AirPods Pro ieu tiasa nambihan sénsor pikeun suhu, sikep anu leres bahkan janten headset

Apple AirPods Pro

Model AirPods Pro taun payun Éta tiasa nambihan sénsor suhu awak, ngamangpaatkeun anu parantos dipibanda atanapi nerapkeun sénsor anyar pikeun ngabenerkeun sikep pangguna sareng disebatkeun ogé aranjeunna tiasa janten alat bantu dengar.

Ieu numutkeun sababaraha rumor anu muncul dina jaringan sareng sababaraha bocor tina The Wall Street Journal. Sedeng anu populér nyuarakeun kamungkinan parobahan ieu dina headphone pikeun detil dina sababaraha prototipe bocor anu ditambihkeun kana kamungkinan anu dipiboga dina Cupertino ka ningkatkeun sareng nambihan fitur kaséhatan dina AirPods Pro.

AirPods Pro anu paling difokuskeun kaséhatan di 2022

Sareng urang tiasa nyarios yén sénsor suhu awak parantos aya diantara rumor ngeunaan sababaraha waktos, janten éta henteu énggal. Anu tiasa janten énggal nyaéta pilihan pikeun nambihan langkung seueur sensor atanapi nganggo anu parantos ngagaduhan headphone pikeun ngabenerkeun sikep pangguna anu ngagemna. Salaku tambahan, AirPods Pro kahareup tiasa janten jinis alat bantu dengar hatur nuhun kana mikropon anu ditambihan di aranjeunna atanapi ku ningkatkeun kapasitasna ku sababaraha cara. Upami rumor ieu leres, urang tiasa nyarios yén aranjeunna bakal ngagaduhan fokus anu langkung langsung kana kasihatan pangguna.

Ku cara kieu, fungsina tiasa ditingkatkeun sareng sacara logis aranjeunna tiasa nyumbangkeun hal anu bénten-bénten sareng anu parantos aranjeunna laksanakeun ayeuna. Urang bakal ningali kumaha rumor ieu maju kusabab éta mangrupikeun hal anu tiasa nguntungkeun seueur pangguna sareng dina waktos anu sami henteu janten mangpaat pikeun anu sanés. Anu tengahna The Wall Street Journal Anjeunna jawab nyaring sababaraha dokumén ngeunaan kamungkinan paningkatan ieu dina modél AirPods Pro ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.