Vine panyipta ngaluncurkeun HYPE, aplikasi pikeun nyiarkeun pidéo langsung

hype Minggu kamari, Twitter ngumumkeun hal anu sacara pribadi kaget kuring: panutupan Vine. Tina katingalina, berita ieu moal tiasa sumping dina waktos anu langkung saé pikeun panyipta aslina, anu parantos ngumumkeun peluncuran HYPE, aplikasi anyar anu bakal ngamungkinkeun kami nyebarkeun pidéo langsung, kalayan béntenna éta kalebet alat khusus anu tiasa urang anggo dina siaran kami supados pemirsa tiasa ningali pangaruhna sacara langsung.

Pencipta Vine yakin yén pangalaman sareng aplikasi anu aya tiasa ningkat sareng aranjeunna mutuskeun ngaluncurkeun HYPE, aplikasi anu mimitina ngingetkeun pisan Periscope, ogé dipiboga ku Twitter. Tapi nyatana nyaéta Periscope ngan ukur ngamungkinkeun urang nyiarkeun pidéo, anu tiasa pisan ngabatesan konténna, utamina upami urang henteu kawéntar sapertos Gerard Piqué.

Naon HYPE nawiskeun kami?

HYPE

  • Siaran carita urang langsung, sacara real waktos, ngagunakeun alat pikeun nyiptakeun gambar, rasana sareng nada anu pas sareng siaran urang.
  • Ngagabungkeun poto, video sareng GIF tina gulungan kami, maénkeun musik langsung ti perpustakaan iTunes sareng nambihan téks, emoji atanapi latar.
  • Kéngingkeun kreatif kumaha siaran kami ditepikeun ku ngarobah ukuran lapisan gambar urang. Urang tiasa milih antara némbongan dina layar lengkep, sakedik atanapi ngaleungit lengkep pikeun museurkeun perhatian pemirsa dina tujuan anu sanés.
  • Panongton tiasa berinteraksi sareng urang ku naroskeun atanapi ngajawab patarosan, nyandak survey atanapi ngabagi tanggapan. Éta ogé tiasa ngaéksprésikeun parasaan ku mencétan bagian tina siaran dina layar, anu ngirimkeun cahaya kana siaran.
  • Urang tiasa nyirian koméntar komentar salaku paporit.
  • Panongton tiasa ngabagi naon anu aranjeunna nonton ku réréncangan supados aranjeunna tiasa gabung sacara real waktos. Pencipta eusi tiasa nyimpen siaranna kanggo ditingali engké.

Pribadi, kuring pikir yén HYPE tiasa nawiskeun langkung seueur tibatan Periscope, tapi hal anu sami sareng WhatsApp sigana bakal kajadian- Aya seueur aplikasi olahtalatah anu langkung saé, tapi WhatsApp anu pangpayunna sareng ayeuna sesah pikeun batur nyandak makuta ti anjeun. Naha anjeun pikir HYPE bakal suksés sapertos Vine dina dinten na?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.