iPhone SE, nami Apple tiasa nampilkeun iPhone 4 inci

iPhone-se

Gosip medar usum panas kamari yén Apple bakal ngaluncurkeun anu anyar 4 inci iPhone dina bulan Séptember. Dina waktos éta, urang sadayana ngarepkeun iPhone "mini" anyar ieu disebat iPhone 6c. Saatos Séptémber sareng Oktober kami sadayana jelas yén éta moal sumping di 2015, janten rumor mimiti spekulasi dugi ka usum semi. Kali ieu nami anu dianggo nyaéta iPhone 5se, nami anu ampir teu aya anu resep nganggo nomer 5 dina sataun dimana modél anu nomerna bakal ditepikeun. Dinten ieu Mark Gurman parantos masihan kami inpormasi anu béda anu mastikeun yén anyar ieu paranti bakal ditelepon iPhone SE.

Upami urang tumut kana gosip panganyarna anu mastikeun yén iPad 9.7 inci salajengna ogé bakal disebat iPad Pro, asup akal. Dina kasus tablet apel, aya kamungkinan aranjeunna bakal lirén nambihan nomer dina mérek, hal anu parantos lami aranjeunna lakukeun sareng komputer. Ogé, kuring mikir yén lamun aranjeunna mutuskeun tetep nambihan angka, dina sababaraha waktos aranjeunna kedah liren nambihan sareng ngawitan jam 0, leres?

iPhone SE, tarohan anyar 4 inci Apple

Numutkeun ka sumber, Apple sumuhun kuring parantos ngarencanakeun nempatkeun nomer lima di hareupeun dua hurup tapi, untungna pikeun pangguna anu badé mésér modél 4 inci, aranjeunna mutuskeun mupus na sareng nyésa ngan ukur iPhone SE. Dina pamanggih kuring, éta mangrupikeun kaputusan anu bijaksana, kumargi nampilkeun iPhone 5-6x bakal sapertos nampilkeun alat tina taun sateuacanna sareng aranjeunna henteu tiasa nyebatna iPhone 7 sabab éta panomoran mangrupikeun naon anu bakal aranjeunna kalebet (upami dina akhirna aranjeunna ngalakukeun) dina iPhone aranjeunna bakal hadir dina bulan Séptember.

Kami émut yén, numutkeun rumor panganyarna, iPhone SE bakal janten iPhone kalayan desain anu sami sareng 5s, tapi ku kakuatan iPhone 6s. Tangtosna, upami teu aya kejutan, kaméra anjeun bakal janten modél saméméhna sareng henteu kalebet layar 3 Toél. Upami kitu, anjeun bakal ngagaleuh?

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   josepgbcn cenahna

    Kuring bakal mésérna, salami éta henteu ngaleuwihan € 400-450. Salam.