iCloud pikeun Windows, sadayana anu anjeun kedah terang

iCloud

Kusabab peluncuran iCloud, jasa panyimpenan awan Apple parantos mekar nambihan pungsionalitas anyar sareng ayeuna, saatos peluncuran ios 10, urang parantos tiasa ngémutan Jasa gudang Apple, jasa anu dianggo, sanés sapertos biasa, dimana urang boro-boro nganggo éta salaku jasa pikeun nyimpen dokumén sareng file kami.

Integrasi ICloud sareng ios sareng macOS total, jelas. Tapi teu sadaya jelema ngagaduhan Mac tiasa sampurna ngatur sadaya inpormasi sareng kamungkinan anu ditawarkeun ku jasa Apple ieu ka kami. Apple sadar ngeunaan ieu sareng éta naha éta ogé aya iCloud pikeun Windows.

Unduh iCloud pikeun Windows

Dina tulisan ieu kami bakal ngajelaskeun sadaya pilihan anu ditawarkeun ku parangkat lunak iCloud pikeun Windows. Upami anjeun nganggo iTunes, kamungkinan pisan upami anjeun gaduh alat Apple dumasar kana ios, langkung ti mungkin yén dina keukeuh Apple pikeun ngaunduh iCloud kami parantos parantos sareng éta parantos dipasang dina PC kami. Upami, di sisi anu sanésna, kami anyar dina platform ieu, pikeun ngamimitian mikaresep kaunggulan anu ditawarkeun ku iTunes pikeun urang, urang kedah pencét kana tautan ieu pikeun unduh iCloud pikeun Windows.

iCloud pikeun Windows

Sakali kami parantos ngaunduh sareng ngalaksanakeun pamasangan, urang kedah nga-restart sistem urang supados parangkat lunak Apple diintegrasikeun kana sistem sareng mimiti jalan. iCloud bakal ngajalankeun unsur-unsur anu dimimitian nalika sistemna dimimitian, janten kauntungan munggaran anu bakal muncul bakal naros ka kami inpormasi tina akun iCloud kami, dimana kami bakal ngalebetkeun Apple ID kami kecap akses anjeun ..

Setélan ICloud pikeun Windows

Di handap aplikasi ieu éta bakal nunjukkeun urang sadaya data anu tiasa urang sinkronkeun sareng PC urang sareng Windows, data anu sacara logis parantos dianggo dina alat ios atanapi dina Mac. Hatur nuhun kana aplikasi ieu, kami tiasa gaduh data anu sami nyingkronkeun dina dua sistem operasi anu béda, anu ngajantenkeun alat ieu penting upami urang hoyong tiasa aksés sadayana wanoh kana data kami, henteu paduli sistem operasi anu kami anggo.

Sakumaha urang tiasa tingali dina gambar di luhur, Apple ngamungkinkeun urang pikeun nyinkronkeun file kami dina iCloud Drive; sagalana patali jeung poto anu urang lakukeun dina alat sélulér kami (Perpustakaan Poto iCloud, Poto kuring dina streaming, Poto dibagi dina iCloud ogé tiasa ngaunduh sareng unggah pidéo sareng poto anyar kana atanapi tina komputer urang); éta email, kontak, almenak sareng tugas nganggo Outlook sareng Safari Bookmark sareng Internet Explorer.

iCloud pikeun Windows - Konpigurasikeun

Tapi salian ti éta, urang ogé tiasa ngatur distribusi panyimpenan rohangan kami di iCloud, ngamungkinkeun urang mupus file atanapi salinan cadangan anu ngamangpaatkeun rohangan anu parantos kami kontrak.

Siapkeun iCloud pikeun Windows

Pas urang nyerat data akun iCloud kami, sakumaha anu kuring parantos dikoméntaran di luhur, aplikasi nawiskeun kami sadaya pilihan anu kami sayogi pikeun tiasa nyinkronkeun sareng PC urang. Opat pilihan anu ditawarkeun ka kami bakal katingali ditandaan pikeun tiasa ngonpigurasi dina léngkah salajengna. Upami urang henteu hoyong mikaresep file iCloud, Photos, Bookmark atanapi mail, kontak sareng anu sanés, urang kedah pupus centang tab anu aya. Dina hal ieu, urang bade ngantunkeun sadaya pilihan dipariksa tiasa ngajelaskeun sacara rinci pisan naon pilihan anu ditawarkeun ku masing-masing pilihan.

Naon anu ditawarkeun ku iCloud Drive ka kami?

Sakumaha anu kuring disebatkeun di luhur, sakedap ayeuna iCloud parantos janten jasa panyimpenan umum, sanaos masih aya watesanna. Upami urang milih tab ieu, urang bakal tiasa ngaksés sadaya dokumén (diklasifikasikeun ku folder) tina PC Windows urang, sapertos ayeuna urang tiasa ngadamel ti Mac urang.

Naon Poto nawiskeun kami?

iCloud pikeun Windows - Konpigurasikeun

Perpustakaan Poto ICloud

Ngaktipkeun pilihan ieu ngamungkinkeun urang ngakses sadaya poto sareng video sadaya alat anu aya hubunganana sareng Apple ID anu sami.

Poto kuring dina streaming

Atuh ka poto kuring dina streaming, kami tiasa ngaksés poto panganyarna anu dicandak ku sadaya alat anu aya hubunganana sareng akun anu sami.

Unduh pidéo sareng poto anyar kana komputer kuring

Pilihan ieu ngamungkinkeun urang ngaunduh sacara otomatis, unggal-unggal komputer ngahurungkeun komputer, poto sareng pidéo pangénggalna tina sadaya alat anu aya hubunganana sareng Apple ID urang.

Unggah pidéo sareng poto énggal kana komputer kuring

Kalayan fungsi ieu, urang tiasa unggah kana akun iCloud urang sadaya poto sareng video anu urang simpen dina diréktori Gambar \ Poto dina iCloud \ Unggah, diréktori anu untungna urang tiasa ngarobih kana anu paling cocog sareng urang.

Poto dibagi dina iCloud

Kami ogé tiasa ngakses sadaya poto anu parantos kami bagikeun sareng jalma sanés tina PC Windows kami. Dina tilu pilihan pamungkas urang tiasa ngarobih upload atanapi download diréktori kana anu paling cocog sareng cara urang ngadamel file.

Naon anu ditawarkeun ku Mail, kontak, almenak sareng tugas urang?

Hatur nuhun kana Outlook sareng iCloud, urang tiasa ngaraosan sadayana kontak, kalénder, tugas sareng email langsung dina PC Windows urang, janten upami urang nambihan atanapi ngahapus kontak di Outlook pikeun Windows otomatis bakal ditambihan atanapi dipiceun tina alat sélulér urang. Nya kitu ogé pikeun email, almenak, sareng tugas.

Naon anu ditawarkeun ku Bookmark pikeun kami?

Browser Apple Safari, dina vérsi na pikeun Windows, mangrupikeun panyungsi paling parah anu tiasa urang anggo. Apple sigana sadar ieu sareng ngalangkungan iCloud urang ngan ukur tiasa nyinkronkeun téténgger sareng browser Internet Explorer.

Téténgger Safari dina Windows

Sakali kami milih sadaya pilihan anu urang hoyong sinkronkeun, pencét dina Larapkeun. Mimiti, jandela bakal ditingalikeun ka kami dimana éta bakal nginpokeun ka kami yén éta bakal neruskeun ngagabungkeun tetengger iCloud sareng anu ayeuna nuju di Internet Explorer. Pencét Gabung, kusabab pilihan sanésna Batal.

Siapkeun Outlook pikeun iCloud

Ayeuna giliran giliran Mail, kontak, almenak sareng tugas. iCloud pikeun Windows bakal ngamimitian ngunduh kontak, almenak, tugas sareng sadaya email tina rekening ieu pikeun otomatis ngahijikeun kana Outlook. Nalika prosés réngsé, jandéla konpirmasi bakal muncul anu urang kedah pencét OKÉ.

Kumaha jalanna iCloud pikeun Windows

iCloud pikeun Windows

Sakali prosés na parantos réngsé, urang kedah waé kana sadaya pilihan anu parantos kami singkronkeun pikeun mariksa yén éta parantos leres. Pikeun tiasa ngaksés file anu disimpen dina iCloud ogé sadaya Poto anu parantos disingkronkeun atanapi bakal dilakukeun di payunna, sapertos dokumén dina iCloud Drive, urang kedah waé Urang angkat ka aksés gancang dimana aya dua folder énggal disebat iCloud Drive sareng Poto dina iCloud.

Pikeun Check data disingkronkeun sareng Outlook Urang kedah muka aplikasi sareng buka kolom kénca pikeun mariksa, hiji-hiji, kumaha kontak parantos disingkronkeun (sayogi dina grup Kontak iCloud), kalénderna (anu bakal ditingalikeun dina jumlah anu sami sareng alat urang ), sapertos sadayana padamelan anu parantos kami sinkronkeun dina iCloud.

Pikeun ningali paporit Safari anu parantos disingkronkeun sareng Internet Explorer, urang kedah muka panyungsi sareng buka paporit. Padahal Internet Explorer henteu janten panyungsi standar dina Windows 10 Pikeun Microsoft Edge, Apple tetep ngimpor tetengger kana panyungsi veteran.

Untungna ti Microsoft Edge urang tiasa gancang ngimpor tetengger, hiji prosés anu urang kedah lakukeun sacara berkala pikeun ngajaga tetengger alat Windows urang teras diropéa. Untungna, ngalakukeun éta ngan ukur dua kali klik, janten éta moal janten prosés anu nyéépkeun waktos.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

10 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Tsailun cenahna

    Kuring parantos nyobian nganggo éta sareng proksi perusahaan kuring sareng mustahil pikeun ngonpigurasikeun ,,, aya ideu?

  2.   Juan cenahna

    Nya, kuring parantos nyobian sababaraha bulan ti waktos ka waktos pikeun ngonpigurasikeun iCloud dina Windows 10 sareng mustahil. Anjeun cicing dina jandela "enter verification code". Perkara teu sabaraha kuring nempatkeun éta, éta henteu kajadian. Naha kuring hiji-hijina anu kajantenan ieu?

    1.    Ignacio Sala cenahna

      Iraha éta naroskeun ka anjeun pikeun kode verifikasi? Upami éta naroskeun ka anjeun, éta sabab anjeun gaduh auténtikasi dua-faktor diaktipkeun sareng nalika anjeun numbu alat anyar kana akun anjeun, dina hal ieu iCloud pikeun Windows, éta bakal ngirim pesen ka alat anu anjeun parantos pakaitkeun sareng anjeun tiasa lebet ka dinya.

      1.    Juan cenahna

        Leres, sareng éta anu kuring lakukeun. Kuring nuliskeun kode anu ngahontal kuring dina alat kuring anu sanés sareng "ngamuat" dina Windows henteu terbatas.

        1.    Ignacio Sala cenahna

          Éta henteu asup akal upami PC gaduh konéksi internét. Abdi cobian engké. Dina tiap hal. Pupus iCloud sareng pasang deui kanggo ningali kumaha jalanna.

          1.    Juan cenahna

            Kuring masih gaduh masalah anu sami. Kuring parantos nyobian seueur pilihan sareng hasilna sok sami. Anu parantos kuring laksanakeun nyaéta uninstall iCloud, unduh deui, pasang (iCloud 6.2.1.67), restart, configure… sareng loading tanpa wates.
            Éta mangrupikeun kalepatan anu ku kuring diénggalan saprak Windows 10 sareng kuring parantos mundur sababaraha bulan. iPhone, iPad sareng MacBook Pro tanpa masalah, tapi Windows PC kuring teu mungkin.

  3.   Lizeth cenahna

    Kuring gaduh 2.000 poto anu disimpen, kalepatan kuring masihan unduh sababaraha kali sareng ayeuna aranjeunna ngunduh ampir 6.000 poto, sapertos anu kuring lakukeun pikeun ngabatalkeun unduhan) Kuring parantos nutup sési, ngarobih konfigurasi tapi dina saat ngaktipkeunana, éta teras-terasan kalayan unduhan.

  4.   Adrian cenahna

    Nalika kuring nuliskeun bagian pilihan poto, kuring ngan ukur ngagaduhan Poto dina iCloud sareng albeum anu dibagikeun, janten kuring leungit sadaya pilihan anu sanés.
    Naha anjeun tiasa mikirkeun naon-naon?

    1.    Mariano cenahna

      Wilujeng énjing Adrian, ngaklik kotak "Photos in iCloud" nyandak pilihan anu sanés. salam !!!

  5.   Mariano cenahna

    Wilujeng énjing, ku iCloud kieu-kieu kajadian kuring.
    Ideu kuring nyaéta ngabagi file antara 2 akun iCloud (sareng alat Apple sareng Windows) pikeun tiasa ngatur éta tina alat naon waé.
    Masalahna nyaéta kuring sampurna tiasa ngabagi sareng ngédit file anu dibagi di antara alat Apple tapi ieu sanés masalah sareng iCloud pikeun Windows. Folder sareng file anu dihasilkeun tina salah sahiji akun iCloud tiasa ditingali dina alat kuring tina akun anu sami (Windows sareng Mac) tapi upami dibagi, éta ngan ukur katingali dina alat Apple. Abdi henteu tiasa ningali file anu dibagi ku akun iCloud sanés dina alat Windows. Salam sareng mugia ngajawab masalah dina pembaruan kahareup. Samentawis waktos éta, kuring bakal ningali naha éta mantuan mayar jasa iCloud atanapi hijrah ka layanan awan sanés anu tiasa nyayogikeun kuring layanan pinuh.