IBM Ngalegaan Téhnologi Kognitif 'Watson' pikeun Aplikasi Bisnis ios na

Watson IBM

IBM ngumumkeun, dina acara "World of Watson" na di Las Vegas, éta maksudna pikeun ngagabungkeun téknologi komputasi kognitif 'Watson' sareng aplikasi bisnis na MobileFirst pikeun ios.

Watson mangrupikeun sistem komputasi analisis data jero dumasar basa sareng basa alam anu ngagaduhan panggunaan terbatas, anu sateuacanna ditingali dina jasa cloud analytics pikeun vérsi perusahaan tina Apple's HealthKit sareng ResearchKit.

Apple sareng IBM mimiti kolaborasi dina MobileFirst pikeun prakarsa ios di 2014 dina upaya nyiptakeun solusi bisnis anu diwangun di sekitar platform mobile Apple. Pikeun panempatan Watson kana program MobileFirst, IBM ngaharepkeun pikeun ngaropea Watson pikeun mulus ngahijikeun sareng aplikasi sora Apple (Siri) sareng ngamungkinkeun pangguna bisnis ngembangkeun API Watson pikeun kabutuhan khusus nyalira.

Manajer umum tina kemitraan Apple sareng IBM, Mahmoud Naghshineh, negeskeun visi dua perusahaan dina siaran pers.

"Apple sareng IBM parantos didirikeun langkung ti dua taun ka pengker pikeun ngartikeun pasar mobilitas bisnis, mastikeun yén para profesional tungtungna tiasa ngaraosan pangalaman anu sami dina padamelan anu diarepkeun salaku konsumen. Ieu nyandak kami ka tingkat anyar ku ngagabungkeun kakuatan Watson kalayan layanan sora anyar dina ios 10. Kombinasi sareng kamungkinan sacara praktis henteu aya tungtungna.

Conto manpaat integrasi nyaéta aplikasi Panumpang +, anu nalika dikuatkeun ku Watson ngamungkinkeun palayan penerbangan pikeun nawiskeun palanggan anu langkung pribadi sareng relevanSedengkeun nalika hiber, staf tiasa diajar sateuacanna naha wisatawan resep tempat diuk anu diutamakeun sareng naha aranjeunna ngagaduhan tuangeun atanapi inuman anu pikaresep, contona, ngamungkinkeun awak kabin ngarobih layanan anu disesuaikan pikeun panumpang.

Dina kerjasama anu teras sareng Apple, IBM parantos ngajualan alat-alat ios ka klien perusahaan sareng nyiptakeun seueur aplikasi anu fokus kana perusahaan, khusus pikeun industri sapertos ritel, kasehatan, perbankan, jasa perjalanan, transportasi sareng seueur deui.

Dina warta anu aya hubunganana, éta kaungkap minggu kamari yén IBM parantos tiasa ngahemat serius ku ngagentos komputer pikeun ngamimitian nganggo Apple Macs, dina tanda sanés tina hubungan anu saling nguntungkeun antara dua perusahaan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.