iTunes Match bakal ngamungkinkeun urang nyimpen 100.000 lagu sareng bakal kalebet kana Apple Music

pertandingan musik apple apple

iTunes Match bakal janten alat anu langkung menarik. Wakil Présidén Eddy Cue parantos ngumumkeun, ngalangkungan akun Twitter pribadi na, éta Apple pikeun ningkatkeun wates iTunes Match ti ios 9. Dina waktos ayeuna, jasa ngamungkinkeun urang nyimpen dugi ka 25.000 lagu dina méga, sedengkeun Google Play Music nawiskeun pilihan pikeun nyimpen 50.000 lagu gratis.

Apple henteu hoyong ditingalkeun dina balapan musik sareng éta sababna mutuskeun pikeun ningkatkeun jumlah file anu tiasa urang simpen ngalangkungan iTunes Match. Sakumaha dilaporkeun ku Cue, ngamimitian usum gugur salajengna sareng saatos peluncuran resmi ios 9, urang bakal tiasa ngahémat 100.000 lagu dina méga. Dugi ka waktos éta, had na tetep aya dina 25.000 file. Patarosan anu sanés muncul nyaéta naha pangguna bakal kapaksa mayar biaya iTunes Match taunan 25 euro plus Apple Music sareng jawaban na henteu.

Ti Apple aranjeunna parantos ngajelaskeun yén "iTunes Match sareng Apple Music mangrupikeun jasa anu mandiri tapi éta saling ngalengkepan." Ieu ngandung harti yén jalma-jalma anu ngalanggan Apple Music dimimitian énjing, bakal kéngingkeun iTunes Match tanpa biaya tambahan. iTunes Match bakal janten bagian tina rencana Apple Music. Maka, upami anjeun ngagaduhan albeum dina iPhone anjeun anu henteu aya dina iTunes, iTunes Match bakal jaga nambihan kana awan anjeun.

iTunes Match henteu ngalaman parobihan ageung saprak diawalan dina 2011, tapi jasa éta bakal dipikaresep pisan pikeun sadayana anu hoyong nyobian anu énggal. Platform musik streaming Apple.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Dibenci ku Apple cenahna

    Kuring bahkan henteu tiasa, ti lokasi geografis kuring (hanjakalna) (-_-) cobian iTunes Match (anu parantos lami dilaksanakeun).

    Laju kami badé ... Musik Apple, kuring bakal tiasa nyobian éta, dina 2030 (cara ironis).

    Naék Apple !!! Nuhun !!!

  2.   Ivan cenahna

    Naha anjeun ngagaduhan ideu naon anu bakal kajadian upami énjing kuring ngalanggan Apple Music sareng kuring ayeuna langganan pertandingan iTunes? Naha jasa otomatis dikaitkeun?

  3.   Jordy cenahna

    Abdi hoyong nyaritakeun yén ketukan1 parantos hirup; Sahenteuna Éta lumaku pikeun kuring.

  4.   Danilo Alessandro Arboleda cenahna

    Malét tiis

    1.    Sebastian Ignoti cenahna

      Punten tarjamahan