Ieu perbandingan antara batré tina sadaya jajaran iPhone 13

Batré tina iPhone 13 anyar

IPhone 13 anyar parantos ngenalkeun inovasi penting dina tingkat hardware. Diantara novelty ieu nyaéta chip A15 Bionic anyar anu dipasang CPU 6-inti anyar, GPU 4 atanapi 5-inti anyar gumantung kana modél sareng Neural Engine 16-core. Salaku tambahan, tampilan Super Retina XDR anyar langkung épisién sareng ngamungkinkeun kirang konsumsi énergi. Kombo ieu tina perangkat keras anu mimiti Éta parantos kéngingkeun batréna iPhone 13 janten langkung épisién sareng ningkatkeun otonomi perkawis iPhone 12. Salajengna urang analisa umur batre tina rentang iPhone anyar.

Batré tina iPhone 13 anyar pikeun ditalungtik

Pentingna otonomi dina alat mangrupikeun konci pikeun mutuskeun naha mésér éta atanapi henteu. Dina kasus iPhones, Apple nempatkeun seueur tekenan dina presentasi na ngeunaan paningkatan batre pikeun generasi saméméhna. Ngaronjatna umur batre tiasa sumping ku dua cara. Mimiti, paningkatan dina ukuran batré nyayogikeun kapasitas anu langkung ageung sahingga nganggo waktos anu langkung lami. Atanapi kadua, ngirangan konsumsi alat pikeun ngajantenkeun langkung épisién ngahasilkeun turunna konsumsi.

Tulisan anu aya hubunganana:
IPhone 13 gaduh mémori RAM anu sami sareng generasi sateuacanna

Pikeun Apple, otonomi alat na diukur dina waktos playback video, streaming video sareng playback audio. Nyatana, numutkeun data resmi iPhone 13 sareng 13 Pro Max 2,5 jam otonomi deui sareng iPhone 13 mini sareng iPhone 13 Pro 1,5 jam langkung tibatan réncangna dina rentang iPhone 12.

Ieu tabel anu batréna iPhone 13 dibandingkeun sareng data resmi ti Apple. Tangtosna, penilaian akhir bakal dilakukeun ku pangguna nalika aranjeunna mimiti nganggo alat dina unggal dinten. Teuing Tetep katingali kapasitas batré ngabandingkeun upami aranjeunna parantos ningkat atanapi henteu ngeunaan iPhone 12.

iPhone 13 mini iPhone 13 iPhone 13 Pro iPhone 13 Pro Max
Puterkeun pidéo Dugi ka 17 jam Dugi ka 19 jam Dugi ka 22 jam Dugi ka 28 jam
Streaming video Dugi ka 13 jam Dugi ka 15 jam Dugi ka 20 jam Dugi ka 25 jam
Puterkeun audio Dugi ka 55 jam Dugi ka 75 jam Dugi ka 75 jam Dugi ka 95 jam
Bébas gancang Ngantos 50% ngecas dina 30 menit nganggo adaptor 20W atanapi langkung luhur Ngantos 50% ngecas dina 30 menit nganggo adaptor 20W atanapi langkung luhur Ngantos 50% ngecas dina 30 menit nganggo adaptor 20W atanapi langkung luhur Ngantos 50% ngecas dina 35 menit nganggo adaptor 20W atanapi langkung luhur

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.