IPhone 6s mangrupikeun telepon pinter anu paling laris dina kuartal kadua 2016

iPhone 6s

Leres, urang aya sababaraha jam jauh ti mimiti Keynote Perkenalan dina iPhone 7, presentasi ngeunaan anu kami bakal nyaritakeun anjeun langsung tina Actualidad iPhone, sareng sanés ngan ukur ... Saatos Keynote, sakitar 21:XNUMX wengi di Spanyol, kami bakal ngamimitian nganalisis sacara jero sadaya berita anu dicarioskeun ku Tim Cook sareng timnya urang ngeunaan. omongan. Sareng éta sanaos seueur rumor ngeunaan kontinuitas dina iPhone 7, aya sababaraha urang anu percanten yén Apple ngagaduhan ace pikeun leungeun baju na sareng bakal nyobian ngareuwaskeun urang deui ...

Anjeun tiasa teras kaget ... Sadaya iPhone parantos nyandak anu sanés atanapi anu sanés anu diarepkeun, hal-hal alit anu dibarengan ku sagala rupa anu parantos dilakukeun hype pikeun alat Apple sareng éta janten anu leres-leres laris. Sareng analis ngadukung éta saprak Laporan penjualan smartphone Q2 (semester kadua) taun 2016 sareng ditegeskeun yén iPhone 6s parantos janten smartphone terlaris di dunya ...

IPhone 6s Q2 penjualan

Dina laporan anu kami nunjukkeun anjeun anjeun tiasa ningali anu 3 smartphone anu paling laris taun 2015 sareng 2016, sareng penjualan anjeun ngeunaan unggal taun. Pantesna Samsung Galaxy S7 Edge henteu sayogi dina 2015, ogé iPhone 6s. Tapi anu lucu nyaéta éta iPhone 6 (tanpa s) ngagaduhan langkung seueur penjualan tibatan S7 Edge dina kuartal kadua 2016 ...

Unodata anu saé pikeun Apple, sareng anjeun tiasa ningali éta di jalan ... Sareng teu sesah yén unggal ningali deui iPhone di jalanan, tungtungna sadayana nyobian kéngingkeunana. Percanten ka kuring yén aya seueur pangguna Android anu kuring terang anu parantos tungtungna ngalirkeun ka dunya ios pikeun stabilitas sareng daya tahan (henteu pantes nyarioskeun masalah ketahanan nalika urang lungsur alat). Dupi sababaraha anu percanten ka iPhone 7, urang bakal ningali anu jualan ...

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Eric cenahna

    Éta henteu kusabab aranjeunna bouncer, tapi kuartal (Q1, Q2, Q3, Q4) nyaéta kuartal. Seméster mangrupikeun jaman anu sanés.

  2.   Norbert addams cenahna

    Kabeneran aya yén hal durability anu rongkah. IPhone aslina mah masih jalan, sareng upami aktip olahtalatah tetep jalan, kuring tetep bakal nganggo éta salaku telepon sékundér kalayan garis propésional. Nyatana, kuring masih nganggona kanggo sora sareng mail kadang-kadang, sareng éta tiasa dianggo sampurna sareng umur batre anu saé; bapa babaturan terus nganggo 3GS; 4s adi kuring atos parantos naroskeun gentos batréna, tapi sanésna, éta saé pisan.

    Naon deui, kuring ngajual 6-an pikeun kas dina 7, sareng kuring parantos nganggo 6 salami sababaraha bulan ayeuna, sareng kuring kaget pisan ku pagelaranana sareng iOS 10.

    Oh, sareng pikeun pertama kalina mangtaun-taun, éta turun ka darat, sareng ngagaduhan sababaraha host anu saé (kalayan hurup ageung, anu salah sahiji anu ngagoncangkeun sareng kepala akun sabaraha éta bakal aya) sareng kecuali sababaraha némpél dina casing, éta hébat.