IPhone 5c bakal dilanjutkeun di 2015

Iphone 5c

Dina titik ieu teu aya anu reuwas upami urang nyarios kitu iPhone 5c parantos gagal. Terminal sélulér kalayan jantung iPhone 5 dilahirkeun pikeun ngahontal pemirsa anu langkung ngora berkat warna na anu narik sareng harga anu langkung handap, nanging, pameseranna henteu raoseun nunjukkeun yén pakakasna yuswa sataun sareng iPhone 5s tiasa dipésér sakedik Tambih deui.

Sanaos Apple henteu kantos terang yén iPhone 5c parantos gagal, éta parantos ngantepkeun urang ngaganggu hiji hal nalika taun ayeuna aranjeunna henteu ngabarukeun iPhone 6c. Naon deui, numutkeun analis KGI Securities Ming-Chi Kuo, Apple ngarencanakeun mungkas pembuatan iPhone 5c sareng iPhone 4s dina akhir 2015.

Dugi ka ayeuna, iPhone 5c masih dijual kalayan harga 399 euro dina konfigurasi 8 GB na. Kacuali operator anjeun nawiskeun ka anjeun salaku permén pikeun nandatanganan kontrak 24 bulan, teu dipikaresep iPhone 5c bakal tiasa ngeruk seueur penjualan dina sésa hirupna.

Naon deui, pikeun harga éta sareng kapasitas internal éta, pameseran anjeun sadayana henteu aya artina. Émut yén Apple nawiskeun 6 GB iPhone 64 salaku anu mésér ampir kapaksa kusabab jauh aranjeunna terang yén modél 16 GB parantos ragrag pondok pikeun seuseueurna pangguna. Bayangkeun hiji nganggo 8 GB ...

Pondokna, iPhone 5c kudu ditambahan salaku daptar ékspérimén Apple anu tétéla gagal. Kuring resep telepon sélulér sareng kuring ningali éta salaku kasempetan anu saé pikeun bersaing sareng rentang-tahap kompetisi anu kuat tapi, sapertos biasa di dunya Apple, harga jual ngali kubur na sateuacan waktos.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

25 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Roberto Pesenan Erena cenahna

    Dina judulna nyatakeun iPhone 5s !!! Ngarobih na ;-P

    1.    Roberto Pesenan Erena cenahna

      Abdi parantos cicing O_o panginten éta 5-an ...

    2.    Nacho cenahna

      Éta kasalahan, kuring sadar anu kadua tapi kuring parantos mencét tombol publikasi ... inersia parantos maénkeun trik kuring, kuring parantos nyarios sakedik perkawis iPhone 5c anu kuring sacara sistematis nyerat iPhone 5s dina keyboard. Bug na ayeuna dibereskeun.

  2.   Hector Sanmej cenahna

    Pokokna, ditarikna produk ieu nyaéta urutan alami, leres? Nyaéta ... Aranjeunna nyarios yén aranjeunna bakal liren ngadamelna di akhir 2015 ... tanggal dimana iPhone 6S bakal dileupaskeun (komo saha anu terang upami 6C ... sanaos kami parantos terang yén éta moal siga nu). Anu abdi hartosna nyaéta dina 2016 iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, ampir pasti iPhone 6S Plus sareng saha anu terang upami aya pérsi sanés (sapertos anu dilakukeun nalika aranjeunna ngaluarkeun 5C) ... Hiji-hijina anu salamet langkung ti anu diperyogikeun nyaéta iPhone 4S ... panginten kusabab desainna anu suksés pisan ... tapi hayu ... sigana mah normal yén iPhone 2016C henteu didamel deui dina 5, paduli kasuksésanna ...

    Di sagigireun éta, kuring ngulang deui, saha anu terang upami nalika aranjeunna nyandak iPhone 6S aranjeunna moal dibarengan ku anu sanés (sajaba ti lanceukna iPhone 6S Plus…).

  3.   Hector Sanmej cenahna

    Sareng pendapat pribadi kuring, iPhone 5C, anu henteu paduli pisan ngeunaan kinerja maksimum 5S atanapi 6, warna anu matak tina iPhone ieu mangrupikeun titik anu saé pisan ti Apple ... Éta leres-leres éndah tur matak narik ati. ..

    Nanging, kuring gaduh iPhone 6 sareng kuring bakal teras-terasan ningali langkung seueur pikeun pagelaran (sajaba ti éta ogé éndah 😛 xD)

    1.    Jaime cenahna

      The Funboys teu gaduh ubar, masalahna nyaéta pikeun ngabenerkeun ditarikna, sareng henteu ngan ukur nampi kecap "gagal." Teruskeun, Apple resep artos anjeun.

  4.   Caro cenahna

    Tapi henteu sami naon anu dilakukeun ku aranjeunna ayeuna ku iPhone 6 dibandingkeun sareng 5c? Kalayan kecap séjén, iPhone 6 + bakal ngagentos iPhone anu diperbarui unggal taun sareng 6 ka 5c, éta mangrupikeun terminal tanpa kauntungan luhur-sa-kisaran dina harga anu langkung handap kuring ningali éta sapertos kieu strategi tapi ku cara anu béda kumargi henteu sami nyarios kuring mésér 5c anu mangrupakeun terminal "murah" ti Apple tibatan nyebatkeun kuring mésér iPhone 6 anu pastina sanés puncak kisaran. Urang tiasa nyauran éta iPhone 6c nu 4.7 ″ sareng iPhone 6 nu 5.5 ″ Sareng moal aya anu mésér 6c hahaha abdi henteu terang upami anjeunna ngajelaskeun ka kuring XD

  5.   Hector Sanmej cenahna

    Henteu Mahal, éta henteu aya hubunganana sareng éta ... iPhone 6 Plus (nyebatna saé) nyaéta lanceukna iPhone 6, kantun pikeun anu hoyong layar anu langkung ageung ... Tapi manpaatna (kacuali batréna sareng penstabil optik) kanggo duanana.

    Kalayan iPhone 5C éta henteu sami ... iPhone 5C diluncurkeun sareng iPhone 5S, anu sanés dulur-dulurna ... iPhone 5C anu dilakukeun ngagentos iPhone 5 asli, kantun nurunkeun biaya produksi iPhone 5, sareng sajaba ti masihan "touch warni" pikeun iPhone anyar éta.

    Maka alesan naha aranjeunna ngeureunkeun pabrik éta ngan saukur, kuring ngulang, ku tatanan alam ... dina 2016 éta bakal janten mobile anu dina hal ciri nyaéta iPhone 5, ponsel anu bakal nyéépkeun ampir 4 taun sareng anu mana payun tina:
    - iPhone 5S
    - iPhone 6 sareng iPhone 6 Plus
    - iPhone 6S sareng iPhone 6 Plus?
    - iPhone 6C pikeun ngagentos iPhone 6 sapertos anu dilakukeun ku 5C?

    Kuring ngulang deui, sigana mah normal yén dina 2016 éta bakal lirén manufaktur, sanaos saur éta bakal lirén manufaktur dugi ka akhir taun 2016 ...

  6.   iPhoneator cenahna

    iPhone 5C, kasalahan gedé Apple.

  7.   Hector Sanmej cenahna

    iPhoneator, kuring henteu ningali sapertos kitu ... 5C ngagantikeun 5 (anu ngaleungit pas anu ieu kaluar) .... Sareng biaya produksi 5C langkung handap tibatan 5….

    Nyaéta, upami iPhone 5 teras-terasan ngajual, naha éta ogé kasalahan? Leres? Nya, éta sami ... Hal anu sami anu dijual ku iPhone 5 nalika 5S kaluar, éta sami sareng naon anu dijual ku 5C nalika iPhone 5S kaluar ... (Sarua sami sareng 4 sareng anu 4S) ... Kantun, Kalayan 5C anu dilakukeun ku aranjeunna langkung handap biaya 😉

    1.    aarancon cenahna

      Justru kusabab naon anu anjeun carioskeun dina tungtung koméntar anjeun, éta memang kasalahan gedé Apple.

      Ninggalkeun iPhone 5 moal janten kasalahan, éta bakal mangrupikeun urutan alami hal, anu kantos kajantenan, sareng anjeun tiasa yakin yén éta bakal dijual dina cara anu sami anu iPhone 4S masih dijual. Nanging, Apple nyobian nipu pangguna ku nyusupkeun iPhone 5 langkung langkung mirah kanggo didamelna tapi kalayan biaya pamungkas pikeun nasabah sami sareng anu biasa dina iPhone 5 "normal". Dina waktos kuring bosen ngritik scam Apple anu parah ieu, tapi dina blog ieu kuring bahkan dihina ku nyebat kuring anu ngabenci, sareng nyarios yén 5C éta éndah sareng éta bakal dijual sapertos hotcakes. Malah sababaraha éditor ngagaduhan ideu senang pikeun ngalebetkeun scam ieu dina éntri anu nyarioskeun ngeunaan inovasi; inovasi? 5C inovatif? Kadieu ayeuna !!!

      Akhirna waktos nempatkeun saha waé ka tempatna, éditor anu kedah tuang pangandika sareng Apple pikeun nyobaan nasabah anu paling satia, enya, jalma anu bakal mésér naon waé anu ngagaduhan simbol apel anu digegel sapertos kuring Anjeun terang yén aya nyaéta aranjeunna sareng kanggo saha terminal ieu diarahkeun. Saeutik pisan (kuring ningali tés), konsumén anyar bakal milih terminal nganggo téknologi ti dua taun ka pengker sareng awak plastik, nalika iPhone "normal" (5-an dina waktos éta), ngagaduhan bédana harga leutik.

      1.    aarancon cenahna

        Kuring leres-leres ngaregepkeun ngeunaan koméntar anjeun, tapi naha anjeun leres-leres percanten kana naon anu anjeun carioskeun? Anjeun ngandelkeun spekulasi hungkul sareng kuring kana data. Naon ari iPhone 4S anu gaduh téknologi malah langkung katinggaleun jaman ti iPhone 5c parantos langkung dijual !!! Naon anu anjeun carioskeun ngeunaan pemirsa anu langkung ngora? Nyaan, parios alesan anjeun kusabab, sareng hampura kuring, éta tina Lampu Kalér. Anjeun kedah terang yén jajaran pertengahan Apple parantos ngajanten saé pisan sareng sanés konsumén ngora ogé sanés, éta dijual ka saha waé anu henteu tiasa atanapi henteu hoyong nyéépkeun artos yén terminal bintang éta saéna tapi tetep kéngingkeun terminal premium sakaligus. harga pikaresepeun.

        Patarosanna saderhana pisan Hector, Apple sok ngirangan posisi tina terminalna nalika anu anyar kaluar; Dina kasus anu ayeuna, 5s kaluar sareng éta 4S kedahna tetep salaku alat input (anu kumaha cicingna), 5 salaku jarak pertengahan, sareng 5an salaku high-end. Nya, ngan saukur Apple nyobian nipu konsuménna ku ngaleungitkeun iPhone 5 kanggo ngagentoskeunna sareng terminal anu langkung mirah kanggo didamel tapi anu di jerona sami sareng anu paling mahal. Panipuan éta nyaéta harga jual akhir sami sareng harga anu paling mahal, nyaéta, Apple bakal ngahasilkeun artos seueur upami pangguna parantos nyetak, kumargi aranjeunna bakal mayar harga terminal nganggo premium bérés pikeun palastik.

        Sareng awas! Dina waktos anu sanés kuring nyarios yén 5c mangrupikeun terminal anu goréng kusabab henteu, éta ngan saukur henteu ngagaduhan harga anu sakuduna dituju. Upami éta parantos, anjeunna moal nyarios nanaon dina waktos atanapi tangtosna ayeuna. Bisi wae kuring bisa ngritik tina sudut pandang rasa tapi anjeun nyarios pisan pikeun selera (sareng henteu kantos langkung saé cenah), warna. Nanging, ieu henteu pernah janten masalah rasa tapi artos, sanés deui.

        Nyarios yén anjeun henteu ningali éta salaku kagagalan sabab numutkeun anjeun (sareng ngan ukur numutkeun anjeun), aranjeunna bakal ngajual unit anu sami tina iPhone 5 "normal"….

        Sakumaha anu kuring béjakeun ka anjeun dina alinea kahiji, langkung seueur unit tina 4S parantos dijual tibatan 5c. Naha anjeun leres-leres badé nyarios ka kuring naha éta langkung mirah? Hayu Hector, ieu henteu pernah kajantenan Apple, kuring teras-teras nuturkeun pola pembaruan terminal anu sami sareng dina waktos anu teras aya kagagalan anu parah dina penjualan anu parantos kajantenan sareng iPhone 5c, iraha waé.

        Usaha terakhir anjeun pikeun ngarobih iPhone 5 "normal" pikeun membela posisi anjeun nyaéta pasangan anu sedih pisan. Hayu, numutkeun anjeun, sapertos dina iPhone 5 "normal" sareng dina hideung cet tiasa digoréng, éta bakal langkung saé mésér éta tina plastik, leres? Sareng anu pangsaéna nyaéta kusabab anjeun mayar harga anu sami pikeun aluminium sareng madu dina serpihan, leres? Naon anu kedah dibaca, indung Gusti.

        1.    Hector Sanmej cenahna

          Urang tingali…. yén dina koméntar anjeun anjeun nyarios yén kuring nyarios omong kosong, tapi anjeun henteu gagal….

          3GS didamel tina plastik, éta mangrupikeun telepon pinter? Naha Apple hoyong nyéépkeun anjeun ku palastik? Hapunten tapi TEU. Sareng nalika kuring nyebatkeun yén éta ngirangan biaya produksi, kuring henteu ngarujuk kana biaya MATERI (anu upami aranjeunna dikirangan, aranjeunna minimal). Tapi prosés manufaktur ku palastik langkung mirah tibatan aluminium.

          Dupi anjeun ngagaduhan iPhone 5C dina panangan? Kuring béjakeun yén éta henteu ngagaduhan parasaan "plastik" pisan, sakumaha anjeun nyarios, sareng sapertos Samsung sareng mérek anu sanés anu nganggo bahan anu sami ... kuring gaduhna, sareng éta katingalina langkung saé tibatan iPhone 5 anu sanés anu kuring gaduh, anu sareng sadaya sisina diangkat.

          Teras di jerona, éta ngagaduhan TEKNOLOGI anu sami (sareng nalika kuring nyarios sami, hartosna MURAH) salaku iPhone 5 anu kaluar sataun tiheula. Sareng ieu sabab, sabab kaluar sareng TUJUAN ngagentos IPHONE 5. Naha Apple kedah nurunkeun harga ku nempatkeun kualitas komponén anu sami sareng iPhone 5? Upami kitu, anu ngajual iPhone 5 ditipu teu leres? Kusabab tina segi manpaatna éta sami, sareng numutkeun anjeun éta kedahna kaluar kalayan harga anu langkung handap pisan ... Hapunten seuri tapi HA HA HA.

          Anjeun nyarios yén bezel mangrupikeun hal kuring pikeun membela jabatan kuring ... Hahaha, kuring nyéépkeun sababaraha gambar kumaha iPhone 5 katingali saatos sababaraha bulan panggunaan:

          —- Abdi henteu tiasa ngantepkeun aranjeunna ka anjeun sabab éta nyatakeun yén moderator kedah nyatujuan sareng terang iraha éta…. Tapi Gambar Google "iPhone 5 cet" sareng "iPhone 5 corétan bezel" ——

          Naha éta siga anu réngsé PREMIUM ka anjeun ??? LEUWIH LEBIH DARIPADA KA PLASTIK ??? Kusabab Sanés Kuring.

          Sababaraha bulan saatos kuring ngagaleuh iPhone 5, kuring ngagaduhan DOA anu monumental kumaha ujung iPhone kuring katingali tina ngagosok saderhana dina calana sareng permukaan. Ieu teras dipasang dina iPhone 5S, anu ngarobih jinis bevel sahingga ieu henteu kajantenan.

          Janten sateuacan masihan koméntar kana hal-hal sapertos kieu, nyarios yén kuring dumasar kana spekulasi, terang sakedik perkawis nyalira, sareng upami éta, mésér kadua telepon sareng ngabandingkeun éta dina kualitas ... kanggo ningali naha anjeun wani ngawartosan yén iPhone 5C ngagaduhan hal anu sirik dina iPhone 5 dina hal FINISHES.

          Pondokna, iPhone 5C mangrupikeun gaganti anu leres pikeun iPhone 5, kalayan parobahan hawa anu berorientasi kana polikarbonat anu ngahirupkeun iPhone aslina sareng ku kisaran warna anu, sahenteuna pikeun kuring sareng kuring ogé terang anu sanés ogé, parantos resep.

          Sareng saha waé anu kéngingkeun gosip yén iPhone 5C bakal langkung mirah, sareng Apple bakal nurunkeun kualitas produk na janten langkung mirah, ayeuna tiasa ngalih kana Xiaomi atanapi Lenovo, anu akhir-akhir ieu dilakukeun. Saé pisan. 😉 😉 😉

          Hiji salam.

          CATETAN KA MODERATOR: hapus pesen ieu nalika anjeun nyatujuan kuring anu nganggo URL kana gambar ... naon sih saringna ...

          1.    aarancon cenahna

            Kuring henteu nyarios iraha waé anjeun nyarios omong kosong kusabab éta sigana henteu hormat ka kuring sareng henteu éta niat kuring pikeun teu hormat ka anjeun. Kuring parantos nyarios, sareng kuring mastikeun sorangan, yén anjeun dumasar kana spekulasi anu ngan ukur anjeun, tanpa data, tapi ku jawaban ieu anu anjeun nunjukkeun di luhur nyaéta anjeun henteu ngartos naon anu kuring nyerat atanapi kuring ngan saukur henteu tiasa ngajelaskeun nyalira:

            Nalika kuring nyebatkeun yén anjeun dumasar kana spekulasi ngan ukur anjeun, kuring ngalakukeun éta pikeun ngabantah klaim anjeun yén upami iPhone 5c henteu aya, iPhone 5 bakal ngajual unit anu sami atanapi anu sami sareng kuring nyebatkeun yén henteu, éta Apple jarak pertengahan (nalika éta saéstuna aya dina rentang jarak) éta dijual mahal. Naon deui, nyaéta pikeun nunjukkeun yén anjeun leres-leres lepat anjeun kedah terang (sareng upami henteu milari data) yén ku iPhone 5c ngagentos iPhone 5, langkung seueur unit 4S parantos dijual sareng ieu moal pernah kajadian. Kalayan kecap séjén, yén low-end ngajual langkung seueur tibatan pertengahan jarak anu pernah kajantenan. Naha anjeun badé nyarios ka kuring yén éta kabeneran waé ieu lumangsung pas aranjeunna ngaganti iPhone 5 ku palastik iPhone 5? Manusa ku Gusti, ieu parantos ngagulung ngagulung teuing, leres henteu? Utamana upami anjeun tumut sareng nambihan kritik anu iPhone 5 palastik ieu dihasilkeun di sakumna dunya.

            Éta iPhone hideung 5 parantos digoréng jelas kuring henteu tiasa diklasifikasikeun salaku spekulasi sabab éta parantos kajantenan sareng anjeun sanés hal anu henteu kanyahoan. Tapi nyarios, sakumaha anu anjeun sacara praktis nyatakeun, yén éta langkung saé upami éta plastik tibatan aluminium mangrupikeun pendamping antologi. Upami éta tos digores atanapi anjeun ngagaduhan bahaya atanapi sieun éta ... Aya sababaraha hal anu gunana sareng murah anu ngalindungan anjeun tina masalah-masalah ieu sareng seuseueurna pangguna Apple nganggo ngajaga alat anu mahal sapertos kitu, éta disebat tutup.

            Hal anu paling luar biasa nyaéta anjeun ngabelaan yén Apple ngeusi batre anjeun sami pikeun terminal plastik sakumaha ogé pikeun aluminium, didieu anjeun leres-leres kaleungitan alesan anjeun. Nyebatkeun yén bédana harga pabrikan antara aluminium sareng plastik leutik pisan nyaéta nunjukkeun sakedik kanyaho ngeunaan biaya bahan, tapi perlu ditambihan, (ieu upami untungna anjeun nyarioskeun) yén prosés pembuatan lengkep éta ogé langkung awis.

            Kuring ngulang deui, dina waktos anu sanés kuring nyarios yén iPhone 5c mangrupikeun terminal anu goréng kusabab éta henteu sareng tangtosna ogé 3GS henteu aya dina waktos éta. Kuis tina patarosan nya éta ngaganti terminal ku bérés premium pikeun plastik sareng ngajualna pikeun harga anu sami, éta masalah sareng alesan yén éta parantos gagal sacara mutlak pikeun Apple.

            Tangtosna kuring ngagaduhan iPhone 5c dina panangan kuring, naon deui, kuring parantos gaduh sababaraha, kuring henteu biasana nyarioskeun hal upami kuring henteu terang éta sareng sakumaha anu kuring béjakeun ka anjeun dina paragraf saencanna éta sanés terminal anu goréng, anu masalahna nyaéta manuver Apple pikeun Kaluaran, nyaéta scam. Sareng ku omonganana, henteu paduli kumaha ogé finish ieu sareng perasaan dina panangan anu saé (anu éta), éta tetep, henteu paduli kumaha nyeri, plastik.

            Akhirna, alinea kaopat anjeun luar biasa Hector, kumaha pangguna anu ngagaleuh iPhone 5 sataun saacanna ditipu? Kumaha anjeun tiasa naros naha aranjeunna kedah nurunkeun harga? Sialan (sareng punten), sabab biaya pembuatan gaganti éta langkung handap (KURANG, tong hilap). Kuring ngulang deui, sadayana anu parantos mésér iPhone 5c parantos mayar terminal plastik sami sareng anu mayar kanggo aluminium sareng gelas, naha anjeun resep dijual pérak dina harga anu sami sareng emas? Nya, budak, wilujeng, tapi kuring henteu resep ditipu.

            Pokokna, kuring ningali yén anjeun salah sahiji konsumén anu dimaksudkeun pikeun 5C, nyaéta konsumén anu mantep anu bakal mésér (upami anjeunna tiasa, tangtosna), sadayana anu ngagaduhan logo apel anu digigit. Sareng anjeun Apple leres dina panipuan na sareng anu pangsaéna nyaéta anjeun bagja sareng bagja yén aranjeunna ngeusi batre anjeun sami pikeun terminal plastik sapertos aluminium sareng gelas. Kabeneran teu aya seueur klién sapertos anjeun (Kuring ngarujuk kana penjualan) sabab upami henteu sadayana pangguna bakal ngarepkeun jinis scam ieu.

            Nanging, hei, kuring resep pisan yén anjeun bagja sareng bahagia, éta artos anjeun jadi pikeun kuring saolah-olah anjeun ngabakar éta, tapi tetep émut yén anjeun ditipu, yén anjeun ditagih pérak dina harga tina emas.

            Ah! Abdi hilap, iPhone 5c sapertos anjeun nolak ngaku, enya, éta mangrupikeun salah sahiji kagagalan Apple anu paling gedé, dugi ka Tim Cook ngaku yén éta parantos ngajual di handap ekspektasi, yén CEO Apple datang pikeun ngaku hiji hal Ieu mangrupikeun sampel anu tiasa dirawat tina kagagalan alat, tapi upami anjeun masih hoyong langkung seueur buktos, baca entri anu urang debat deui; dina sabulan alat ieu bakal lirén didamel tapi saolah-olah ieu henteu cekap teu aya (ogé bakal aya) gaganti anu gaduh ciri anu sami sareng kapayunna, naha? Naha anjeun parantos hadé sareng anjeunna? Henteu Héctor, sabab éta parantos, sakumaha anu raoseunana, kuring keukeuh, mangrupikeun kagagalan anu mutlak.

    2.    Jaime cenahna

      Leres enya leres, tapi sanaos aranjeunna ngirangan biaya, upami jalma henteu ngagaleuh, éta masih éta, kasalahan gedé Apple! Sakumaha ngaku ka funboys.

  8.   Yo cenahna

    Kuring gaduh 5c kanggo ngamangpaatkeun promosi toko tempat kuring mésérna, éta sanés ide anu goréng, anu goréng nyaéta harga! Urang sadayana terang yén éta ngagaduhan téknologi ti taun ka pengker sareng tanpa bahan "plus" anu ngabédakeun aranjeunna

  9.   lunatic cenahna

    5C sanés mangrupikeun laris kusabab harga anu mahal dibandingkeun sareng persaingan sareng bédana harga antara 5C sareng 5S janten alit pisan. Éta bakal dijual ogé upami harga udagan sakitar € 300 nalika diluncurkeun!

  10.   Hector Sanmej cenahna

    Tapi hayu tingali !!!! Éta iPhone 5C mangrupikeun iPhone 5 !!!! Sarua jeung 4 nyaéta nalika 4S kaluar !!!! hargana langkung murah tibatan 4S, tapi teu tinggaleun 4S kedah nurunkeun € 200 kanggo ponsel !!!!

    Upami aranjeunna cicing, iPhone 5, iPhone 5C sareng iPhone 5S, panginten 5C éta nyalira kedah langkung mirah! Tapi éta sanés strategi Apple, upami henteu ngagentos iPhone 5 sareng iPhone 5C pikeun nurunkeun biaya (anu mangrupikeun hakna pikeun ngalakukeunana, kusabab kualitas iPhone 5C, kuring ngulang deui, henteu kénging iri ka iPhone 5 )

    1.    aarancon cenahna

      Henteu nanaon, kualitas iPhone 5c henteu ngagaduhan iri ka iPhone 5, anu mana, ngan éta plastik sareng aluminium sanésna, hayu, bédana leutik pisan, leres? Bédana, salain ti aspek anu jelas, béda pisan dina biaya manufaktur, anu dina kasus 5c jauh langkung handap tapi anu kitu, henteu ditarjamahkeun kana harga jual akhir kusabab hargana sami sareng premium gaduh biaya. Pondokna, master play pikeun Apple anu parantos ngepak jutaan jutaan dolar kalayan biaya nipu nasabah anu paling mantep sareng sakumaha anu kuring parantos nyarioskeun aranjeunna bakal mésér naon waé anu ngagaduhan logo apel anu digigit. Kabeneran, dina tungtungna jalma-jalma henteu bodo sareng sababaraha anu parantos dijual parantos dijual berkat subsidi anu kuat pisan ti para operator tiasa nyingkirkeun lalaki anu maot.

  11.   Jaime cenahna

    "Tapi hayu tingali !!!! Éta iPhone 5C mangrupikeun iPhone 5 !!!! Sarua jeung 4 nyaéta nalika 4S kaluar !!!! hargana sakedik langkung handap tina 4S, tapi henteu kéngingkeun 4S kedah nurunkeun € 200 kanggo ponsel !!!! " Kalayan kecap séjén, numutkeun anjeun, éta siga iphone 4S sareng anjeunna ditepikeun dina waktos anu sami. Naon cacaco.

    1.    Hector Sanmej cenahna

      Jaime, leres pisan. Maksadna, nalika iPhone 4S kaluar, TIASA deui iPhone dikenalkeun….

      Dina kasus 5S, naon anu aranjeunna lakukeun nyaéta nampilkeun iPhone 5C, anu ngagantikeun iPhone 5. Éta sababna langkung mirah sakedik tibatan iPhone 5S, sabab nyatana anu dilakukeun nyaéta Ganti iPhone 5 ... Éta nyaéta, saolah-olah iPhone 5 ngagaduhan biaya iPhone 5C nalika kaluar.

      Éta ngan saukur narik iPhone 5 sabab biaya produksi pikeun telepon sélulér, anu sakumaha "Yo" dina koméntar, ngagaduhan téknologi sataun saacanna. Tapi justru kusabab éta, sabab éta anu ngaganti iPhone 5.

      Kuring ngulang deui, éta sanés kagagalan Apple, atanapi panginten upami iPhone 5C henteu kaluar, sareng iPhone 5 kagungan penjualan anu sami sareng iPhone 5C éta bakal janten kagagalan? Jelas henteu, éta ngan ukur kirang payu tibatan iPhone 5S anu ditunjuk ... Sarua sareng iPhone 4 dijual kirang pas 4S kaluar ... Éta anu OBVIOUS!

      1.    aarancon cenahna

        Nalika 4S ditepikeun, 4 tetep salaku mid-range sareng 3GS salaku terminal input. Kalayan kaluaran 5 4S tetep salaku jarak pertengahan sareng 4 salaku terminal input. Kalayan kaluaran 5s 5 kedahna tetep salaku jarak pertengahan sareng 4S salaku terminal input. Aya naon? Éta 4S sacara épéktip tetep salaku terminal input sareng 5S salaku puncak jajaran, nanging 5 éta dileungitkeun pikeun ngagantikeun na sareng iPhone 5 tapi palastik tapi awas! DENGAN HARGA sami anu alumina bakal tetep. nyaéta anu nyebatkeun, sareng kuring malikan deui, panipuan anu lengkep anu ditujukeun pikeun palanggan anu paling mantep. Untungna sakedik.

  12.   Osvaldo Landa cenahna

    Jigana lamun harga bener-bener turun naek sakumaha diémbarkeun, "meujeuhna", hal anu serius deui, penjualan na bakal nambahan heran; salian ti nyapu kompetisi «gamma sedeng» tim; nurunkeun harga bakal janten tonggak tonggong. Éta apel, tapi dina satengah harga éta bakal idéal; sering jéntré.

  13.   Hector Sanmej cenahna

    Osvaldo pernah ngumumkeun iPhone ku harga anu meujeuhna .... Sadaya anu aya gosip yén aranjeunna badé kéngingkeun iPhone langkung mirah ... tapi éta henteu saéstuna, naon éta, éta mangrupikeun pangaturan ulang iPhone 5, anu biaya pabrik langkung mirah ... tapi henteu waktos éta Apple badé kéngingkeun iPhone langkung mirah… Dina waktos anu sanés!

  14.   Antonio cenahna

    Pikeun kuring, saolah-olah aranjeunna henteu kantos ngaluarkeunana, cukup ku henteu nutup pabrik polikarbonat pikeun ngadamel ponsel ieu, ciri-cirina henteu produktip pikeun mérek anu ngagungkeun bahan, desain, jst.