Ieu anu kajantenan upami anjeun ngagolak iPhone 6 di Coca Cola

Nalika alat énggal kaluar, seueur pangguna didamel pikeun ngalakukeun "tés" anu sanés, ngarékam kana pidéo sareng unggah kana YouTube, upami sélulér anu dimaksud ngagaduhan pangaruh anu hébat tés tiasa langka pisan, sok sanajan nganggap éta henteu masuk akal.

Kami parantos ningali iPhone 6 dina sababaraha kaayaan, pidéo anu paling kasohor nyaéta kasus "Bendgate" kontroversial, tapi kami ogé parantos ningali kumaha tank ngalangkungan telepon anu kawéntar tina apel anu digegel, dinten ieu kuring nyandak anjeun pidéo ti guys TechRax dimana Aranjeunna ngagolak iPhone 6 dina Coca Cola.

Sakumaha anjeun parantos maca sareng ningalna, sigana éta moal pernah terlintas dina pikiran kuring jadi upami kuring hoyong ngagolakkeun Coca Cola, aranjeunna henteu cicing di dinya sareng parantos mutuskeun nempatkeun iPhone 6 dina potAnu lucu ngeunaan pidéo nyaéta judulna, "Entong kulub iPhone 6 anjeun dina Coca-Cola!"

Tip anu pastina aya gunana, moal aya anu dina pikiran anu leres anu bakal dilakukeun di bumi sareng kirang ku iPhone 6 na anu parantos ngaraos mahal pisan, sabab anjeun bakal ningali dina pidéo hal anu pangpayunna nyaéta Coca Cola anu ngagolak katingalina pikareueuseun, éta ngingetan kuring ngeunaan minyak, sakali iPhone parantos janten samentawis pangguna YouTube TechRax Anjeunna ngaluarkeunana sareng ngagaduhan lapisan hideung padet di sakurilingna anu aranjeunna kerok nganggo péso kanggo ningali logo apel.

iPhone coca cola

Hasil tina tés ieu dipikaterang sateuacan dimimitian, iPhone 6 leres-leres henteu kapake, henteu tiasa ngoperasikeun kancing na, karusakan anu parantos dilakukeun ka iPhone 6 parantos jelas, ayeuna seueur anu nyusut tiasa mastikeun yén telepon Apple anu paling parah kusabab teu tiasa nahan ngagolak. Coca Cola.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

13 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   TECHNOCUB cenahna

    Naha anjeun tiasa langkung moril tibatan jalma anu ngalakukeun éta?

  2.   Jose cenahna

    Kalayan rébuan jalma anu bakal ningali vidéo éta, sababaraha deui iPhone 6 bakal dipésér. Anjeunna sanés jalma jahat, anjeunna bisnis

  3.   Serracop cenahna

    Upami éta ngabeledug dina ramo anjeun, tumpak!

  4.   krlosDki cenahna

    Kuring masih henteu ngartos naha dina halaman wéb ieu badut dipasihan seueur publisitas dina pidéo ieu. Ieu mangrupikeun hiji hal pikeun ngalakukeun tés katahanan, sareng anu sanés janten idiot sareng alat anu hargana henteu kirang ti € 700 ...

  5.   Matthias cenahna

    Langkung moril tibatan anjeunna anu ngalakukeun éta anu nyebarkeunana .... Goréng teuing éta henteu ngabeledug dina raina ...

  6.   Peuyeum cenahna

    Sareng naon anu anjeun peroleh tina ieu? Pariksa yén iPhone henteu tahan ka CocaCola? jelema bodo !!! 1

  7.   Miguel cenahna

    Kuring henteu terang anu mana anu langkung parah, tulisan anu aranjeunna parantos terbitkeun, atanapi jalma anu ngalakukeun omong kosong sapertos kitu ...
    Alat naon waé anu anjeun laksanakeun tiasa dibuang….

  8.   Javier cenahna

    Tambang kuring parantos dihapus. Éta moal sigana lucu pikeun aranjeunna.

  9.   Lilipip cenahna

    ngeunah nyebutkeun omong kosong ieu, anjeunna kedahna ngabeledug batréna dina kartu pikeun ningali naha anjeunna ngaleungitkeun kahoyong ngadamel idiot ku cara éta… .Allah….

    1.    Sapic cenahna

      Uff! Anjeunna! Anu anjeun henteu acan ningali éta, leres? Hahaha… !!!

  10.   Seniorbeard cenahna

    Pikaresepeun ningali éta dina halaman anu ayeuna ngeunaan alat aranjeunna ngahapus koméntar négatip GG

  11.   KyrosBlanck cenahna

    Ayeuna urang parantos kajadian yén telepon sélulér urang murag nalika urang ngagolak Coca Cola. Éta kajadian ka kuring sahenteuna dua kali sapoé sareng Samsung Galaxy S XV kuring nolak éta ...

  12.   flipflap cenahna

    Tong hariwang, tong ngantepkeun alarm na pareum.

    Taun payun Apple bakal ngaleupaskeun iPhone anu mangrupikeun buktina Hoyas Espress sareng bakal ngicalna kalayan harga saderhana 1.700 euro, sareng tangtosna éta moal kakirangan pikeun penggemar inveterasi tanpa pandangan panorama, ngan ukur panon anu myopik anu katingali ku jalan leutik di gigit apel.

    Tapi éta upami, tangtosna, anjeunna bakal tiasa nyarios sareng hawa kaagungan palsu sareng ningali anjeun ngalangkungan taktak saolah-olah anjeunna mahluk anu langkung unggul: Kuring éta kuring APPLE !!!