aktipkeun watesan dina iPad anjeun

IPad mangrupikeun alat pikeun sakumna kulawarga. Sabalikna tina naon anu tiasa kajantenan ku iPhone, di bumi normal pikeun sadayana nganggo éta, sareng éta ngagaduhan bahaya. Ieu sanés pertama kalina anjeun mendakan sadaya aplikasi anu pabalatak, bahkan dihapus, atanapi anjeun mendakan budak leutik maénkeun hal anu henteu pantes pikeun umur na, bayangkeun upami anjeun parantos GTA: Wakil Kota sareng pamuda di bumi nyandakna. Pikeun kasus-kasus ieu, upami urang henteu ngalaman jailbreak, aya Watesan anu datang dina setélan ios, éta sanés mangrupikeun solusi lengkep, tapi éta tiasa nyalametkeun anjeun nyeri sirah anu ganjil.

Urang kedah angkat ka Setélan> Umum> Watesan, sareng aktipkeunana. Éta bakal naros ka kami pikeun sandi 4-angka, anu urang kedah malikeun. Entong hilap sabab anjeun bakal butuh éta pikeun nganonaktifkeun aranjeunna iraha anjeun pikahoyong, janten langkung saé janten konci anu sering anjeun anggo.

Sakali anjeun parantos ngaktipkeunana anjeun tiasa milih naon anu anjeun kéngingkeun sareng naon anu henteu. Émut yén anu "dina biru" diidinan, sareng anu "bodas" henteu. Pilihanna seueur, ti mimiti masang atanapi mupus aplikasi, ngaksés iTunes, kaméra atanapi FaceTime, dugi ka nganggo Siri atanapi ngantepkeun basa anu jelas.

Anjeun tiasa ogé ngawatesan pilem, milih dugi ka sabaraha umur aranjeunna diijinkeun pikeun baranahan. Anu cocog pikeun jalma déwasa yuswa éta bakal ngaleungit ti perpustakaan iPad, sanaos aranjeunna henteu dihapus, nalika anjeun nyabut batesan éta bakal muncul deui. Mangpaat pisan pikeun urang anu ngagaduhan bab Walking Dead dina iPad urang.

Anjeun tiasa ngotéktak sadaya pilihan anu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngawatesan, sareng ngantepkeun sesuai ka karep anjeun. Nalika anjeun henteu hoyong deui larangan diterapkeun, balik deui ka Setélan> Umum> Watesan sareng mareumanana, nuliskeun deui konci anu anjeun pasang di awal. Émut yén upami anjeun ngawatesan aplikasi, éta bakal ngaleungit tina papan lincah anjeun, tapi éta henteu dicabut, aranjeunna bakal némbongan deui nalika anjeun ngantepkeun deui, janten henteu panik upami ningali yén anjeun teu ngagaduhan AppStore

Salaku conto, kuring parantos ngawatesan Safari sareng FaceTime sareng aranjeunna ngaleungit tina dok iPad kuring. Sakumaha anu kuring carioskeun di awal, sanes solusi anu sampurna, sareng ogé ngagaduhan cacat, sareng éta aplikasi anu anjeun batesan sareng éta ngaleungit, nalika anjeun ngantepkeun deui, éta némbongan di luar tempat anjeun ngagaduhanana, éta henteu ngahargaan lokasi lami na. Sareng hal sanés anu bakal ningkat, nyaéta henteu émut kana larangan ti waktos ka waktos, anjeun kedah milih éta hiji-hiji sacara manual unggal anjeun ngaktipkeunana.

Inpormasi lengkep - Grand Maling Otomatis: Wakil Kota pikeun ios, balik ka 80an.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Javier cenahna

    Ieu kuring parantos terang sareng éta saé pisan, tapi kumaha kuring ngarobah kode aksés larangan ???

    1.    Luis Padilla cenahna

      Pareuman sareng aktipkeun aranjeunna

  2.   Monica cenahna

    Kumaha carana kuring supaya teu ditagihkeun pikeun hal-hal anu kuring henteu ngagaleuh?

  3.   Maria Cristina Barrios Martinelli cenahna

    Aranjeunna ngeusi batre kuring anu henteu saluyu, naon anu kuring lakukeun ???

  4.   Juan g gomez cenahna

    Aranjeunna ngeusi kartu kiridit kuring pikeun langganan anu kuring batalkeun langkung ti sabulan ka tukang disebat satengah apel abdi. Punten bantosan kuring. Hatur nuhun

  5.   lucila cenahna

    Halo, kuring ngan ukur ningali inpormasi ieu anu parantos lami sareng saprak kuring henteu ningali tanggalna, kuring henteu tiasa mariksa naha artos anu aranjeunna sapuk pikeun mayar kuring parantos dikredit kana rekening kuring.
    Abdi hoyong naroskeun ka aranjeunna pikeun mastikeun éta atanapi pasihan abdi tanggal ngabalikeun duit pikeun mastikeun éta
    Abdi ngahargaan pertimbangan!
    Lucilla