ID Wajah moal tiasa dianggo upami anjeun ngaganti layar iPhone 13 ku layar anu henteu asli

Layar henteu asli iPhone 13

Kalayan tiap peluncuran iPhone énggal, salah sahiji panasaran anu seueur dipibanda ku pangguna nyaéta harga anu urang kedah mayar perobihan ngalangkungan Apple atanapi reseller anu sah, batréna, tukang, layar atanapi sababaraha unsur alat séjén.

Apple parantos sering pisan milikna nalika muka leungeun ka pangguna pikeun milih dimana ngalereskeun alatna, anu disebut leres pikeun diropea. Guru Perbaikan Telepon YouTube, parantos ngungkabkeun masalah ieu ku ngaganti layar iPhone 13 ku layar anu teu asli.

Telepon ngalereskeun Guru nunjukkeun dina video anyar salaku hiji-hijina solusi upami layar iPhone anjeun rusak angkat ka pusat otorisasi kumargi Face ID bakal lirén damel.

Nalika mikropon, sensor lampu lingkungan, sareng sensor caket dina iPhone 13 diganti sadayana tiasa dianggo sapertos anu anjeun ngarepkeun. Tapi nalika layar iPhone 13 diganti ku anu anyar, ieu bakal ngadeteksi yén éta sanés layar aslina sareng Face ID bakal lirén damel.

Pesen tampilan anu penting

IPhone ieu henteu tiasa diverifikasi ngagaduhan layar Apple anu asli.

Telepon Perbaikan Guru ngajelaskeun solusi anu paling saderhana nyaéta mindahkeun sababaraha chip tina layar lami ka layar énggal, tapi kaseueuran toko perbaikan moal sabab éta prosés anu rumit pisan sareng nyéépkeun waktos.

Apple parantos nyanghareupan seueur kontropérsi nalika ngeunaan Hak Perbaikan na ieu ngan ukur bakal nyusahkeun pikeun iPhone 13 anu gaduh anyar ngalereskeun iPhone anjeun dina lokasi anu sanés tibatan Apple.

Pikeun nyingkahan masalah ieu, langkung saé sok dianggo boh pelindung layar boh pasualan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Pepe cenahna

    Anu mimiti henteu nganggo pelindung, éta sanés mésér nanaon ti Apple.

  2.   Davis cenahna

    Ieu henteu anyar.
    Parantos sateuacanna éta kajantenan.
    Upami anjeun ngalereskeun layar nganggo layar anu teu resmi ti iPhone X sareng anu langkung luhur, Face ID henteu tiasa GALAKNA anjeun ngarobah sadaya chip dina kaméra, anu sesah pisan.
    Hal anu sami kajadian saumur hirup ku Touch ID. Upami anjeun ngarobih layar moal jalan.
    Kacuali anjeun ngaganti chip Touch ID.