Ieu sapertos anu katingalina dina AirTag dina sinar-X

Di jero AirTag

Apple AirTags janten salah sahiji atraksi pangageungna diantara pangguna saprak presentasi na dua minggu ka tukang di intina di Apple Park. Aksésori ieu ngamungkinkeun urang pikeun milarian sacara real waktos sareng berkat jaringan Milarian unsur anu sanés anu urang taat. Permata dina makuta nyaéta, tangtosna, téknologi sakitar jaringan anu didamel ku alat Apple salian ti umur panjang aki-aki anu ditepikeun numutkeun inpormasi apel. iFixit parantos mutuskeun ngabedega AirTags mendakan unsur internal salian ti tingali dina aksésori hatur nuhun kana sinar-X.

AirTag jauh langkung padet sareng langkung kompak tibatan pesaing na

iFixit sareng Creative Electron parantos tanggel waler pikeun ngarecah AirTags énggal sareng nyandak sinar-X anu sanés pikeun mariksa bagian jero aksésori Apple anu énggal. Tujuanana? Bandingkeun sareng sésana anu milarian persaingan sapertos anu aya di Kotak. Réfléksi anu munggaran parantos aya dina arah anu sami: aksésoris anu kompak sareng rumit kalayan kirang aya rohangan di jero dibandingkeun sesa asesoris kompetisi.

Numutkeun ka iFixit, aksés ka pedalaman aksésori langkung rumit. Éta ogé ditampilkeun jelas magnet tengah jeung spiker internal pikeun ngaluarkeun sora di luar. Ieu katingali sanés ngan ukur ngalangkungan fisik tapi ogé ngaliwatan sinar-X anu sanés anu tiasa urang tingali dina gambar anu aya dina tulisan.

Tulisan anu aya hubunganana:
Pidéo parantos parantos némbongan kalayan mimiti ngabongkar tina AirTag

Éta ogé mastikeun yén liang tiasa didamel di luar AirTag pikeun tiasa ngempelkeun kana lanyard. tanpa ngarusak struktur internal aksésori. Jelas, éta mangrupikeun hal anu iFixit henteu nyarankeun, tapi aranjeunna nganggap yén éta mangrupikeun hal anu dasar pikeun dicobian. Tungtungna, penting pikeun dicatet nambahan kapadetan chip, salian ti trend umum anu urang tingali dina alat Apple: sirkuit dilapis ku silikon, akselerator, chip suplai listrik sareng anteneu spiral pikeun ngaluarkeun sinyal.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.