Sababaraha kiriman sareng reservasi iPhone 7 Plus Jet Black parantos maju

iPhone 7 Hideung

Sababaraha pangguna anu nyayogikeun versi Plus tina iPhone 7 dina warna Jet Hideung ngalaman parobihan dina perkiraan waktos pangiriman sareng resi, utamina anu parantos ditempatkeun pikeun Oktober atanapi Nopémber. Seueur pangguna ieu ningali tenggat waktos na diénggalan sareng aranjeunna bakal nampi sakedikna langkung ti anu diarepkeun. Kaayaan ieu ogé kajantenan di Spanyol, dimana pangguna anu ngarepkeun alat dina akhir Séptémber atanapi awal Oktober, parantos ningali status urutanna dirobih janten "salaku persiapan". Napas hawa seger pikeun saham goréng Apple, sakali deui pabalatak lami sami sareng unit anu sayogi.

Kekacauan saprak diluncurkeun, khususna pikeun modél Jet Hideung, saolah-olah langkah Apple henteu cekap ngan ukur ngamungkinkeun kéngingkeun iPhone 7 dina warna anu tangtu kalayan kapasitas tina panyimpenan 128GB. Tim ti MacRumors parantos nampi laporan ngeunaan parobihan ieu dina kaayaan, sareng ogé sababaraha pangguna tina grup Telegram anu kami sayogi dina Actualidad iPhone pikeun nuturkeun podcast kami langsung, anu tiasa anjeun gabung tina anu sami numbu. Entong sono kana warta sareng nyandak kasempetan pikeun konsultasi ka mamang anjeun sareng komunitas iPhone News (éditor ogé aya di dieu).

Kami teraskeun sareng iPhone 7 Jet Hideung sareng saham na. Tétéla, pangguna ieu anu nganggap bakal nampi iPhone 7 Jet Black dina waktos sabulan atanapi dua, bakal tiasa nampi saminggu payun. Warta anu hadé anu bakal ngabahagiakeun sababaraha urang, tapi tamparan dina pigeulang sakali deui pikeun Apple sareng manajemén jasa logistikna. Pondokna, warna ieu sigana anu paling dipilih ku pangguna, sanaos kritik ngeunaan daya tahan sareng tahanana. Kanyataanna nyaéta alatna rada pikaresepeun sareng Apple parantos sakali deui berovasi nalika ngeunaan warna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Peté cenahna

    Naha anjeun terang nanaon tentang iraha 7 kulit hideung paling umum badé sayogi di Miami? hatur nuhun

  2.   Peté cenahna

    Hapunten abdi hilap netelakeun, ari anjeunna dileupaskeun, sanés sareng operator