iDoceo, sahabat anu sampurna pikeun guru sareng guru

idoceo-3

Di ios App Store kami parantos tiasa mendakan sacara praktis sagalana, union guru sareng profesor henteu tiasa kirang di toko aplikasi ieu. Dinten ayeuna urang badé nyarios sakedik iDoceo, aplikasi anu parantos dirancang pikeun ngajantenkeun hirup sakumaha gampangna pikeun guru. Kalayan aplikasi anu hadé ieu aranjeunna bakal tiasa ngatur kelasna, muridna sareng padamelan anu dilakukeun ku aranjeunna langkung saé. Mangrupikeun waktos anu pas pikeun nyarioskeun, taun ajaran anu anyar parantos dimimitian nembé, sareng sababaraha guru sareng guru pinuh padamelan. Upami kitu, tong ragu, iDoceo nyaéta aplikasi anu bakal ngiringan anjeun salami taun ajaran 2016-2017 ieu.

Naon iDoceo? Diwangun ku naon?

idoceo-4

Bener éta buku catetan, tapi buku catetan guru. Éta mangrupikeun aplikasi, atanapi alat, anu bakal ngamungkinkeun anjeun ngarencanakeun padamelan anjeun salaku guru sacara teras-terasan, ngaluarkeun rencana kelas, ngatur sumber anu bakal kami anggo dina ajaran urang. Kami bakal tiasa nyimpen buku harian kelas sacara pribadi sareng individu gumantung kana masing-masing kelompok anu urang badé pasihkeun.

Salaku tambahan, iDoceo mangrupikeun aplikasi pamayaran sakali, hal anu jarang ditingali dina pasar aplikasi akhir-akhir ieu. Ku ieu urang hartosna yén iDoceo henteu ngagaduhan langganan atanapi ngagaleuh samentawis pameseran. Gampang mayar sapertos mayar sareng mimiti nganggona, Ieu mangrupikeun salah sahiji alesan kunaon éta parantos kéngingkeun bagian ageung komunitas pengajaran, anu parantos milih iDoceo salaku aplikasi anu ngabantosan aranjeunna ngatur eusi kelasna sareng ngamungkinkeun aranjeunna gaduh kontrol anu langkung saé pikeun masing-masing muridna .

Naon anu tiasa urang lakukeun ku iDoceo?

idoceo-2

Buku catetan iDoceo bakal ngamungkinkeun urang nganggo naon waé jinis eusi pikeun ngabédakeun kelompok, ku cara ieu urang tiasa napelkeun file ku kelompok / kelas sahingga ngatur éta. Buku catetan ieu bakal gampang diédit iraha waé, saolah-olah urang ngagaduhan kartu urang dina kertas.

Nya kitu, éta ngamungkinkeun urang ngahubungi murid kami ku e-mail, sacara otomatis, ieu hartosna yén nalika urang nambihan peunteun ka murid, éta bakal otomatis dikirim ku e-mail ka murid anu dimaksud. Nalika urang nyarioskeun kualifikasi, Kami ogé nyarioskeun perkawis tugas anu ditangguhkeun atanapi jinis catetan nanaon. Salaku tambahan, urang tiasa nyiptakeun file anu dipersonalisasi pikeun masing-masing anggota kelas, anu urang tiasa nambihan data pribadi klasik, ogé poto.

Rencanana kelas anjeun sareng iDoceo

Aplikasi ieu bakal ngamungkinkeun kami pikeun ngonpigurasikeun jadwal mingguan urang ku cara anu saderhana, salian ti gaduh buku harian individu pikeun masing-masing kelas. Ku cara kieu, urang tiasa sacara gampil nambihan kajadian kana kalénder iCloud atanapi Google, pikeun ngajaga murid urang leres leres upami aranjeunna ngalanggan kalénder anu disebutkeun. Dina cara anu sami, urang tiasa ngunggah sadaya eusi kana awan anu paling populér, sahingga murid urang tiasa aksés kalayan gampang sareng tanpa komplikasi naon waé, iDoceo ngalakukeun sadayana sacara otomatis pikeun anjeun.

Éta ogé ngagaduhan rencana kelas, janten kami tiasa ngédit catetan sareng kolom dumasar kana poto murid, ngabantosan anjeun pikeun meunteun éta salami unggal kelas gancang sareng gampang. Di sisi anu sanésna, éta ogé ngagaduhan sistem anu ngamungkinkeun kami ngahasilkeun kelompok damel sacara acak, pamitan masalah sareng kelompok kolega.

Entong kaleungitan nanaon berkat aplikasi ieu

idoceo-1

Éta ngagaduhan sababaraha pilihan cadangan, dina iCloud, Google Drive, sareng Dropbox. Pikeun ngaksés aplikasi ieu kami ogé tiasa ngonpigurasikeun kecap akses, pamitan pikeun kamungkinan murid "pinter".

Aplikasi na beuratna 92MB sareng sakumaha anu parantos kami sebutkeun, éta henteu ngagaduhan pembayaran anu terintegrasi. Éta ditarjamahkeun kana basa anu teu kaitung, tapi dina kasus Spanyol, éta ogé ngagaduhan basa Catalan, Galicia sareng Basque. Éta tiasa dianggo dina alat ios 8.0 waé Ti saprak ayeuna, tapi kami hoyong nunjukkeun yén éta mangrupikeun aplikasi anu eksklusif pikeun iPad, nyaéta sanés aplikasi universal, éta ngan ukur diadaptasi kana layar iPad, janten pastikeun anjeun tiasa nganggo sateuacan mésér , Kusabab karinjang 11,99 €.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.