iCloud henteu tiasa dianggo sakumaha kuduna, sareng Apple henteu ngémutanana

iCloud

ICloud parantos ngajalankeun sababaraha taun, sareng kanyataanna nyaéta masih dina béta ampir sadaya aspek na. Sigana luar biasa yén perusahaan munggaran anu milih panyimpenan awan (sareng hartosna kuring mimiti perusahaan ageung), kalayan pilihan sinkronisasi, panyimpenan sareng seueur jasa berbasis awan anu sanés anu tetep paling stagnan. Dina implementasi tina sistem anjeun nyalira, ningali kumaha Google sareng Microsoft nyalira ngamajukeunana, sareng seueur pilihan gratis anu teraskeun janten langkung pikaresepeun sanaos pangirangan harga anu parantos dilakukeun Apple saatos ngenalkeun ios 8 sareng Yosemite.

icloud-poto-perpustakaan

Salah sahiji conto anu paling hadé kumaha iCloud henteu jalan sakumaha mistina nyaéta Poto dina iCloud. Saatos sababaraha usaha ngalaksanakeun sistem anu fungsina pikeun nyimpen poto dina awan sacara otomatis, Apple sigana ayeuna milih singkronisasi "klasik", ngamungkinkeun unggah otomatis poto sareng pidéo teu paduli tanggalna sareng kamungkinan ngaksésna tina éta browser internét naon waé. Gagasan anu teu ngagaduhan anu énggal tapi sanaos ieu masih dina fase Béta numutkeun ka Apple sorangan. Sareng éta Steve Jobs nyalira anu ngamimitian proyék ieu poto dina méga, sareng kami masih nganggo Béta.

Masalah anu teras-terasan sareng sinkronisasi file, Drive iCloud anu ngahapus file pangguna, pamekar anu humandeuar yén aplikasi na henteu jalan sakumaha kuduna sareng jasa Apple ... Pondokna seueur teuing masalah pikeun perusahaan anu biasana henteu aya dina aspek ieu anu langsung mangaruhan pangguna. Sareng alesan yén struktur internal Apple nyalira nyegah pamekaran iCloud anu saé henteu leres, sabab éta direngsekeun dina lima menit ku nyayogikeun hiji tim pikeun ngembangkeun sistem. Dugi ka Apple sacara serius iCloud, urang bakal teraskeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Talion cenahna

    Ngeunaan hal anu sami, naha aya cara pikeun ngadamel cadangan dina iCloud tina alat sacara manual di ios 8 (hartosna henteu ngantosan éta réngsé nalika kuring nyambungkeun alat kana kakuatan)? Abdi émut yén dina ios 7 kuring lebet iCloud dina setélan / iCloud, tapi dina ios 8 kuring henteu ngagaduhan pilihan, naha masih kénéh?

    1.    louis padilla cenahna

      Leres, buka Setélan-iCloud-Cadangan sareng anjeun tiasa ngalaksanakeunana.

      1.    Talion cenahna

        Hatur nuhun pisan Luis, éta henteu acan aya rasa kuring pikeun marios dina bagian éta dina iCloud 😛