iTunes Connect ditutup 22-29 Désémber

iTunes Sambungkeun

Sapertos unggal taun sakitar Natal, Apple nembé ngumumkeun yén jasa éta iTunes Connect bakal ditutup ti 22-29 Désémber 2015Kusabab kitu, salami waktos éta, aplikasi atanapi apdet henteu tiasa dikirim pikeun ditinjau sareng diterbitkeun salajengna di App Store.

Béda sareng taun sateuacanna, Apple henteu ngalaporkeun tenggat waktos pikeun mastikeun yén pamekar yén aplikasi na bakal aya sateuacan liburan. Taun kamari sadayana aplikasi anu dikintunkeun sateuacan tanggal 18 Désémber, diterbitkeun sareng / atanapi diénggalan sateuacan ditutup iTunes Connect dina tanggal anu sami sareng taun ieu.

Taun kamari mangrupikeun taun munggaran éta Apple lirén nawiskeun kado dina Natal ngalangkungan aplikasi 12 dinten 12 hadiah, panginten didorong ku kritik seueur pangguna anu nyatakeun yén aplikasi, kaulinan, buku atanapi musik anu dipasihkeun kéngingkeun seueur anu dipikahoyong. Aplikasi sareng gim anu ditawarkeun ngalangkungan aplikasi ieu dipilih ku Cupertino, tapi musik sareng buku, pikeun ngungkulan halangan basa, dipilih sacara lokal di unggal nagara.

Ieu pernyataan yén Apple parantos dipasang dina wéb pikeun pamekar:

Usum pangsibukna di App Store aya di dieu. Pastikeun aplikasi anjeun apdet sareng siap pikeun istirahat usum salju. Duanana aplikasi sareng apdet anu énggal moal ditinjau ti tanggal 22 dugi ka 29 Désémber, janten sagala persetujuan kedah dikintunkeun sateuacanna tina tanggal-tanggal éta. Ladenan iTunes Connect anu sanés bakal tetep sayogi.

App Store parantos ngahontal 100 milyar total unduhan, berkat aplikasi luar biasa na. Panghasilan App Store naék 25% ti taun kamari sareng jumlah pangguna ngaunduh aplikasi ningkat 18%, netepkeun sadaya waktos. Kami hoyong hatur nuhun pikeun sadayana kerja keras anjeun sareng dédikasi kana platform kami.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.