iPad Pro 11 inci salajengna moal gaduh tampilan Liquid Retina XDR

Cairan Rétina XDR iPad Pro

nu produk upcoming renewed ku Apple sigana Mac jeung iPad. Nyatana, nurutkeun rumor panganyarna, kamungkinan pisan yén urang bakal gaduh warta hébat dina dua minggu ka hareup. waktos ayeuna urang moal aya acara tatap muka atawa siaran langsung tapi Apple bakal ngumumkeun produk anyar ngaliwatan siaran pers kalayan sagala informasi dina web. Salah sahiji produk anyar bakal 11-inci iPad Pro. Numutkeun rumor panganyarna, téhnologi LED mini moal ngahontal iPad ieu, ku kituna ninggalkeun kaluar layar Liquid Rétina XDR anu parantos nganggo modél 12.9 inci.

IPad Pro 11 inci kaluar tina tampilan Liquid Retina XDR

Dina minggu datang urang kamungkinan pisan ningali iPad Pro anyar boh model 11 inci sareng 12,9 inci. Salaku tambahan, urang bakal ningali parobihan dina desain iPad standar sacara lengkep dirombak pikeun ngadeukeutan desain modél Pro. Tapi, sadaya inpormasi ieu sanés ngan ukur asumsi, rumor sareng laporan anu dicandak nganggo pinset anu henteu nunjukkeun yén naon waé. ieu bakal kajadian, jadi nyata

Salah sahiji produk anu paling dipikahoyong nyaéta 11 inci iPad Pro. Dina generasi anyar ieu kapasitas batré bakal ningkat ogé ngahijikeun chip M2 anyar pikeun ngaronjatkeun kinerja sarta mastikeun ngajalankeun lancar iPadOS 16. Di sisi séjén, nurutkeun rumor layar bakal cocog jeung téhnologi lanceukna heubeul iPad Pro 12.9 inci anu gaduh téknologi mini-LED sareng layar anu disebat Apple Liquid Retina XDR.

Nanging, sababaraha pamaké Twitter sareng ngumbara sateuacana dina bocor, sapertos Ross Young, Aranjeunna ngajamin yén iPad Pro 11 inci moal gaduh téknologi mini-LED.

iPad Pro
Tulisan anu aya hubunganana:
Anyar iPad Pro 2021 Tinjauan: Kaunggulan Anu Lengkep

Pikeun nempatkeun diri dina kontéks, urang kedah émut téknologi anu dibawa ka jero Liquid Retin XDR. Layar ieu dibawa ku iPad Pro 12,9 inci anu diwanohkeun taun ka tukang. Sebaran anyar tina mini LEDs anyar junun ngeusian 120 kali kirang ti generasi saméméhna. Salaku tambahan, LED mini ieu, sakitar 10000 sumebar di sapanjang layar, diprogram pikeun hurung mandiri dina leuwih ti 2500 wewengkon layar, jadi kontras ekstrim nu bisa dihontal ku ngaropéa unggal wewengkon ieu luar biasa.

Tapi tétéla sarta ngalawan sagala odds lamun urang hayang ngarasakeun layar Liquid Rétina XDR kalawan téhnologi LED mini urang kudu meuli 12,9 inci iPad Pro (generasi ieu jeung saterusna), sahingga ninggalkeun model 11 inci kalawan layar Liquid Rétina ayeuna garing.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.