IPhone 5se sareng iPad Air 3 tiasa dijual tanggal 18 Maret

iphone 5se ipad air 3

Minggu ayeuna, Juan sareng kuring parantos nempatkeun alesan naha urang pikir iPhone 5se kedah atanapi henteu kedah sumping. Tina sadaya sora dina jajak pendapat anu dilakukeun ku Juan (saé pisan, éta that), 55% ngira yén anjeun langkung milih, janten berita anu kuring bawa ka anjeun dinten ayeuna bakal ngabahagiakeun anjeun: numutkeun Mark Gurman, anu ngagaduhan perséntase tinggi Abdi leres dina sagala hal anu anjeunna nyaritakeun ngeunaan Apple, éta iPhone 5se sareng iPad Air 3 bakal dijual Jumaah, 18 Maret, mung tilu dinten saatos dipajang dina Salasa 15th.

Tangtosna, sapertos biasa, kamungkinan yén alat énggal, sahenteuna iPhone 5se, sayogi ngan ukur di sababaraha nagara dina tanggal pelepasan, sapertos Amérika Serikat, Perancis atanapi Jerman. Pangeusi nagara-nagara sanés, sapertos nagara-nagara Spanyol sareng Amérika Latin, tetep kedah ngantosan, dina kasus anu paling hadé, sababaraha minggu deui. Sanaos, di sisi sanésna, kusabab éta sanés iPhone pangluhurna dina kisaran, posisi anu ayeuna dijajah ku iPhone 6s sareng iPhone 6s Plus, urang moal tiasa ngaluarkeun yén kadua alat ogé sayogi pikeun nagara urang ti mimiti.

iphone-5se

Moal aya reservasi pikeun iPhone 5se atanapi iPad Air 3

Sumber Gurman mastikeun yén moal tiasa disayogikeun Boh iPhone 5se atanapi iPad Air 3. Putting alat-alatna diical saatos presentasi na janten strategi énggal pikeun anu di Cupertino, kumargi biasana peryogi sababaraha minggu pikeun dijual di nagara-nagara munggaran sareng biasana nawiskeun kamungkinan cadangan aranjeunna pikeun ngumpulkeun éta engké di toko fisik. Tujuan tina strategi anyar ieu nyaéta pikeun "ngundang" palanggan poténsial pikeun mésér alat-alat éta, anu bakal masihan gambar anu muriang (khususna) iPhone tetep aya, sareng ieu mangrupikeun hal anu bakal kuring nyauran investor. perhatian. ipad-air-3 Urang émut yén iPhone 5se diperkirakeun ngagaduhan Layar 4 inci, Kaméra 8 megapiksel, kamungkinan RAM 2GB, prosésor A9 sareng chip NFC kanggo mayar ku Apple Pay. IPad Air 3 bakal ngagaduhan desain anu sami sareng iPad Pro, tapi ku layar 9,7 inci, flash sareng Smart Connector. Alat sanés moal ngagaduhan 3D Touch. Naha anjeun ngarepkeun tanggal 18? Naon anu anjeun perencanaan mésér?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

8 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   ase cenahna

    sumberna? anjeun henteu pernah nempatkeun fon ... kabeneran 0 ...

    1.    Jaranor cenahna

      Sumber: Mark Gurman sigana sakedik pikeun anjeun sumber pangsaéna.

  2.   Jaranor cenahna

    Abdi hoyong iPad Air 3, kuring gaduh iPad Air 2 sareng seueur anjeun anu ngawartosan sabaraha anjeun kéngingkeun, percanten ka kami yén beurat taun parantos katingali sareng pembaruan diperyogikeun pisan, dimimitian ku panyatur anu éta omong kosong tina iPad Air 2 sora tinny na gema sareng ngageter sapanjang iPad sareng hal anu paling saé anu ceuk Apple sapertos kitu sareng éta normal sareng saé, urang badé ngaos pisan ka spéker, ogé Touch ID 2 bakal katempona konyol tapi nalika anjeun biasa, iPhone 6s anu muka konci ampir ngan ukur dina mikrosetik mangrupikeun kaajaiban teras nalika anjeun nyandak iPad anjeun sono, teras upami aranjeunna ngalegaan mémori ram, wilujeng mapag bumi. kamungkinan datangna multi-pangguna pikeun sagala rupa dunya (henteu ngan ukur pendidikan) sareng ios 10, teras tangtosna prosésor anu langkung saé sareng upami éta ngagaduhan 4K layar ogé wilujeng sumping.

    Maksud kuring nyaéta ngajual iPad Air 2 64gb 4g kalayan sataun sareng jaminan sareng tagihan sareng sadayana sareng mésér iPad Air 3 64gb wifi (kumargi kuring henteu nganggo 4g sareng kuring langkung resep mésér wifi sajaba ti langkung mirah sareng janten ampir hiji ngarobah tanpa nempatkeun artos atanapi ampir artos)

    Ningali ka iPad Air 3.

    1.    kk-lin cenahna

      "Tanpa nempatkeun artos atanapi ampir artos" hahahahahahaha

      1.    Jaranor cenahna

        Kuring bakal nyaritakeun iPad Air 2 4g kuring sareng kuring kéngingkeun € 100 langkung kanggo 4g sareng anu kuring pikahoyong nyaéta wifi, kuring kedah nempatkeun artos tapi kuring parantos ngawartosan yén sakedik pisan kuring terang kumaha ngajual. sumur iPad kalayan jaminan sareng dina kaayaan sampurna. (Sadaya ieu nempatkeun yén aranjeunna henteu angkat ka kebon anggur sapertos iPad pro anu ngurilingan harga iPad Air rada naék tapi sakedik deui)

        1.    xieta cenahna

          Tapi naha anjeun henteu sadar yén anjeun bakal ngical alat bekas? Sareng sakumaha anu anjeun carioskeun di luhur yén beurat taun parantos katénjo ... Nilai alat Apple anu biasa di pasar kadua teu kahartos, sigana sadayana gélo, tapi tangtosna salami aya anu ngagaleuh éta, maka penjualan anu henteu ngagaduhan rasa rasional bakal teras-terasan dilakukeun. Leres, anjeun calik, leres, ngajual iPad Air 2 kalayan 4G dina harga anu sami atanapi sacara praktis sami sareng biaya iPad Air 3 Wifi, sanés anjeun.

          1.    Gambar placeholder Rafael Pazos cenahna

            Aya bédana ageung antara Wi-Fi iPad sareng Wi-Fi + iPad sélulér ... abdi henteu terang naha éta 150 euro atanapi sakedik deui ... Maksadna, éta tiasa biayana sami sareng iPad Air 3 kalayan 64 Wi-Fi ... Tingali di PRO, 1079 euro modél 128 kalayan wifi hungkul, upami anjeun mésér éta dina ponsel anjeun 200 euro langkung ... janten narik kasimpulan ...

            Surak !!

            1.    xieta cenahna

              Upami anu kuring henteu ngartos nyaéta jalma nempatkeun alat anu dipakéna (iPhone, iPad…) saatos sataun atanapi sataun satengah ampir harga sami sareng anu énggal! Masih aya jalma anu ngajual iPhone 6 64GB pikeun € 600, naha urang gélo atanapi naon? Kuring bahkan henteu bakal mésér alat anu digunakeun anu kuring henteu badé ngaleupaskeun kuring ampir harga anu sami sareng modél anyar. AH MAENYA.