Rencana Panyimpenan ICloud: Mana Anu Pikeun Dipilih?

iCloud Girang

Sababaraha bulan ka pengker, Google kalayan layanan panyimpenan awan na anu disebat Google Drive, naékkeun hatchet, ngirangan harga janten nyirorot yén sésa persaingan henteu ngagaduhan pilihan, pikeun nyobaan bersaing, pikeun nurunkeun harga ka tingkat anu sami sareng Google Drive. Komo Dropbox, anu paling reticent sareng pelit nalika nawiskeun panyimpenan awan, ucul kana mobil anu bakal dikaluarkeun.

Apple nembé ngumumkeun harga resmi pikeun layanan panyimpenan awan aranjeunna dirombak disebut iCloud pikeun iPhone, iPad sareng Mac (éta ogé tiasa diaksés ngalangkungan platform Windows) pikeun tiasa nyanghareupan tatap muka sareng pesaing utamina: Dropbox, Google Drive sareng Microsoft OneDrive.

Sanaos teras nawiskeun ngan ukur 5 GB gratis kanggo sadaya pangguna iPhone, iPad sareng Mac, tarif anu nawiskeun kapasitas panyimpenan langkung ageung parantos katingal jauh dikirangan sareng dina tingkat harga anu sami sareng persainganna. Dina tulisan ieu kami bakal nyobian ngabantosan anjeun milih pilihan mana anu paling disarankeun upami anjeun pangguna sakapeung atanapi maju tina jasa ieu. Saran: upami anjeun badé ngapdet kana ios 8, tong aktipkeun jasa iCloud Drive, kumargi dugi ka OS X Yosemite henteu sayogi pikeun Mac (sigana dina Oktober) anjeun tiasa ngalaman masalah sinkronisasi antara alat iOS sareng OS X.

nu Rencana panyimpenan iCloud Éta nyaéta kieu:

  • 5 GB - Gratis.
  • 20GB - $ 0,99 / bulan.
  • 200GB - $ 3,00 / bulan.
  • 500GB - $ 9,99 / bulan. Kuring
  • 1 TB - $ 19,99 / bulan.

5 GB

Bisa jadi aya dua alesan kunaon rencana panyimpenan dasar iCloud parantos cekap: saé kusabab urang gaduh kapasitas anu cukup dina alat kami (modél iPhone énggal ngagaduhan 16, 64 sareng 128 GB) atanapi urang ngan saukur henteu nganggo seueur aplikasi sareng data anu diperyogikeun pikeun ngadamel salinan cadangan dina awan méakkeun seueur rohangan. Upami ieu hal anjeun, rencana ieu idéal.

20 GB

Sakedik $ XNUMX sasasih, anjeun tiasa kéngingkeun opat kali langkung ruang panyimpenan iCloud. Kamampuh ieu disarankeun pikeun pangguna anu gaduh panyimpenan alat anu handap, éta ku modél ayeuna, urang bakal nyarios ngeunaan modél 16 GB.

200 GB

Sanaos lonjakan hébat kapasitasna, ti 20 GB dugi ka 200 GB, masalah moneter boro-boro dirobih, kumargi ngan ukur $ 3,99 per bulan, urang tiasa gaduh ruang panyimpenan anu cekap ageung nyimpen rébuan poto, video, pilem utamina upami anjeun salah sahiji jalma anu resep ngabadikeun kalolobaan momen anu lumangsung dina kahirupan anjeun. Salaku bapak murangkalih umur dua taun satengah, kuring janten conto anu sampurna pikeun rencana ieu, ti saprak lahir kuring kedah gaduh sakitar 5000 poto sareng pidéo anu teu aya tungtungna anu kuring resep di pikahareupeun.

500 GB sareng 1 TB

Rencana panyimpenan ieu langkung saé ngalangkungan kabutuhan anu ngagaduhan pangguna konvensional, boh tina segi kapasitas sareng harga. Disarankeun pikeun pangguna maju anu nyimpen sareng mindahkeun file anu seueur antara alat Apple anjeun. Rencana ieu cocog pikeun pangguna anu damel dina ngédit pidéo sareng meryogikeun tempatna dimana waé, anu ngagaduhan perpustakaan musik ageung, ngagaduhan aksés kana seueur inpormasi kusabab alesan damel ... Éta sapertos gaduh hard drive portabel dimana waé urang indit hayu urang mendakan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Àlex cenahna

    Kalayan tera tina OneDrive di € 2 per bulan teu aya warna

  2.   Antonio cenahna

    Éta ngan ukur masihan anjeun 5 GB, anjeun ngagaduhan hiji alat Apple, sami sareng upami anjeun gaduh 3 (sapertos kasus kuring) sigana rada pondok, kabeneran aya pilihan gratis sanés sapertos Dropbox, OneDrive, Box, Google Drive dll.

    1.    Ignacio Lopez cenahna

      Ayeuna sareng dugi ka akhir bulan, upami anjeun ngaktipkeun loading otomatis tina reel dina OneDrive, 15 GB ditambihan gratis. Anjeun teu kedah ngadamel akun énggal atanapi naon waé, anu ayeuna anjeun damel.

  3.   Moy cenahna

    Kuring ngarti yén streaming poto teu diperhitungkeun dina rohangan icloud ... Kuring maca dina tulisan anu sanés sareng dina akun abdi henteu muncul di daérah panggunaan rohangan icloud