IPhone ngabeledug dina saku pangguna anu nyababkeun kaduruk gelar katilu

Sanés sanés mimitina urang nyarioskeun a iPhone anu ngabeledug sareng nyababkeun kaduruk ka pangguna. Kali ieu mangrupikeun kasus anu sanés anu terminal, tanpa peringatan, ngabeledug dina saku saurang lalaki Long Island, nyababkeun tingkat kadua sareng katilu ngabeuleum dina suku na.

Hal anu biasa dina kasus ieu nyaéta batréna janten teu stabil sareng urang ningali kumaha mimiti ngabareuhan, deformasi kotak belakang sareng nunjukkeun tanda anu jelas yén aya anu lepat. Sigana yén dina acara ieu, prosés na gancang pisan éta lalaki henteu ngagaduhan waktos kanggo miceun iPhone tina calana na.

Upami anjeun nonton vidéo berita éta, anjeun bakal ningali yén karusakanna parantos dikonsentrasi dina payuneun terminal. Ieu kusabab iPhone ngagaduhan kotak pelindung sareng aluminium hurung deui sabab sigana rada kandel, batréna tos béak. ngarusak layar anu aya dina jero awak sareng anu parantos nyerahkeun seuneu.

Naha iPhone ieu ngabeledug? Sanaos henteu umum pikeun batré litium ngabeledug, anjeun kedah waspada yén nalika aranjeunna janten rentan, hal sapertos kieu kajantenan. Numutkeun ka anu gaduh iPhone, anjeun henteu kantos nganggo charger tanpa sertipikat MFi tah kusabab ieu, Apple sorangan anu nalungtik naon anu kajantenan.

Émut, hindarkeun nganggo carjer sanés atanapi kualitas handap, ieu langkung mirah sabab teu ngagaduhan sistem panyalindungan overload sareng ieu penting pikeun nyingkahan kajadian sapertos kieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

7 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Devin Malon cenahna

    Kuring yakin anjeunna ngantunkeun vidéo porno dina hapé sareng hilap deui sareng na iPhone na janten panas 😉

  2.   Ricky garcia cenahna

    Upami anjeunna ngan ukur hiji anu ngabeledug 80 juta atanapi ngagaduhan nasib malang atanapi mangrupikeun klon

  3.   Danilo Alessandro Arboleda cenahna

    Samsung plot

  4.   Jose lopez cenahna

    Éta sabab anjeunna nyolok sababaraha headphone anu sanés resmi Apple bakal nyarios haha

  5.   Alexis Denil Peralta Chavez cenahna

    IPhone kedah dipareuman 2 kali saminggu lengkep sahenteuna nalika anjeun bobo👌

  6.   Mauro Amircar Villarroel Meneses cenahna

    Naon rupa ...… sss

  7.   Miguel Angel Lopez Rodriguez cenahna

    … ..Nyorong berita omong kosong !!! Proposal sampah !!!