IPhone anyar tahan dugi ka 1 jam di jero cai!

Kalayan unggal generasi iPhone, Apple damel langkung saé pikeun ningkatkeun kakuatan sareng daya tahan produknaKalayan iPhone 6s éta langkung niat Apple nalika ngeunaan nguatkeun alat ieu.

Pikeun Ngajempékeun gerakan sapertos bendgate (iPhone 6 anu bends) sareng anu sanésna, Apple parantos ngenalkeun jinis aluminium énggal (7000 aluminium) dina kasus logam iPhone tripel résistansi anjeun pikeun rukuHal anu sami kajadian sareng layar, iPhone anyar ngagaduhan layar anu paling tahan anu kantos ditingali dina iPhone, éta sanés kristal safir anu dikabarkan tapi dibéré hasil anu saé tina tés tetes kami wareg.

tapi Sareng cai na?, iPhone 6 sareng 6 Plus émut waé éta ngan ukur 10 detik di handapeun cai sateuacan pareum lengkep, hal anu masihan kami réaksi réa pisan pikeun ngaluarkeunana tina cai dina waktosna, dina iPhone 6 sareng 6 Plus Apple kalebet pelindung plastik dina tombol-tombol pikeun ngajaga cai dina cai (kalayan saeutik pisan efektivitasna ), kumaha ogé iPhone anyar héran dina hal ieu, ku sababaraha cara Apple parantos tiasa ngadamel iPhone énggal tahan langkung ti 1 jam di jero cai sareng teras-terasan jalan sampurna, rékor pikeun smartphone anu, hayu urang émut Éta sanés beuleum ogé henteu ngagaduhan jinis sertifikasi IPX.

Dibikeun résistansi tinggi kana cairan tina iPhones énggal, kamungkinan panggunaan alat éléktronik anu ditawarkeunana ngémutan kuring parusahaan HZO anu ngamungkinkeun gaduh alat éléktronik lengkep tahan cai sareng dijagaan langkung ti 20 taun Tanpa aya jinis aplikasi kimia ku pangguna, éta mangrupikeun prosés anu aranjeunna laksanakeun kana komponén éléktronik sateuacan dipasang alatna.

Nanging, saatos nonton pidéo ieu, parantos jelas kuring yén ieu sanés masalahna:

Sakumaha urang tiasa tingali, saatos sababaraha beuleum, anu katilu iPhone anyarna henteu langkung ti satengah jam tanpa cai anu tiasa nembus layar terminal sareng ngamimitian perjalanan anu ngarusak ngalangkungan interiorna, janten praktis teu aya gunana, patarosan anu timbul nyaéta, Ngan layarna anu kapangaruhan?

Saatos ningali kumaha saatos sajam atanapi bahkan dina tés mimiti pidéo kadua alatna kaluar henteu cilaka atanapi kumaha saatos aranjeunna dipareuman ku cai aranjeunna tetep terus nunjukkeun tanda-tanda kahirupan, teu bisa dihindari mikir yén hiji-hijina komponén anu ngagaduhan geus kapangaruhan nyaéta layar, ieu bakal direngsekeun ku ngagantikeunana atanapi ngagaringkeun éta kanggo ningali naha éta hasil.

Nanging, kami henteu bakal ngaleuleumkeun iPhone anyar kami, janten hiji-hijina hal anu urang kedah terang (sareng senang ngeunaan éta) nyaéta ayeuna Urang bakal ngagaduhan langkung ti 10 detik kanggo nyabut iPhone urang tina cai kalayan jaminan yén éta bakal tetep hirup, detil anu diapresiasi saatos ngaleupaskeun jumlah anu luar biasa yén salah sahiji alat ieu hargana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.